Canlarim.... Bitti benim icin ilk tup bebek denemem. Kimyasal gebelik. Dunden beri cok uzgundum, kendimde degildim. Tam hastalanmadim ama biraz kanamam da oldu. Hic siteye giremedim. Toparlandim biraz ama uyku tutmuyor. Bu saatte ayaktayim. Pzt cemil beye gidecegim. Gitmeden tekrar kan testi istedi. Herhalde yeni baslangic icin hesaplamalar yapacak. Yapacak birsey yok. İkinci transfer yapilacak. Allahtan 5 tane daha yumurtam var. İkincisinde de herhalde yine iki tane transfer eder dr. Size gunu ile ilgili muhakkak bilgi verecegim. İlginiz desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yilmak yok..devam..o kadar yakin hissediyorum ki sizi anlatamam. Bir hamile kalayim hepinizle bulusup gorusmek isterim bebeciklerimizle beraber
insallahhh.. Cok opuyorum yanaklarinizdan. Bu arada siteye devamli girecegim. Degerleri iyi cikanlar,hamile olanlar ..sizlere cok seviniyorum. Herkes bebeciklerini kucaklarina alsinlar insallah. Tum iyi dileklerim sizinle. Hem tedavimle ilgili bilgiler verecegim ki aydinlananlar olsun hem de sizleri takip edecegim. Sizler kimbilir kacinci uykunuzdasinidir
guzel ruyalar herkese....