- 3 Temmuz 2014
- 220
- 110
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
erken gebelik testini ne zaman yapmak gerekiyor ve cidden doğru çıkıyo mu sonuç acaba bende bi umut arıyorumda(
Canım en güvenilir kan testi yaptın mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarr benim yumurtalarim catlamadigi icin kist oluyor bende bal tarcik corekotu karisimina basladim uygulayan arkaasim varmi
Evet umarım öyledir çok isterim hamile olmamı ama bende çok üzülüyorum oğlumla kardeşinin arası çok açılıyor diye en kısa zaman da olmasını çok istiyorum umarım olur mutlaka haber ver olumlu Yada olumsuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla canim ben onu ilk kullandigim ay yumurtam catlamadi. O yuzden bidaha yapmadim . Ki bildigim kadariyla o karisim yumurtalari buyutmek icin yapiliyor. Catlatmak icin incir havuc kuru yapiyorlar onu bi arastir internetten. Ama eger yumurtalarin buyumuyosa belki iyi gelir canim. Yani bi kac arkadas daha yazsin bakalim tecrubelerini
Samsung Note 3
Benim bat yarın güzeller şu an bişi yok kasık ağrısı var ama bilmiyorum. Bekleyeceğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıkma canını inş. önümüzdeki ay alırsın müjdeli haberi. bana gelince henüz kırmızı kartı görmedim evde test kalmamış o yüzden test yapamadım açıkçası çok yapmakta istemedim negatifi görmekten bıktım
Slm arkadaslar bebek icin meryem suresi okutuyorum da... 6 tane kaldi okuyabilecek arkadaslar varmi...
Ben bir tane okuyabilirim :)
Benim bat yarın güzeller şu an bişi yok kasık ağrısı var ama bilmiyorum. Bekleyeceğim
arkadaşlar merhaba,
uzun zamandan beri kadınlar kulubü forumu takip ediyorum. bende 15 aylık evliyim. Ağustos ayında artık ilk denemelerimizde başladık. İnş. bu ay bebek isteyen herkes isteğine kavuşur.
benim size sormak isteğim bir konu var. ilk kez bu ay eşimle korunmadan birlikte olduk. ancak ilk korunmadığım ilişkinin ertesi günü sol kasığımda bir batma hissi oldu. bütün gün sürdü diyebilirim. bir gece ara verdik bir sonraki gün batma hissi bir önceki güne gore biraz azaldı. sizce neden olabilir?
forumu takip ettiğim kadarıyla eğer doğru anladıysam gebeliğin ilk belirtileri olabilirmiş. ancak daha 1 kere korunmadan yapılan ilişkiden hemen hamile kalırmıyım bilemedim. yada belirtisi hemen ertesi gün bu kadar şiddetli hissedilir mi? :44: bu arada bat ım 23 ağustos. yumurtlama dönemindeyim. ovulasyon testi kullandım. ilk yaptığım gün 2. çizgi koyu çıkmıştı. bu gece korunmadan ilişkiye girdik. ertesi gün yaptığım testte neredeyse hiç belli olmayacak.derecede silikti.:44:
düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Komik gelecek belki amaBen çok heyecanlandım senin adına ne oluyor bana anlamadım, bugün güzel bir haber geleceğini düşünmek beni neşelendirdi hadi bakalım hayırlısı...
Şimdi adet oldum kızlar hayırlısı olsun