- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
canim sen ne kadrdir calisiodun orda tazmntni falan aldnmi aslnda seni isten cikarmalari suç biliomusun ben calisirken is arkdsmi hamilelgnden dolayi isten cikardi patron kiz dava acti cunki artik yasalar hamillerden yana.Canım kesinlikle özel sektörde adamlar kendi menfaatlerini düşünüyorlar beni işten çıkarırlarken senin hamileliğin sorunlu burda bişey olsa Başımıza dert almak istemeyiz kusura bakma dediler düşün bu kdr aşağılık insani değerleri yok eden bi anlayıştan bahsediyorum ki bu durum oldukça Yaygın kamuda ve devlette haklarını kullnbiliyosun çünkü hamile bi kadın günde en fazla 5-6 çalıştırılabilir diye ama nerdeeeee devlet hastanesiyle ilgili durum artık hayret etmiyorum hayır anlamıyorum erken doğum lükse mi kaçıyor ki diil mi neyse uzun hikaye bu işler ama söylediğin şey çok yaşanıyo kendi mi doğurdu diye sonuçta kendi çıkarları söz konususuysa işverenin bitmiştir ben neden çok halsizim anlamıyorum bugün yataktan hiç kalkamadım mesela sadece sabah kustum sonra olmadı ama neden bitik hissediyorum ki kendimi doktorumla ciddi ciddi konuşmam lazım
senin bu halszlgne iyice baksin bak korkutmk istemm ama bi arkdsmzn tanidgi kusmktan ve halszlkten yakinmis druda bisey yok norml demis hep kadin demis dr var bende biseh kokumu kaldrck hakim olmuo bazen demis yine yok demis bigun kadin fenalsmis hastnye bi gitseki kadinda vitamn mineral denilen bisey kalmmis hep cocuk almis cocugu alcaz yoksa sen tehlijye girrsn demisler cocugu almislar kadn 3 gun yogn bakmda kalmis canm ihmal etme kan tahlillerni yaptr.