- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel geçer canım. Allah yardımcın olsun,şifa versin
inş. bütün ağustos topiklerine hamileyim diye yazarsın benimde bat yarın ama 3 gündür karın ağrım var yani geliyo benim kırmızılar
Nazlıgamzelim ben bu sabah regl oldum, umarım sen bana güzel bir haber verirsin moralim düzelir senin adına mutlu kendi adıma umutlu olurum ok :-D
Karnım ağrıyor 2 kaldı gelmesin kirmizilar :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kırmızıların dün yada bugün gelmesi lazım dünü atlattık ama hala karın ağrım var yani kırmızılar hala geliyorum diyooİnşallah canım hayırlısı allahtan diyelim sende yok dimi gelmedi kırmızı
kırmızıların dün yada bugün gelmesi lazım dünü atlattık ama hala karın ağrım var yani kırmızılar hala geliyorum diyoo
Hadi hayirlisi gelmez belki
En iyisi beklemek sanırım canım sen 4 gün iyi sabretmisin
merhaba kızlar.aranızda yerleşme kanaması yaşayan varmı
Bugün kahve azıck akntım geldi kızlar adetim kanamalı baslardı bu ne şimdi ilk defa böyle oldu agrım da yok adet gnüm bugün neler oluyo hamisde deglm 5 gün önceki kan testim negatif bliyorsnz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yaşadım diyebilirim ilk hamileliğimde tam da adet günümde kanama başladı ama kahverengi çok az miktarda iki üç gün sürdü kesildi bende gittim test yaptım bide baktım hamileyim şuan beş yaşında oğlum var ve iki senedir istiyoruz olmuyor
hadi ya allah bağışlasın oğlunuzu.inşaallah yine olur hayırlısıyla.benim p.tesi günü peçeteyle silerken oldu sadece yani damlamadı bile ama beyaz peçete 1 damla kadar pembe olmuştu.ertesi gün kahverengi leke geldi akşamına da yine pembe 2 damla.acaba yerleşme olabilrmiki
Olabilir bence daha önce böyle bişey yaşamadıysam bence anlatsın az çok çok stresli bir dönem her belirtiyi ona yoruyoruz ben şuan adetimi bekliyorum çünkü ağrım başladı bugün 26. Gün en stresli günlerde son günler erkenden gelip ümitlendirmese insanı