2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

İnşallah hamilesindir canım. Randevuyu adet gününe alma sebebin yumurtalık takibi için miydi. BEnim dr da adetinin ilk günü gel demişti ama ben nedenini sormamaışım nedense

canım bu ayda olmasaydı ilaca başlayacaktı adet olunca gel dedi ama gününü söylemedi ben daha önce klomenle hamile kaldım.ozaman adetin 3.günü gidiyorduk ultrasonda bakıp ilaca başlatıyodu dr.5 gün ilaç içiyoduk ilaç bittikten 2 gün sonra tekrar kontrole çağırıyodu.orası infertilite kliniğiydi.boş keseden kürtaj oldum martın 1 inde malesef.taşındığım için normal hastaneye gidiyorum şimdi.doktorda herşeyin normal oldunu hamile kalmanıza bi engeliniz yok dedi.2 ay ilaçsız takip yapalım dedi.ama bir ay yaptık.sonra ramazan ayı geldi malum gidemedim.daha fazla beklemek istemediğim için ilaçsız takip istemiyorum artık.adet olacağım günü tahmin edip ona göre 3.gününe randevu almıştım canım.

Kızlar idrarim baya koyu ve beyaz beyaz tanecikler var bunlar ne ki acep

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Koyu renk idrar az su icisine ve uzun suredir idrara cikmadigina dalalet eder.
Icindeki tortu da cogu kiside var, ama bazi doktorlar bobrekte yada idrar yollarinda iltihap olabilir diyo.
Yani tek basina onlar hamilelik belirtisi deil tatlim sakin kendini sartlandirma. Tabi ins vardir ama belirti olarak sayma bunlari.

Kizlar size birsey danismam lazim... kafam cok karisti... biz agustosun sonunda tatile cikiyoruz ve bu ayin ortasinda ben hamile kalmayi düsünüyorum eger kalirsam tatilde rahatim adet olmam... ama eger hamile kalmassam tatilden önce adet olacagim... bunuda istemiyorum... duydugum kadariyla adet geciktiren ilaclar adetden önce kullaniliyor.... ama ben simdi nasil bileyim 3 haftada hamile kalip kalmadigimi veya hasta olacagimi... :KK43: :KK43: ? ? ?

Aynen canım bekliyorum sonra hayal kırıklığı çok oluyo :-)

Aynen canım bekliyorum sonra hayal kırıklığı çok oluyo :-)

Snden ümitliyim hadi bakalım 😄 bende daha regl olmadım ama malum kan testi negatif oldugu icin ve agrılarmda basladı yarın olurm sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yükselme ihtimali var geç döllenme olabilir. Sen gecikirse yap bi test

Kizlar size birsey danismam lazim... kafam cok karisti... biz agustosun sonunda tatile cikiyoruz ve bu ayin ortasinda ben hamile kalmayi düsünüyorum eger kalirsam tatilde rahatim adet olmam... ama eger hamile kalmassam tatilden önce adet olacagim... bunuda istemiyorum... duydugum kadariyla adet geciktiren ilaclar adetden önce kullaniliyor.... ama ben simdi nasil bileyim 3 haftada hamile kalip kalmadigimi veya hasta olacagimi... :KK43: :KK43: ? ? ?

Canım adet geciktiriciler,adet düzeninde şaşmaya sebep olabiliyor. Eğer çocuk planın varsa adet düzeni önemli bir faktör. Bence kullanma hiç

canım teşekkür ederim bende burda okuduklarımdan sonra umutlandım zaten.hastalanırsam adetin 3.günü giderim diye yarına randevu almıştım hastaneden.ama adet olmadım.belki yarın giderim kan için.cesaret edebilirsem tabi :) Eki Görüntüle 1210523 bu ovulasyon testim bugün yaptım.

Canim. Benimde boyle cikti ve kanda negatifti ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyormus...hani cok kaptirma diye soyluyorum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

O zaman ne yapsam ki... tatilim zehir olur....

Bebisleri dusunme asamasindan itibaren bile tatiller degisiyor zaten :)) yogun oldugu gunler denemedim ama reglim cok yogun degilken tampon kullanarak hamama da gittim havuza da..

Canim. Benimde boyle cikti ve kanda negatifti ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekiyormus...hani cok kaptirma diye soyluyorum

zaten bu ay umudum varla yok arasındaydı canım.evdede sadece bu test kalmıştı yapayımmı yapmayım mı diye kendi kendimi yiyiyp duruyodum en iisi yapıyımda evde test namına bişey kalmasın dedim o yüzden yaptım daha çok. böle çıkıncada şaşırdım ama pek güvenli değil bencede :) pazartesiiyi bekliycem kan için.

Bebisleri dusunme asamasindan itibaren bile tatiller degisiyor zaten :)) yogun oldugu gunler denemedim ama reglim cok yogun degilken tampon kullanarak hamama da gittim havuza da..

Ben genel olarak tatillerde hic adet olmayi sevmiyorum hicbirseyin tadinini cikaramam ben kendimi biliyorum... moralim bozuldu simdi...

Ben genel olarak tatillerde hic adet olmayi sevmiyorum hicbirseyin tadinini cikaramam ben kendimi biliyorum... moralim bozuldu simdi...

A aaaaa niye tadini cikaramayacakmissin canim.. tatil bu, onyargili olma :)
Ama bu daha onemliyse senin icin, geciktirici kullan madem.. ama takip eden ayda da ovulasyon testi ile yumurtlama zamanini takip edersin..

A aaaaa niye tadini cikaramayacakmissin canim.. tatil bu, onyargili olma :)
Ama bu daha onemliyse senin icin, geciktirici kullan madem.. ama takip eden ayda da ovulasyon testi ile yumurtlama zamanini takip edersin..

Ovulasyon testini daha önce kullandin mi sen canim

şekerpembee sen anlarsın yaa benim de 34. gün oldu bugün hala bişey yok evde ovulasyon testi vardı okudaklarımdan sonra ben de bi deniyim dedim adete 4 gün varken yaptım 2. çizgi hiç yoktu azönce yaptım böyle bi yorumlayın kızlar kızancık ceycey ne diyosunuz bu teste $DSC_0252.jpg

şekerpembee sen anlarsın yaa benim de 34. gün oldu bugün hala bişey yok evde ovulasyon testi vardı okudaklarımdan sonra ben de bi deniyim dedim adete 4 gün varken yaptım 2. çizgi hiç yoktu azönce yaptım böyle bi yorumlayın kızlar kızancık ceycey ne diyosunuz bu teste Eki Görüntüle 1211648

Bebegim ikiside kopkoyu olmali ...ben bunun hayal kirikligibi yasadim

X