2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Kızlar cuma günü küçük bir operasyon gecirecegim dua edin bana.rahimde polip var o alınacak. Büyüklüğüne göre gebeliğe engelmis hamile kalsan bile düşük yapıyormuş. Ins güzel geçer ve sonunda hemen hamile kalırım 😄😄😄

merhaba kızlar.geçen ay temmuzun 6 sında adet oldum.bugün adetin 32.günü buara olmam gerekiyodu adet olmadım.evde bir tane yumurtlama testi kalmış.idrarımı tuttum ve testi yaptım 2.çizgi ilkine yakın koyulukta çıktı.daha öncede adet zamanı yapmıştım silik çıkmıştı ve sonra zaten adet olmuştum.ama bu baya koyu.bu testle hamileliğini öğrenenler varmış.yani yumurtlama zamanım olsa kesin bugün yumurtlama günüm derim okadar koyu yani.umutlanayımmı kızlar.daha önce boş gebeli,k geçirdim kürtaj sonrası bu 3.denememiz.inşallah olmuştur.

İnşallah canım ovulasyon testi koyuysa büyük ihtimal gebelik var diyorlar bnce normal test de yaptir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belirtileri yazsana tatlım

Teşekkür ederim Canım. Belirtilerim olmadı ki hiç ilk adetim gecikti. Ben zaten düşünüyordum korumasız ilişki yumurtlama tarihime geldi diye gerçi bundan öönce de bi kaç kere gelmişti ama tutmuş şimdi. Belirtim olmadı adetim gecikeli 4.gün idrar testi aldım karışık çıktı tek çizgi ama bulandı felan koştum hastaneye. 283 hcg çıktı. Belirtiler 4.hafta da başladı bende kasık ağrısı ile başlıyor ilk.

En iyisi beklemek sanırım canım sen 4 gün iyi sabretmisin :-)

merhaba kızlar.geçen ay temmuzun 6 sında adet oldum.bugün adetin 32.günü buara olmam gerekiyodu adet olmadım.evde bir tane yumurtlama testi kalmış.idrarımı tuttum ve testi yaptım 2.çizgi ilkine yakın koyulukta çıktı.daha öncede adet zamanı yapmıştım silik çıkmıştı ve sonra zaten adet olmuştum.ama bu baya koyu.bu testle hamileliğini öğrenenler varmış.yani yumurtlama zamanım olsa kesin bugün yumurtlama günüm derim okadar koyu yani.umutlanayımmı kızlar.daha önce boş gebeli,k geçirdim kürtaj sonrası bu 3.denememiz.inşallah olmuştur.

bu sitede çok okudum canım ovülasyon testi pozitif çıkınca hamile olduğunu öğrenen......gönlüne göre olsun herşey, bence olumlu....kan verebiliyorsan versene, hemen öğrenirsin.....

bu sitede çok okudum canım ovülasyon testi pozitif çıkınca hamile olduğunu öğrenen......gönlüne göre olsun herşey, bence olumlu....kan verebiliyorsan versene, hemen öğrenirsin.....

canım teşekkür ederim bende burda okuduklarımdan sonra umutlandım zaten.hastalanırsam adetin 3.günü giderim diye yarına randevu almıştım hastaneden.ama adet olmadım.belki yarın giderim kan için.cesaret edebilirsem tabi :) Eki Görüntüle 1210523 bu ovulasyon testim bugün yaptım.

Valla umutlandirmak istemem ama 32.gun olusu ve yumurtlama tarihi gecmesi sebebiyle sanki snde bisiler var gibi :))
3-5gun daha bekle sonra kan testi ver canim. Ama bnce biraz bekle.

Valla umutlandirmak istemem ama 32.gun olusu ve yumurtlama tarihi gecmesi sebebiyle sanki snde bisiler var gibi :))
3-5gun daha bekle sonra kan testi ver canim. Ama bnce biraz bekle.

teşekkür ederim canım.inşallah.ya yarın gidecem kan için yada pazartesiyi bekliycem.yarına randevm vardı adet olunca gidecem diye almıştım.

Kızlar idrarim baya koyu ve beyaz beyaz tanecikler var bunlar ne ki acep

Tatliskom cok su icerim ondan şaşırdım sabahtan beri 2 litre olmuştur ;-)

Kızlar idrarim baya koyu ve beyaz beyaz tanecikler var bunlar ne ki acep

canım koku da var mı??? benim iki gündür çook koyu ve keskin böyle ekşimsi gibi kokuyor.....ben hiç su içmem, ona bağlıyorum bunu.....hamilelik belirtisi olarak düşünmüyorum ama rahatsız etti beni iki gündür, idrar yollarıma baktırayım demiştim.....

teşekkür ederim canım.inşallah.ya yarın gidecem kan için yada pazartesiyi bekliycem.yarına randevm vardı adet olunca gidecem diye almıştım.

İnşallah hamilesindir canım. Randevuyu adet gününe alma sebebin yumurtalık takibi için miydi. BEnim dr da adetinin ilk günü gel demişti ama ben nedenini sormamaışım nedense

Koku yok canım koku ve kaşıntı varsa iltihap olabilir bir baktir canimcim

Kızlar cuma günü küçük bir operasyon gecirecegim dua edin bana.rahimde polip var o alınacak. Büyüklüğüne göre gebeliğe engelmis hamile kalsan bile düşük yapıyormuş. Ins güzel geçer ve sonunda hemen hamile kalırım 😄😄😄

İnşallah güzel geçer canım. Allah yardımcın olsun,şifa versin

X