- 15 Mart 2013
- 512
- 108
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Canim tam vaktinde iliskiniz olmus umarim tutar. Ama kasik agrisi yumurta catladigi zamanda oluyo. Benim tahminim seninke yumurta catladigi icin hissedilmis. Aslinda normal zamanda da az da olsa o agri hissediliyor ama biz vucudumuzu dinlemedigimz icin bunu hissedemiyoruz. Sen gun asiri iliskilere devam et. Ins tutar canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi adet oldum kızlar hayırlısı olsun
Bence var bunda bir isaret.. ya cok gerdin kendini tarihin oynadi (tercih etmedigimiz sebep) ya daaa bebiiisssmalesef canım test yaptım kocaman bi negatif ama iyi yönü hala kırmızılar gelmedine hissetmeliyim bilmiyorum ben adet oldum olalı hayatımda 2. kez gecikme yaşıyorum ilkinde hamileydim inş. bu da öyledir diyorum ama testte negatif çıkınca umutlarım tükenmeye başladı
Aynen yaa off off gene devam gene devam
Bence var bunda bir isaret.. ya cok gerdin kendini tarihin oynadi (tercih etmedigimiz sebep) ya daaa bebiiisss
Allah hepimize hayirlisiyla hayirli zamanlarda versin bebisleri.. saglikli sihhatli bebisler ve anneler olalim da...
Biz de.hastaneye de verdik kani o aksam sonuclanacak bakalim.. yani hep olmaz gibi dusunuyordum cok kaptirmamak icin.. ama aile hekimi oyle gibi falan dedi heyecanlandirdi bizi.. bakalim sonumuz ne olacak.. hayirlisi olsun insallah...
ayyy inş. canım hamişsindir valla ben senin yerinede heyecanlandımbenim adet gerilmekten falan pek gecikmez aksine öyle durumlarda erken olmayı tercih eder bakalım topikteki arkadaşlar rahim hazırlık yapıyo olabilir bikaç içinde hamile kalırsın diyorlar hayırlısı
E o zaman super haber doyebiliriz sanki.. yani olasilik yuksek gorunuyo.. ayyyy Hadi bakalim birlikte hamis olmak nasip olacak mi
Arkadaşlar acil yardimmmm
Duphaston kullaniyorum pkoluyum...normalde her ayin 4 unde adet olurdum.olmadim..cok sisti vucudum o kadar acikiyorum ki hele ikindi zamani oglen yediğim halde asiri ac ve halsiz oluyorum.inanilmaz istahim acildi...goguslerim anormal sis...bayramda kasik agrilariim oluyordu cok halsizdim annem hamilelige yoruyordu bu halimi..hala gun icinde bayilacak gibi oluyorum..ammavelakin gelgelelim idrar testlerim tek cizgi..kan testi yapmam lazım ama cok korkuyorum negatif cikar diye...(
ay inş. canım ya valla normalde uslu uslu adetimi beklemeye başlamıştım bu gecikme boşuboşuna umutlandırıyo beni
A aaaa insan kocisiyle iliskiye girecek diye off der mi? Cik cik cik hic yakistiramadim
A aaaa insan kocisiyle iliskiye girecek diye off der mi? Cik cik cik hic yakistiramadim