- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Ayy ben de uslu uslu bekliyordum ama dr cok olumlu bakti yaaa.. hayirlisi :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence var bunda bir isaret.. ya cok gerdin kendini tarihin oynadi (tercih etmedigimiz sebep) ya daaa bebiiisss
Allah hepimize hayirlisiyla hayirli zamanlarda versin bebisleri.. saglikli sihhatli bebisler ve anneler olalim da...
Biz de.hastaneye de verdik kani o aksam sonuclanacak bakalim.. yani hep olmaz gibi dusunuyordum cok kaptirmamak icin.. ama aile hekimi oyle gibi falan dedi heyecanlandirdi bizi.. bakalim sonumuz ne olacak.. hayirlisi olsun insallah...
merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıldır sessizce buradaki yorumları okuyorum yeni üye oldum fakat hep dualarımdasınız rabbim bütün evlat arzusu içinde olan kullarına sağlıklı hayırlı evlatlatlar nasip eylesin.bende üç yıldır hamile olmayı bekliyorum geçtiğimiz kasım ayı hamile olduğumu öğrendim ancak kimyasal gebelikmiş düşükle neticelendi unutmayalım ki buda bir imtihan rabbim sabredip kazananlardan eylesin hepimizi mübarek cuma saati yazıyorum hepinizi çok iyi anlıyorum
Canim. Benimde boyle cikti ve kanda negatifti ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyormus...hani cok kaptirma diye soyluyorum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hehehe aynen yasen ne yaptın kuzum çıktımı kan testi sonucun
ay inş canım ya inş iyi haberlerini bekliyorum mutlaka haberdar et benidebende inş. kırmızılar gelmezse pazartesi giderim artık
Kizlaaar sonuc 1 nedir sonuc 2 nedir anlamadim ama negatif anladigim kadariyla.. kismet, hayirlisi.. ne yapalim
Ay yok yaaa aksam cikacak
Guzrl haberlerle dolsun topik yaaa
Kizlaaar sonuc 1 nedir sonuc 2 nedir anlamadim ama negatif anladigim kadariyla.. kismet, hayirlisi.. ne yapalim
negatif canım0,30 çıkmış sonucun bende dün aldım sonucumu 0,34 tü negatif maalesef
Adet olmama 6gün var geçen ay kesin gibi hisettim birgün erken adet olmuştum belirtiler bu ay yokk yine olmadı galiba ümitsizim ilişkiyide bıraktım zaten 24günde adet oldum erken yumyrtluyorum die düşünüorum artık olmuştur herald kızlar tez zamanda gelsin bebişler çünkü iş yerindede sıkıntılar varrr pfffffff bunaldım
Amin canim ins.
Bende dualarimda hep; bu bi sinavsa ins sinavi gecmisimdir hayirli bir evlat ver diyorum. Ins bu ay olucak. Cok umitliyim.
Rabbim izin verirse eger bu ay bizi sevincli bi haber bekliyooo :))
siz ne kadardır bekliyorsunuz canım ilkmi olacak inşllh
soğan küründen sonra normal beklediğin günündemi oldun canım miktarı azmı
Evet benim ilk. 3aydir deniyoruz biz.
Daha az diceksin ama insan nedenini bilmedigi icin uzuluyo. Esimde bnde doktora gittik baktirdik. Problem yok dedi doktor. Sogan kuru yaptim. Bu ay incir kuru de yapiyrm. Havuc suyu da iciyrm. Bu ay olucak inaniyrm :)) insallah