Canim insallah hayirli haberle gel:)günaydın kızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim insallah hayirli haberle gel:)günaydın kızlar ben kan vermeye gidiyorum dua edin bana hayırlısı inşallah
Merhabalar,
15. Gun degerim 306.23 cikti. Valla yukseliyor galiba degerim. Allahim yardim etsin. Hayirlisiiii.....
şimdi nasıl peki en son 13.gün mü yaptırdın tahlilini ??Oooo benimki cok stresliydi.
7. Gun 1.25
9. Gun 5.4
11. Gun 30
13. Gun 103.2
hala da stresim devam ediyorrrrr.....
tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun :):)Kizlar 2.tahlil sonucum 709,33 hemsire degeriniz cok guzel yukselmis dedi 10 gun sonrada keseyi gormek cagirdi Allah a sukur isteyen herkesi versin
Tesekkur ederim canimtebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun :):)
Tebrıkler canım ben de yarın keseyı gormeye gedecem ınsallahKizlar 2.tahlil sonucum 709,33 hemsire degeriniz cok guzel yukselmis dedi 10 gun sonrada keseyi gormek cagirdi Allah a sukur isteyen herkesi versin
malesef olmadı 0.100 çıktı tahlil sonucum
üzüldüm demek teselli etmeyecek tabi ki insan kendi sonucunu almış gibi üzülüyor burada ama rabbim daha hayırlısı vermek için bekletmiştir buna inan canımmalesef olmadı 0.100 çıktı tahlil sonucum
benim 3 gün embriyosu canım karışmasın kafan sağlıklı embriyoların olmuştur inşallah git bi görüş bakalım bizi de haberdar et. emanetin AllahaSelam hepiniz 5 gun embriyosumu 3. Gun olan varmi dr aradi cuma toplanmislardi embriyologlarla gorustum yeterli dediler senin yumurtalarin icin gel bi konusalim dedi kafam karisti
sağlıkla hayırla kucağına al inşallah canım gülen yüzün hiç solmasınnnKizlar 2.tahlil sonucum 709,33 hemsire degeriniz cok guzel yukselmis dedi 10 gun sonrada keseyi gormek cagirdi Allah a sukur isteyen herkesi versin
çooook sevindimm.. inşallah Rabbim sana bağışlar bebeğini sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla...Merhabalar,
15. Gun degerim 306.23 cikti. Valla yukseliyor galiba degerim. Allahim yardim etsin. Hayirlisiiii.....
11 gün durdun 1 gün daha duramadın di mi ahh nefis işte durdurmuyor tahmin ediyorum ama idrar da çıkmamıştır o sen umudunu koru güzelim yarın inşallah kanda pozitifi görürsü burda hep birlikte kutlarızzslm kızlar kan testim yarın sabah..az önce idrar testi yaptım kocaman bir negatifi gördüm..herşeyin hayırlısı...
transfer sonrası belirti yaşadın mı hiç rüyacn ilk testini kaçıncı günde yaptırdın?Kizlar 2.tahlil sonucum 709,33 hemsire degeriniz cok guzel yukselmis dedi 10 gun sonrada keseyi gormek cagirdi Allah a sukur isteyen herkesi versin
Cok sevindim ya emin olamadigim icin tebrik etmemistim hic seni.ama kesin gec dollenme baksan ne kadar guzel artmis.hayirli olsun.omurlu olsun canim.