- 12 Ağustos 2014
- 86
- 116
- 41
@okyanus34
@okyanus34 canım tekrar çok geçmiş olsun dinlen guzelcene Kasım anneleri olarak Madam Butterfly ile beklemedeyiz seni
Canım, a_gurur da var; şimdilik 4 kişiyiz Kasım' da aşk başkadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@okyanus34
@okyanus34 canım tekrar çok geçmiş olsun dinlen guzelcene Kasım anneleri olarak Madam Butterfly ile beklemedeyiz seni
Her hastanede tahlil sonuçları bile değişik çıkıyo canım en iyisi herşeyi hep aynı yerde yaptırmak bence kendi doktoruna güvenmelisin hakkında hayırlısı olsun tatlımKızlar acil bi bakın lütfen ; geçen hafta perşembe kontrolümde endometrium bi tarafı 7.8 mm bi tarafı 9 mm ölçmüştü doktorum. bugğn kendi çalıştığım hastanemde merak ettiğim için muayene oldum doktor endometrium 6.6 mm dedi ve ben şok oldum, transferimde pazartesi. acayip moralim bozuldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi böyle bişey olabilrmi yaa gerçekten öyleyse ve bebeklerim tutunamazlarsa
Kızlar acil bi bakın lütfen ; geçen hafta perşembe kontrolümde endometrium bi tarafı 7.8 mm bi tarafı 9 mm ölçmüştü doktorum. bugğn kendi çalıştığım hastanemde merak ettiğim için muayene oldum doktor endometrium 6.6 mm dedi ve ben şok oldum, transferimde pazartesi. acayip moralim bozuldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi böyle bişey olabilrmi yaa gerçekten öyleyse ve bebeklerim tutunamazlarsa
Selam ooum yapildi evdeyim 7 tane yumurtam toplandi dr um aradi 4 tanesi dollenmeye sokulcakmis insallah 4ude dollenir bitmiyo hergun yeni bir heyecan bu tüp bebek hikayesinde
Her hastanede tahlil sonuçları bile değişik çıkıyo canım en iyisi herşeyi hep aynı yerde yaptırmak bence kendi doktoruna güvenmelisin hakkında hayırlısı olsun tatlım
geçmiş olsun canım..nasıl korktuğun gibi değildi dimi...inşallah hepsi döllenir dondurursunuz..Selam ooum yapildi evdeyim 7 tane yumurtam toplandi dr um aradi 4 tanesi dollenmeye sokulcakmis insallah 4ude dollenir bitmiyo hergun yeni bir heyecan bu tüp bebek hikayesinde
Canım hiç moralini bozma. Kendi doktoruna güven içini ferah tut. Ya da ara tüp doktorunu durumu anlat. Aldığın cevaba göre için rahatlasın. Belki seni yarın muayeneye çağırır. Moralini bozup üzülmenin çaresi yok. Mantıklı ve bilinçli hareket etmelisin bence.
geçmiş olsun canım..nasıl korktuğun gibi değildi dimi...inşallah hepsi döllenir dondurursunuz..
iyi düşün iyi olsun..inşallah hepsi döllenip ilerde nur topu gibi bebişler olacaklar...Yok cnm com hafif adet sancimin binde biri var bakalim yarin belli olcak simdi ne olcagi asil zaten transferim bir sonraki ay olcak kismetse peki hic olmazsa transfer edilcek embriyo ne olacak allah korusun
Madam Butterfly kesinlikle kasımda aşk başkadır gelsin artık bebişlerimiz çok bekletmeden annelerini heyecandan ölücem zaten yakında bu ay bitsin hemen :)Canım, a_gurur da var; şimdilik 4 kişiyiz Kasım' da aşk başkadır
Canım, a_gurur da var; şimdilik 4 kişiyiz Kasım' da aşk başkadır
Aminnnn canım inşallah.11 kasımda benim tedaviye başlama tarihim :)Harika 4ledik canimcim desene kasımda hem aşk başkadır hemde 10 Kasım benim dogum günüm ayyy ne güzel hediye olur Allahım sen tüm bebek isteyenlere hayirlisiyla sağlıklı nasip eyle inşallah Amiiiin
Canim 13. gun icin degerin gayet gusel.. Oncekiler dusuk muyduu??? Bence yukselip bu hale geldiysee sonuc pozitiff demektirr... Dondu mu doktorunn???Arkadaslar merhaba,
13. Gun degerim 103.2 cikti. Dr uma mesaj yolladim. Daha bir donus olmadi. Ne dusunecegimi bilemiyorum. Kafam karmakarisik. Kalbim durmazsa bu donemde birdaha durmaz. Acaba tum erken donemlerde yapilan degerleri unutup 13. Gun degerinimi baz almak lazim. Neolur fikir yazinnnn. Sevgiler herkese...
Evet canim cok pahali bende genetik testi ve kurtaja 3.000verdim sen gonderecekmisin genetik testineKızlar ya bunu bole rabbim yardım etsin hı kürtaj 860 lira olurmu oda 10 hafta dan küçük die ondan büyük olursa 1300 başka 400 e yapan var ama ben bu hastaneye çok güveniyorum bakalım ne olacak