2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Bu sekilde olmali

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Eklentiler

• $1407362606618.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 37
inş. bütün ağustos topiklerine hamileyim diye yazarsın benimde bat yarın ama 3 gündür karın ağrım var yani geliyo benim kırmızılar

Nazlıgamzelim ben bu sabah regl oldum, umarım sen bana güzel bir haber verirsin moralim düzelir senin adına mutlu kendi adıma umutlu olurum ok :-D

Son düzenleme:
Nazlıgamzelim ben bu sabah regl oldum, umarım sen bana güzel bir haber verirsin moralim düzelir senin adına mutlu kendi adıma umutlu olurum ok :-D

sıkma canını inş. önümüzdeki ay alırsın müjdeli haberi. bana gelince henüz kırmızı kartı görmedim evde test kalmamış o yüzden test yapamadım açıkçası çok yapmakta istemedim negatifi görmekten bıktım

Karnım ağrıyor 2 kaldı gelmesin kirmizilar :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım hayırlısı allahtan diyelim sende yok dimi gelmedi kırmızı

Beklemek cok can sıkıcı.19 una kadar acaba diycem hep.kizim 5 yasında ve evdeki bütün oyuncaklar hergun sırasıyla kardeşi oluyor,besleniyor,gezdiriliyor vs.
Baskı büyük üstümde insallah hayirlisiyla bu ay olur artık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar.aranızda yerleşme kanaması yaşayan varmı

Ben yaşadım diyebilirim ilk hamileliğimde tam da adet günümde kanama başladı ama kahverengi çok az miktarda iki üç gün sürdü kesildi bende gittim test yaptım bide baktım hamileyim şuan beş yaşında oğlum var ve iki senedir istiyoruz olmuyor

Bugün kahve azıck akntım geldi kızlar adetim kanamalı baslardı bu ne şimdi ilk defa böyle oldu agrım da yok adet gnüm bugün neler oluyo hamisde deglm 5 gün önceki kan testim negatif bliyorsnz

Senin vucut bu aralar sana cok oyun oynuyo. Valla ben bile cozemedim. Biraz daha bekle ve kan testini tekrarla diyebilirim ancak. Belki testte cikmamistir. Bu arada da havuc suyu ic, tutunsum bebegin sana.

ben bu ay kesin sağlam üşüttüm.....hamilelik belirtisi diye asla düşünmüyorum, regle 8 gün kala kanda 1,20 çıkmıştı bir de benim hamileliklerimde belirti vs olmadı hiç 3 gün var reglime kusura bakmayın yazmak zorundayım, ishal oldum, midem berbat resmen belediye çöplüğü gibi, sürekli karnım gurulduyo regl olacakmışım gibi karın ağrım var hafif bacaklarıma vuruyor......bu ay reglim çok ağrılı geçecek gibi.......hani çook istiyorum bebek ve iki aydır ayda sadece ikişer gün deneyebiliyoruz ( eşim askerde de ) ihtimal düşüklüğüne rağmen, iki aydır iple çekiyorum regl günümü, zaman geçmiyor allah hiçkimseyi bekletmesin, herkesin gönlüne göre versin, çok zordur herhalde aylarca, yıllarca beklemek....allah aratmasın kimseyi.....

hadi ya allah bağışlasın oğlunuzu.inşaallah yine olur hayırlısıyla.benim p.tesi günü peçeteyle silerken oldu sadece yani damlamadı bile ama beyaz peçete 1 damla kadar pembe olmuştu.ertesi gün kahverengi leke geldi akşamına da yine pembe 2 damla.acaba yerleşme olabilrmiki

Olabilir bence daha önce böyle bişey yaşamadıysam bence anlatsın az çok çok stresli bir dönem her belirtiyi ona yoruyoruz ben şuan adetimi bekliyorum çünkü ağrım başladı bugün 26. Gün en stresli günlerde son günler erkenden gelip ümitlendirmese insanı

ilkdefa böyle oldu.bende hiç bilmiyodum netten araştırdım yumurtlamanın 8-10 sonrası olurmuş genelde.benimde tam ozaman oldu.ve pembiş bişeydi benimde 25.gün bugün.nezaman test yapsam çıkar acaba.benim önceki aylar ne belirtilerim olurdu ama şuan hiçbişeyim yok arada bir kasık batmalarım oluyo.adet olmadan 1 hafta önce mutlaka göğüslerim dolgunlaşır ve çok hassaslaşırdı oda olmadı bu ay.yani adet belirtimde gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…