2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

Kavuzsursunuz insallah meleginle

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Gayet güzel canım icini ferah tut 5. Hafta referans degerlerinde alt sınır 217. Seninki oldukca iyi yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol hayatım bakalım Allah nasip edecekse olur inşallah şimdiden umutlanmak istemiyorum

Hanımlar merhaba,ben epeydir böyle bir topiğe yazmak istiyordum ama açıkçası çekindim.şöyle ki aktardan alacağınız bitkilerle yapılan bir karışım var ve benim tanıdığım bütün kadınlarda işe yaradı.belki birine bir faydam dokunur diye yazmak istiyorum.acaba hangi alana konu açmam gerekiyor bilginiz var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Semender82 bu karışımlar neler onlarıda burada paylaşırsan sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler tatlım inşallah bebisin sıkı sıkı tutunur sana annesi. Belirtilerin nelerdi canım benim de 3 gün var belki bir benzerlik bulurum

Ağustosla ilgili çok sayfa var hepsine yazmakta fayda var sanırım ,yarın ya! regl olacağım ya da! .... bilmiyorum işte beklemek beni çok heyecanlandırıyor. Hakkımda hayırlısı olur inşallah...

Merhaba,

Rabbim biran önce bebişlerinize kavuştursun. Ben bu konuları görünce bilerek girip yazıyorum belki bir faydam dokunur diye.

Ben ıphone kullanıyorum ve maybe baby diye ovulasyon hesaplayıcı kullanıyorum yumurtlama günlerini doğru hesaplıyor ve ben bu şekilde kaldım.
Biz iki ay denedik olmamıştı o ay sallamadım sırf zevke verdim kendimi oldu Hani hayatın 'Sen bakarken soyunamıyorum' kuralı vardır ya çok doğru. Yani demem o ki düşünmeyin ve muhakkak bu bahsettiğim program yada bunun gibi kaliteli programları indirin telinize ya da pc ye adetleri düzenli işaretleyin ilişkileri felan. Rabbim elbet bu çabaları görür.
Kendinize cici bakın

Ağustosla ilgili çok sayfa var hepsine yazmakta fayda var sanırım ,yarın ya! regl olacağım ya da! .... bilmiyorum işte beklemek beni çok heyecanlandırıyor. Hakkımda hayırlısı olur inşallah...

inş. bütün ağustos topiklerine hamileyim diye yazarsın benimde bat yarın ama 3 gündür karın ağrım var yani geliyo benim kırmızılar

Cancagzim Tebrikler adetime 3 gün var belirtilerin neydi senin tatlım

merhaba
başlığı görünce yazmak istedim.2. bebeğime hamile kalmaya çalışıyorum.3 aydır korunmuyoruz ve bu aydan umutluyum.insallah artık kızımın da bir kardeşi olur ve sabırsızlıkla bekliyor :) son adet tarihim 19 temmuz.yani durumun netleşmesine 2 hafta var.sabırsızlanıyorum :) bu defa olur inşallah.

Belirtileri yazsana tatlım

Snde bndensin canim. Bnimde sat20temmuz. Bat17agustos. Bende bu ay cok umitliyim. Calismalara devam ediyorum tabi. Hatta bugun yumurtam catladi vucut isim yukseldi bu aksamda calisma var :))

Allaaaaa gözün aydin masallah sana... insallah saglikla kucagina alirsin..

Bu topige de bi ayagini sur de gerisi gelsin :))

Hadi insallaahh.. hosgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…