- 5 Temmuz 2012
- 1.372
- 2.042
Kızlar birazdan teste gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin nolur hepinize hayırlı cumalar
canım sanada hayırlı cumalar hayırlı haberlerle geleceksin inşallah Allah yüzünü güldürsun inşallah bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar birazdan teste gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin nolur hepinize hayırlı cumalar
Amin canim insallah sen tedaviye nezamn baslayacan tekrar hep beraber yasicaz bu duygulari insallahşükürler olsun gözün aydın hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim
Hadi hayirlisi olsn bakalim cokk sevindim cnmCanim gittim simdi geldim isten suanlik hersey güzel kesemi gördüm cok kûcüktü ya cok tesekkür ederim canim
canım seninle hemen hemen aynı günlerde transfer olmuşuz sanırım. kese için erken değil mi ? bende mi gitsem acaba ? tüp bebek doktoruna mı gittin kontrole ?Canlar simdi geldim usten doktora gityim hemen ise gectim kesyi gördüm zeytin cegirdegi kadardi ya bebek nekadar Allah bilir hic yoktan var eden rabbime sükürler olsun haftaya persembe gene kontrol:)
Senin transferin hangi gun oldu cnmcanım seninle hemen hemen aynı günlerde transfer olmuşuz sanırım. kese için erken değil mi ? bende mi gitsem acaba ? tüp bebek doktoruna mı gittin kontrole ?
Cok teskkür ederim Allah razi olsunHadi hayirlisi olsn bakalim cokk sevindim cnm
Canim senin ki nezamn diki evet iki bucuk üc yillik doktorum asilama tüp bebek herseyimi bi doktorda yaptirdim tüp bebek doktorumdu degerim yüksrk cikinca cagirdi galiba hatta hersey yolunda dedi haftaya persembe gene cagirdi insallah sen hic gitmedin mi?canım seninle hemen hemen aynı günlerde transfer olmuşuz sanırım. kese için erken değil mi ? bende mi gitsem acaba ? tüp bebek doktoruna mı gittin kontrole ?
Cok sevindim canim hepimize nasip olsun insallah senin transfer ne zaman olmustu doktor ne kadarlik dedi bebisineCanlar simdi geldim usten doktora gityim hemen ise gectim kesyi gördüm zeytin cegirdegi kadardi ya bebek nekadar Allah bilir hic yoktan var eden rabbime sükürler olsun haftaya persembe gene kontrol:)
anladım canım, bana ilk test gününden 15 gün sonra gelirsin keseye bakarız dedi telefonda o da haftaya çarşamba gününe denk geliyor o gün gel dedi bilmem ki.. bulunduğ şehirdede gidebilirsin dedi ama ben daha sonrası için belki başka doktora giderim şimdilik tüp bebek doktoruma muayene olmak istiyorumCanim senin ki nezamn diki evet iki bucuk üc yillik doktorum asilama tüp bebek herseyimi bi doktorda yaptirdim tüp bebek doktorumdu degerim yüksrk cikinca cagirdi galiba hatta hersey yolunda dedi haftaya persembe gene cagirdi insallah sen hic gitmedin mi?
benim transferim 26 Eylüldü...Senin transferin hangi gun oldu cnm
Canim cok tesekkürler benim transferim 28 de yapilmisti doktorum 4+5 hahtalik dedi cok kücüktü kese tabi bidaki persembe bidaha cagirdi nasib olursa bidaha görcem:)Cok sevindim canim hepimize nasip olsun insallah senin transfer ne zaman olmustu doktor ne kadarlik dedi bebisine
Him anladim canim aramizda iki gün var hala kiziminda senden birgün fazla oda insallah pazartesi görcek demmekki seninki büyüsün daha ii görmek icin cagirmistir insallah sende görürsün:)anladım canım, bana ilk test gününden 15 gün sonra gelirsin keseye bakarız dedi telefonda o da haftaya çarşamba gününe denk geliyor o gün gel dedi bilmem ki.. bulunduğ şehirdede gidebilirsin dedi ama ben daha sonrası için belki başka doktora giderim şimdilik tüp bebek doktoruma muayene olmak istiyorum
Benimde23 eylul ben keseyi goreli bi hafta oldu seni neden cagirmadi doktorun acababenim transferim 26 Eylüldü...
Benimde 29 unda olmustu bene gitsem gorunur o zaman ama haftaya beni cagirdi p.sembe gunu gidicem insallah gorursun tekrar canim tabi herkes gorsunCanim cok tesekkürler benim transferim 28 de yapilmisti doktorum 4+5 hahtalik dedi cok kücüktü kese tabi bidaki persembe bidaha cagirdi nasib olursa bidaha görcem:)
inşallah canım inşallah :)Him anladim canim aramizda iki gün var hala kiziminda senden birgün fazla oda insallah pazartesi görcek demmekki seninki büyüsün daha ii görmek icin cagirmistir insallah sende görürsün:)
bilmiyorum ki ben de anlamadım herkesi çağırmışlar benden sonra transfer olanlar da görmüş bebişlerini ama hayırlısı napalım görelim de geç görelim önemli değil artık :)Benimde23 eylul ben keseyi goreli bi hafta oldu seni neden cagirmadi doktorun acaba
Canim tabi görürsün aramizda bir gün var insallah perdembe görûrsün ben kan tahlilimide gec yaptirmistim hayirlisi olsun insallah canim persembe beraber görcez deseneBenimde 29 unda olmustu bene gitsem gorunur o zaman ama haftaya beni cagirdi p.sembe gunu gidicem insallah gorursun tekrar canim tabi herkes gorsun
ben biraz ara vereceğim maddi anlamda sıkıntılarım var birde nerdeyse 1 yıldır tedaviyle uğraşıyorum ilk öce normal iğne kullandım kendimiz denedik sonra aşılama yapıldı sonra tüp bebek ocak ayından beri ilaç kullanıyorum biraz ara vereceğim vücudumun da dinlenmesi için hayırlısı bakalım inşallahAmin canim insallah sen tedaviye nezamn baslayacan tekrar hep beraber yasicaz bu duygulari insallah