- 21 Temmuz 2014
- 717
- 893
Valla öyle güzel aciklamissin ki sayende farkına vardım canım. Doktor ilk günü saymadan vermiş test gününü. Şimdi farkettim. Erken test yaptırmayı düşünmüyorum. 10. Günde varsa bişeyler belli olur diye düşündüm. 5.gün embriyosu çünkü.bi de pazara geliyo ya o yüzden. En kötü ihtimalle cumartesi yaptiririm. Sen 7.günde çok erken yaptırmaya başladın ama sonuç güzel oldu. Azminle değerini yükselttin :)Allah bize de nasip etsin insallahMerhaba
7 ekim transfer gununse,birinci gun 8 ekim. Ozaman 17 Ekim 10. Gunun. Nacizane birsey tavsiye edecegim. Lutfen erken yaptirma. En saglikli olani 13. Ve 15. Gun lermis. Daha once yapilanlar kafa karistiriyor. Dusuk cikanlar yukseliyor, yuksek cikanlar dusuyor. Beklemek cok zor ama bana bu sekilde yazan olsa idi kesinlikle yapmazdim. Hic bir yerde bu sekilde yazan yok. Cok aradim. Hic bekleyemiyorsan En En erken 11. Gun. Ben stresten mahvoldum. Dr u dinlemedim erken yani 7. Gunde basladim. Buraya yazdimda zaten biliyorsun degerleri. Gereksiz yere heyecan cektim , cektik hepberaber. Simdi 13. Gun degerim 103.2 ve 15. Gunu bekleyecegim. Hayirli olur insallah..Sevgiler... Nukte