Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru teşhis canım hergün yeni heyecan valla. İnşallah 4 tane kaliteli emriyon olur sonra iki minik kuşun:):):)
Sperm sayı düşüklüğü sorunumuz. Azonce tahlil sonucumu aldım ıkıye katlaması gereken deger sadece 74ten 87ye yukselmiş ya yavaş ilerliyo yada miniğimin kalbi atmayacak kadar güçsüzTebrikler gozun aydin arkadasim . Sizde sorun neydi?
Offf:-((((( insallah yavas ilerliyordur...Sperm sayı düşüklüğü sorunumuz. Azonce tahlil sonucumu aldım ıkıye katlaması gereken deger sadece 74ten 87ye yukselmiş ya yavaş ilerliyo yada miniğimin kalbi atmayacak kadar güçsüz
Tek olsun hayirli saglikli olsun yeter insallah...Kizlar bugunku degerimde 745 doktor galiba ikizdi biri tutunamadi tek olarak devam ediyo sanirim dedi pazartesi ultrasyona giricem ins dedigi gibi cikar allah yardimcimiz olsun
İns tsk ederimTek olsun hayirli saglikli olsun yeter insallah...
Ne çok sevinmiştik oysa şimdi çok korkuyorum yoruldum psikolojik bedenen ruhen... Bu 4.denememiz ilki tutmuştu malesef 18haftalıkken ikiz oğullarımı kaybettim artık bu mucizeye ihtıyacım var...Offf:-((((( insallah yavas ilerliyordur...
Canim benimkide cok yavas ilerliyo belki oyle devam edwcek ins iyi olur hayirlisiSperm sayı düşüklüğü sorunumuz. Azonce tahlil sonucumu aldım ıkıye katlaması gereken deger sadece 74ten 87ye yukselmiş ya yavaş ilerliyo yada miniğimin kalbi atmayacak kadar güçsüz
İnsallah cnm insallah....Dun opum vardi 7 tane toplanmisti simdi aradilar 4 tanesi dollenmis ne oour dua edin en guzel seviyeye gelsin
Allahim insallah yardim edecek bu sefer. Moralini ne olur yuksek tut. Cok zor ama dayanmamiz lazim.Ne çok sevinmiştik oysa şimdi çok korkuyorum yoruldum psikolojik bedenen ruhen... Bu 4.denememiz ilki tutmuştu malesef 18haftalıkken ikiz oğullarımı kaybettim artık bu mucizeye ihtıyacım var...
n degerlerin nasıl? Kaçıncı gunun?Canim benimkide cok yavas ilerliyo belki oyle devam edwcek ins iyi olur hayirlisi
11.gun273 16.gun 583 18.gun745 suanda2000filan olmasi gerekiyoduSeni
n degerlerin nasıl? Kaçıncı gunun?
haklısın ama bn ıkıgunde sadece 15artmış. Progestan iğneye başlıcaz bgn pazartesi tekrar tahlil... Herşey allahtan beklicez ama bu ıkı gun nasıl gecer bılmıyorum11.gun273 16.gun 583 18.gun745 suanda2000filan olmasi gerekiyodu
tebrikler hayırlı olsunEvet bekledim 12.gun yaptirdim kan testini sonucu az once esim aldi telefonda soyledi inanamadim ilk once Allah a sukurler olsun
Hakkimizda hayirlisi ins katlanirEna
haklısın ama bn ıkıgunde sadece 15artmış. Progestan iğneye başlıcaz bgn pazartesi tekrar tahlil... Herşey allahtan beklicez ama bu ıkı gun nasıl gecer bılmıyorum