- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
ilkdefa böyle oldu.bende hiç bilmiyodum netten araştırdım yumurtlamanın 8-10 sonrası olurmuş genelde.benimde tam ozaman oldu.ve pembiş bişeydibenimde 25.gün bugün.nezaman test yapsam çıkar acaba.benim önceki aylar ne belirtilerim olurdu ama şuan hiçbişeyim yok arada bir kasık batmalarım oluyo.adet olmadan 1 hafta önce mutlaka göğüslerim dolgunlaşır ve çok hassaslaşırdı oda olmadı bu ay.yani adet belirtimde gelmedi
Aynen benim hiç belirtim yok hafif kasık batması ama ben dün test yaptım Kocaman'a bir negatif yani pek ümitli değilim bence bekle bir iki gün daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar,bat ıma daha 5 gün var ama bugün yaptıgım idrar testinde 2. çizgi çıktı ama saatler sonra...sizce ne ypmalıyım ?
sabah ilk idrarınla testi yenile canım
senin yine bi çocuğun varmış canım ben bikez bile hamile kalamadım o duyguyu hiç bilmiyorum.14 aydır yapmadığım denemediğim şey kalmadı çok zorluk çektim inşaallah bu ay gelir bebişim seninkide bidahaki ay inşaallah oda bu ay adet olcam dediğin içinrabbim yüzümüzü güldürsün inş. benim dediklerimde yerleşmeye benziyo değilmi?
Bu arafa sonuc olarak sabahtan kan vercez bakalim
Heyecan yaptim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün kahve azıck akntım geldi kızlar adetim kanamalı baslardı bu ne şimdi ilk defa böyle oldu agrım da yok adet gnüm bugün neler oluyo hamisde deglm 5 gün önceki kan testim negatif bliyorsnz
Sen bi test yapsana
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Yok canım gerek yok ya akıntım cok adet olcam gece belli oluyor
Erken gebelik testi yaptim ve sonuç negatif çıktı. Bu aydan umudumu kesmeliyim sanırım
Erken gebelik testi yaptim ve sonuç negatif çıktı. Bu aydan umudumu kesmeliyim sanırım
kızlar bugün 34. günüm kırmızılar hala yok ama peçeteye kahverengi leke geliyo arada öğlen evde test yaptım dayanamayıp ama sonuç kocaman belirgin bi negatif artık umudu kesmeli miyim sizce?
Ne bileyim umudum var senden yana 😉
Kac gunun var ki