-
- Konu Sahibi Whiteandblue
İnşallah hamilesindir canım. Randevuyu adet gününe alma sebebin yumurtalık takibi için miydi. BEnim dr da adetinin ilk günü gel demişti ama ben nedenini sormamaışım nedense
Kızlar idrarim baya koyu ve beyaz beyaz tanecikler var bunlar ne ki acep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım bekliyorum sonra hayal kırıklığı çok oluyo
Kizlar size birsey danismam lazim... kafam cok karisti... biz agustosun sonunda tatile cikiyoruz ve bu ayin ortasinda ben hamile kalmayi düsünüyorum eger kalirsam tatilde rahatim adet olmam... ama eger hamile kalmassam tatilden önce adet olacagim... bunuda istemiyorum... duydugum kadariyla adet geciktiren ilaclar adetden önce kullaniliyor.... ama ben simdi nasil bileyim 3 haftada hamile kalip kalmadigimi veya hasta olacagimi...? ? ?
Kızlar adetime daha 2 gün var. Evde test yapsam hamile olup olmadığım belli olur mu sizce?
canım teşekkür ederim bende burda okuduklarımdan sonra umutlandım zaten.hastalanırsam adetin 3.günü giderim diye yarına randevu almıştım hastaneden.ama adet olmadım.belki yarın giderim kan için.cesaret edebilirsem tabi :) Eki Görüntüle 1210523 bu ovulasyon testim bugün yaptım.
Canım adet geciktiriciler,adet düzeninde şaşmaya sebep olabiliyor. Eğer çocuk planın varsa adet düzeni önemli bir faktör. Bence kullanma hiç
O zaman ne yapsam ki... tatilim zehir olur....
Canim. Benimde boyle cikti ve kanda negatifti ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyormus...hani cok kaptirma diye soyluyorum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bebisleri dusunme asamasindan itibaren bile tatiller degisiyor zaten :)) yogun oldugu gunler denemedim ama reglim cok yogun degilken tampon kullanarak hamama da gittim havuza da..
Ben genel olarak tatillerde hic adet olmayi sevmiyorum hicbirseyin tadinini cikaramam ben kendimi biliyorum... moralim bozuldu simdi...
A aaaaa niye tadini cikaramayacakmissin canim.. tatil bu, onyargili olma :)
Ama bu daha onemliyse senin icin, geciktirici kullan madem.. ama takip eden ayda da ovulasyon testi ile yumurtlama zamanini takip edersin..
Canim. Benimde boyle cikti ve kanda negatifti ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyormus...hani cok kaptirma diye soyluyorum
şekerpembee sen anlarsın yaa benim de 34. gün oldu bugün hala bişey yok evde ovulasyon testi vardı okudaklarımdan sonra ben de bi deniyim dedim adete 4 gün varken yaptım 2. çizgi hiç yoktu azönce yaptım böyle bi yorumlayın kızlar kızancık ceycey ne diyosunuz bu teste Eki Görüntüle 1211648
Bebegim ikiside kopkoyu olmali ...ben bunun hayal kirikligibi yasadim