- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
canim devlette detyli ultrsnla bakmiolar baktiklari ultrsn bie iyi degil.ayni hastnye gelen baska arkdsm vardi onda ikili testnde sorun cikti 100 kisi icinde 7 kisinn cocgu dawn sendrmlu bu 7 kisi icinde olma riski cikti o gitti peritonlji uzmanina ama benmki cok temzdi gitmk istemedm ben dedign gibi riskli gebeliklerde gidilmesi gerikio ama tabi sen bilirsn ben bu konda etkilemk istemm canim.evet kucuk bi yerden acmis dikisi sipa onun icin yatiorum hastnede dr eve bile gindermio sadece tuvalete kalkiorum 4 yada 5 gune bir banyoya kalkiorum azcik kalktim gecen dr a yakalndm kizdi bana asag dogru baski yapip dogum baslrsa nolcak dedi kalkmiorum hic.20 gundr hastnedyim evimi ozledim.canm ben çorludayim burda reyap hastnesi var trakyann en pahali hastnsi ve en iyisi mecburen yatiorum drumz burda ve premtre yogun bakimi sadece burda var devlt hastnesi kadar sacma bi yer yok ya sadece 34 haftalik ve yukarsni aliolarmis kuveze boyle bisey olabilirmi zaten 35ten sonrasni kuveze bile cok koymuolar.canim sezeryan olcak erkn dogum olca icin bebek daha fazla yipranmasn die.hahrlisi olsu hepimz icin.
Ya canım affına sığınıyorum durumumdan dolayı çok takip edemiyorum ki demek hastanedesin devlet hast. Sorma gitsin bi kere öyle bi gaflete kapılıp gittim kusarken yüzüme bile bakmadılar kusuyorum bayılıyorum öyle bi köşede beklettiler eşim de çok sinirlendi ben eşimi alıyorum dedi ve çıktık çok kalabalık bakımsız ve hijyen deil ama bi bebek senin normal Sürecin dışında Dünya'ya geliyor ve biz hastanede bakmıyoruz demeleri kadar saçma bişey yok durumu hiç olmayan insanların katilleri oluyorlar bana göre özel hastane demek para demek sözde sağlık Sektöründe reform yapıldı deniliyor ya saçmalığın daniZkası Allah yardımcın olsun cnm en azIndan Güvenilir yerdesin hemen önlem alırlar o halde dediğin gibi doktorumu görüşümü söylicem etkilemek deil de aslında canım olması gerekeni söyledin ki ben de aynı kanıdayım peki yanında sürekli kalan biri var mı bol bol kitap oku film seyretme imkanın varsa film seyret miniş için yatıyosun onun iyi olduğunu bilmen gerçi sana yeter de artar da alternatiflerden bi zararı olmaz kuzucuk vaktinde hayırlı sağlıkla sıhhatle gelsin inşallAh