- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Sagol canım darısı senin ikiciye
Sagol canım gecen haftadan bei test yapa yapa görüyor mu az mı görüyor derken bugün bayagı belliydi bakkEki Görüntüle 1209817 işte bu sabah yaptıgım test canım adetin 4 günü 614 degerim inşallah ilerler bu sefer kavuşurum
Kavuzsursunuz insallah meleginle
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Sagol canım bat 1 agustostu degerim 614 cıktı degerim nasıl sence
Gayet güzel canım icini ferah tut 5. Hafta referans degerlerinde alt sınır 217. Seninki oldukca iyi yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dua etmezmiyim canım Rabbim hepinşze en kısa zamanda saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Ağustosla ilgili çok sayfa var hepsine yazmakta fayda var sanırım ,yarın ya! regl olacağım ya da! .... bilmiyorum işte beklemek beni çok heyecanlandırıyor. Hakkımda hayırlısı olur inşallah...
Cancagzim Tebrikler adetime 3 gün var belirtilerin neydi senin tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,
Rabbim biran önce bebişlerinize kavuştursun. Ben bu konuları görünce bilerek girip yazıyorum belki bir faydam dokunur diye.
Ben ıphone kullanıyorum ve maybe baby diye ovulasyon hesaplayıcı kullanıyorum yumurtlama günlerini doğru hesaplıyor ve ben bu şekilde kaldım.
Biz iki ay denedik olmamıştı o ay sallamadım sırf zevke verdim kendimi olduHani hayatın 'Sen bakarken soyunamıyorum' kuralı vardır ya çok doğru. Yani demem o ki düşünmeyin ve muhakkak bu bahsettiğim program yada bunun gibi kaliteli programları indirin telinize ya da pc ye adetleri düzenli işaretleyin ilişkileri felan. Rabbim elbet bu çabaları görür.
Kendinize cici bakın
merhaba
başlığı görünce yazmak istedim.2. bebeğime hamile kalmaya çalışıyorum.3 aydır korunmuyoruz ve bu aydan umutluyum.insallah artık kızımın da bir kardeşi olur ve sabırsızlıkla bekliyor :) son adet tarihim 19 temmuz.yani durumun netleşmesine 2 hafta var.sabırsızlanıyorum :) bu defa olur inşallah.
Kızlar bugün hamile oldugumu ögrendim çok mutluyum gecen hafta sizinle konuşmuştuk belirtilerimi söylemiştim cumadan sonrada test pozitşfleşmeye basladı bugğn kan verdim 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim darısı bütün isteyenlerin başına en kısa zamanda innnnnşallahhh
merhaba
başlığı görünce yazmak istedim.2. bebeğime hamile kalmaya çalışıyorum.3 aydır korunmuyoruz ve bu aydan umutluyum.insallah artık kızımın da bir kardeşi olur ve sabırsızlıkla bekliyor :) son adet tarihim 19 temmuz.yani durumun netleşmesine 2 hafta var.sabırsızlanıyorum :) bu defa olur inşallah.