2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

ilkdefa böyle oldu.bende hiç bilmiyodum netten araştırdım yumurtlamanın 8-10 sonrası olurmuş genelde.benimde tam ozaman oldu.ve pembiş bişeydi :KK1: benimde 25.gün bugün.nezaman test yapsam çıkar acaba.benim önceki aylar ne belirtilerim olurdu ama şuan hiçbişeyim yok arada bir kasık batmalarım oluyo.adet olmadan 1 hafta önce mutlaka göğüslerim dolgunlaşır ve çok hassaslaşırdı oda olmadı bu ay.yani adet belirtimde gelmedi

Aynen benim hiç belirtim yok hafif kasık batması ama ben dün test yaptım Kocaman'a bir negatif yani pek ümitli değilim bence bekle bir iki gün daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen benim hiç belirtim yok hafif kasık batması ama ben dün test yaptım Kocaman'a bir negatif yani pek ümitli değilim bence bekle bir iki gün daha

senin yine bi çocuğun varmış canım ben bikez bile hamile kalamadım o duyguyu hiç bilmiyorum.14 aydır yapmadığım denemediğim şey kalmadı çok zorluk çektim inşaallah bu ay gelir bebişim seninkide bidahaki ay inşaallah oda bu ay adet olcam dediğin için :nazar: rabbim yüzümüzü güldürsün inş. benim dediklerimde yerleşmeye benziyo değilmi?

Kizlaaarrrr hatirlarsaniz, bayramdan beri midem bulaniyo basim donuyo falan diyordum ama yaz diye, Usutuyorum diye dusunuyordum.
Saglik ocagina gittim bugun, kadin epey gebelikten suphelendi.. ben, ama daha reglime var hemen mide bulantisi falan olur mu oyle dedim, kadin olabilir tabii dedi gayet gebelikten suphelenerek :sly::rolleyes::):KK70::cool::KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arafa sonuc olarak sabahtan kan vercez bakalim
Heyecan yaptim :KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar,bat ıma daha 5 gün var ama bugün yaptıgım idrar testinde 2. çizgi çıktı ama saatler sonra...sizce ne ypmalıyım ?:KK54:

senin yine bi çocuğun varmış canım ben bikez bile hamile kalamadım o duyguyu hiç bilmiyorum.14 aydır yapmadığım denemediğim şey kalmadı çok zorluk çektim inşaallah bu ay gelir bebişim seninkide bidahaki ay inşaallah oda bu ay adet olcam dediğin için :nazar: rabbim yüzümüzü güldürsün inş. benim dediklerimde yerleşmeye benziyo değilmi?

Evet umarım öyledir çok isterim hamile olmamı ama bende çok üzülüyorum oğlumla kardeşinin arası çok açılıyor diye en kısa zaman da olmasını çok istiyorum umarım olur mutlaka haber ver olumlu Yada olumsuz

Kizlarr benim yumurtalarim catlamadigi icin kist oluyor bende bal tarcik corekotu karisimina basladim uygulayan arkaasim varmi

Bugün kahve azıck akntım geldi kızlar adetim kanamalı baslardı bu ne şimdi ilk defa böyle oldu agrım da yok adet gnüm bugün neler oluyo hamisde deglm 5 gün önceki kan testim negatif bliyorsnz

Sen bi test yapsana

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

kızlar bugün 34. günüm kırmızılar hala yok ama peçeteye kahverengi leke geliyo arada öğlen evde test yaptım dayanamayıp ama sonuç kocaman belirgin bi negatif artık umudu kesmeli miyim sizce?

kızlar bugün 34. günüm kırmızılar hala yok ama peçeteye kahverengi leke geliyo arada öğlen evde test yaptım dayanamayıp ama sonuç kocaman belirgin bi negatif artık umudu kesmeli miyim sizce?

Canım en güvenilir kan testi yaptın mı ?

Ne bileyim umudum var senden yana 😉

Benmde vardı Taaki kan testini yaptırana kadar :) yarında olmaz isem cumartesi yaparm bi test oda iş olsun diye cnkü %1 ümidim yok

Kac gunun var ki

Cumartesi olmam gerekiyor normalde ama polikistik over sendromum olduğu icin belli olmuyor günlerim malesef. Glifor kullaniyorum iki aydir o yüzden bu ay zamanında olurum diye düşünmüştüm

X