- 24 Haziran 2014
- 136
- 143
- Konu Sahibi Whiteandblue
Tesekkur ederim :) kim bekliyorsa kavuşsun hayirlisiyla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtileri yazsana tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar.geçen ay temmuzun 6 sında adet oldum.bugün adetin 32.günü buara olmam gerekiyodu adet olmadım.evde bir tane yumurtlama testi kalmış.idrarımı tuttum ve testi yaptım 2.çizgi ilkine yakın koyulukta çıktı.daha öncede adet zamanı yapmıştım silik çıkmıştı ve sonra zaten adet olmuştum.ama bu baya koyu.bu testle hamileliğini öğrenenler varmış.yani yumurtlama zamanım olsa kesin bugün yumurtlama günüm derim okadar koyu yani.umutlanayımmı kızlar.daha önce boş gebeli,k geçirdim kürtaj sonrası bu 3.denememiz.inşallah olmuştur.
bu sitede çok okudum canım ovülasyon testi pozitif çıkınca hamile olduğunu öğrenen......gönlüne göre olsun herşey, bence olumlu....kan verebiliyorsan versene, hemen öğrenirsin.....
canım teşekkür ederim bende burda okuduklarımdan sonra umutlandım zaten.hastalanırsam adetin 3.günü giderim diye yarına randevu almıştım hastaneden.ama adet olmadım.belki yarın giderim kan için.cesaret edebilirsem tabi :) Eki Görüntüle 1210523 bu ovulasyon testim bugün yaptım.
hadi güzel haberlerle inşallah :)
merhaba kızlar.geçen ay temmuzun 6 sında adet oldum.bugün adetin 32.günü buara olmam gerekiyodu adet olmadım.evde bir tane yumurtlama testi kalmış.idrarımı tuttum ve testi yaptım 2.çizgi ilkine yakın koyulukta çıktı.daha öncede adet zamanı yapmıştım silik çıkmıştı ve sonra zaten adet olmuştum.ama bu baya koyu.bu testle hamileliğini öğrenenler varmış.yani yumurtlama zamanım olsa kesin bugün yumurtlama günüm derim okadar koyu yani.umutlanayımmı kızlar.daha önce boş gebeli,k geçirdim kürtaj sonrası bu 3.denememiz.inşallah olmuştur.
Valla umutlandirmak istemem ama 32.gun olusu ve yumurtlama tarihi gecmesi sebebiyle sanki snde bisiler var gibi :))
3-5gun daha bekle sonra kan testi ver canim. Ama bnce biraz bekle.
Kızlar idrarim baya koyu ve beyaz beyaz tanecikler var bunlar ne ki acep
Kızlar idrarim baya koyu ve beyaz beyaz tanecikler var bunlar ne ki acep
teşekkür ederim canım.inşallah.ya yarın gidecem kan için yada pazartesiyi bekliycem.yarına randevm vardı adet olunca gidecem diye almıştım.
Kızlar cuma günü küçük bir operasyon gecirecegim dua edin bana.rahimde polip var o alınacak. Büyüklüğüne göre gebeliğe engelmis hamile kalsan bile düşük yapıyormuş. Ins güzel geçer ve sonunda hemen hamile kalırım 😄😄😄
Tatliskom cok su icerim ondan şaşırdım sabahtan beri 2 litre olmuştur ;-)