- 26 Mayıs 2012
- 2.232
- 751
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef olmadı 0.100 çıktı tahlil sonucum
Gözûn aydin canimKizlar 2.tahlil sonucum 709,33 hemsire degeriniz cok guzel yukselmis dedi 10 gun sonrada keseyi gormek cagirdi Allah a sukur isteyen herkesi versin
Canim karismasin bazen 3. Gün bazen 5. Gün embiriyosu olur benim 3. Gûn embiriyosuSelam hepiniz 5 gun embriyosumu 3. Gun olan varmi dr aradi cuma toplanmislardi embriyologlarla gorustum yeterli dediler senin yumurtalarin icin gel bi konusalim dedi kafam karisti
Sagol canim darisi isteyenlerin basina insallahGözûn aydin canim
arkadaşlar degerlerim;
10. gún 52.85
12. gún 102.9
15. gün 238.1 artış var ama yeterli mi anlamadım? 14.gunde yapsaydım belki ikiye bile katlamayacaktı. kafam çok karıstı ya...
Kizlar yarin bende ögrencem insallah ve yarin 16. Gûnüm adet günümü de atlattim kirmizisiz yarin hayirlisi olsun insallah bugün is günümdü acayip belim ve kasiklarim agridi benim is biraz yorucu güzel anneler ve adaylar banada dua edin yarin icin bakalim
Merhaba,
Benim degerlerimi daha once yazmistim sana. 7.gun 1.25
9. Gun 5.4
11. Gun 30
13. Gun 103.2
En son 15. Gunde yaptirdim. 306.23 cikti. Yarin 17. Gun bir daha yaptiracagim. Sen 15. Gunden sonra devam ettinmi teste. Sonuclar ne oldu. Dr kese icin cagirmis galiba seni. Ne guzel hamilesin kesin dedi yani. Super super. Kacinci gunde cagirdi. Detayli yazsana degerlerimiz benzer. Kafam cok karisik. Sevgiler...
çok çok çok sevindim maaşallah diyelim öncelikle :):) kalp atışı ve keseyi aynı anda görüp duymuyor musun peki neden ayrı ayrı çağırıyor doktor ??Kizlar kan sonucundaki tum aksiliklere ragmen bugun keseyi gordum ins boyle gzl devam eder haftayada kalp atisini duycam ins
SagOl canım valla kafam corba oldu bakalim gidicrm dr simdu ne diycejCanim karismasin bazen 3. Gün bazen 5. Gün embiriyosu olur benim 3. Gûn embiriyosu
oNormalde oyle ama bnim kanlar duzgun katlanmadi kimyasal gebelik suphesi vardi oyuzden iki kere cagirdi normalde ultrasyon tarihi 10.gun sonraydiçok çok çok sevindim maaşallah diyelim öncelikle :):) kalp atışı ve keseyi aynı anda görüp duymuyor musun peki neden ayrı ayrı çağırıyor doktor ??
Saglik olsun canim.vardir her serde bi hayir.uzuntunu yasa ama azcik yasa.bu arada dinlen.sonra yine dus bebeginin yollarina.o birgun mutlaka kollarinda olacak tatlim.yeterki sen allahtan umudunu kesme.malesef olmadı 0.100 çıktı tahlil sonucum
Evet cnm 5 gunde ikiye bile katlamadikimyasal gebelik şüphesi neden oldu sonuçlarının düzgün katlanmadığı için mi öyle bi kanıya vardı doktorun ?
hayrını gör canım kardeşim darısı bize bana tüm isteyenlere inşallahhdnzderya transferin 3. Ve 4.gunu kasiklarimda sanci oldu sonra gecti iki gun falan olmadi sobra belim agridi o da gecti sonra 12.gun test yaptirdim kan testi orda cikti bugunde tekrar istedi doktor yukselicek mi diye oste sonuc iyi cikinca 10 gun sonra cagirdi
peki simdi ne dedi doktorun ? keseyi gördü değil mi bebeğin sağlıklı yani :)Evet cnm 5 gunde ikiye bile katlamadi
Simdilik saglikli bakalim devami nasil olur bilemiyorumpeki simdi ne dedi doktorun ? keseyi gördü değil mi bebeğin sağlıklı yani :)