- 23 Haziran 2014
- 369
- 294
- 73
Canım merhabaMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Pazartesi günü susam tanesini gördükheyecan,mutluluk,kaygı dolu anlar yaşadım.3 hafta sonra kalp atışını duymak için tekrar gidecegiz kısmetse.Beni bilenler bilir bilmeyenlerle tanışırız inşaallah :) Epeydir yazamadım geldim bazen takip ettim bazen günlerce bakamadım neler oldu bitti haberim yok ama dua eden arkadaşlara vefa borcumu unutmadım gelemesem de sizleri duama almayı unutmadım.Rabbim herkesin muradını versin hayırlısı ile.....
Güvenç bey benim de doktorumdu. :) Hangi aşamadasın bilmiyorum ama biz memnunduk. Sonuçta iyi Allaha şükür. Darısı başına diyorum :)Ben bahçeciye gidiyorum güvenç bey'e .Sen nerde devam ediyorsun tedaviye?
Yarin kacinci gunun cnmKizlar yarin benimde kontrolûm var doktorum cagirdi bakalim ya konusacak ya kontrol edecek ederse insallah keseyi görmek nasib olur herseyin hayirlisi:)
Merhaba şeker, özlemişim seniCanım merhabasevindim güzel haberine, biz de yarın gideceğiz bakalım nasıl olacak. Çok öpüyorum :)
Kızlar Rabbime binlerce şükür olsun hamileyimKan değerim 160 çıktı.
Sabah kalkınca idrar testi yaptım silik çıktı,sevinçten eşimle birbirimize sarılıp ağladıkEn sonunda gördüm çift çizgiyi inşallah bi sıkıntı olmaz sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız.Bekleyen herkese nasip olsun inşallah bu duygu.
Yarin transferimin 19 günü sali kan tahlilim 945 cikinca hemsire 17 sinde gelsin demis sabahtan gitcem nssibse:)Yarin kacinci gunun cnm
Evet yaa su gibi akinti oluyo sagol cevap icinGünlük petle yaşıyorum transferden beri, akıntı hep var. Normalmiş zaten, hareketle birlikte olurmuş. Ben transferden sonra iki hafta sabah akşam kullandım. İki haftadan sonra sadece sabah bir kez uyguluyorum. Akıntı da dolayısı ile azaldı. 10. haftaya kadar kullanacağım.
kac haftalikken gordun canimMerhaba arkadaşlar nasılsınız? Pazartesi günü susam tanesini gördükheyecan,mutluluk,kaygı dolu anlar yaşadım.3 hafta sonra kalp atışını duymak için tekrar gidecegiz kısmetse.Beni bilenler bilir bilmeyenlerle tanışırız inşaallah :) Epeydir yazamadım geldim bazen takip ettim bazen günlerce bakamadım neler oldu bitti haberim yok ama dua eden arkadaşlara vefa borcumu unutmadım gelemesem de sizleri duama almayı unutmadım.Rabbim herkesin muradını versin hayırlısı ile.....
Günaydın anne adayları :)
Aranızda pko olup birinci kalitede embriyo transferi yaptıran var mı? Varsa sonuçlarınızı yazabilir misiniz?
Hayirlisi olsum cnm keseni gorursun yrn kan dwgerin yuksekYarin transferimin 19 günü sali kan tahlilim 945 cikinca hemsire 17 sinde gelsin demis sabahtan gitcem nssibse:)
canim bende pkoluyum.18tane yumrta toplandi 14u dollendi ohss oldugum icin transferm iptal oldu 10tane 1.kalite embriyomu dondurmuslardi. zaten tup bebekte biz pkolular birazdaha sansliymisiz yumurta rezervi konusunda canim.
Bende güvenç beyin hastasıyım canımBen bahçeciye gidiyorum güvenç bey'e .Sen nerde devam ediyorsun tedaviye?
Saol canim insallah nasibse görcem:)342047, member: 629423"]Yarin transferimin 19 günü sali kasabahtan gitcem nssibse:)
Hayirlisi olsum cnm keseni gorursun yrn kan dwgerin yuksek
4+7 de gittik canım 3 hafta sonra ise kalp atışı inşaallahkac haftalikken gordun canim
Aaa iyiymis o zaman bizde haftaya goruruz simdi zaten 4+5 haftalik4+7 de gittik canım 3 hafta sonra ise kalp atışı inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?