2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Olur canim normal onlar.geciyo sonra korkma sen.moralini bozma,sev bebislerini)
 

Slm arkadaşım bugün kontrolümü oldum doktor 13 ekim pazartesi transfer günü verdi, hakkımızda hayırlısı olur inşallah, ikimizde diğer arkadaşlarımız da pozitif somuçlar alırız. sen yinede pozitif ol hep bebeğini düşün öğrenciler sinirini bozmasın, bende hastanede çalışıyorum hastalarla işim zor ama katlanıcaz bi süre. 1 denemem tazeydi tuttu fakat düşük yaptım, 2. deneme dondurulmuştu tutmadı şimdi 3. deneme ve kalan dondurulmuşları kullanıcaz, sorunum pkoluyum, 7 yıllık evliyim, 27 yaşındayım, istanbul beylikdüzü medicanada tedavi görüyorum. benden bukadar.
 

oldu canım hepimizde. gönlünü ferah tut. iyi düşün hep.
 

yarın güzel haberlerini alıcaz inşallah hayırlısıyla canım kendini cok yorma:)
 
Allah gönlüne göre versin tatlım dilerim hayırlı olur :)
 
Gayet iyi hemde 7. Günde maşallah güzel güzel
 
Kızlar yaa benim bu kasık ağrılarım geçti.Bugün 6. Günüm.Normal mi?

Rüyacım gayet normal. Benimde birden ağrılarım geçmişti. sonra hafif hafif arar ara yine geliyor. benimde 2 gündür belim ağrıyor. birde birkaç gündür başım dönüyor.
 
Gayet guzel.. Canim masallh.. Insallh kanindada artar arta guzelce .. Darisi geride kalan arkadaslarimin basina insallh.. Allh sag saglim kucagina almayi nasip etsin..
 
Rüyacım gayet normal. Benimde birden ağrılarım geçmişti. sonra hafif hafif arar ara yine geliyor. benimde 2 gündür belim ağrıyor. birde birkaç gündür başım dönüyor.
Saol canım benim.Bugün birden ağrım kesilince şaşırdım doğrusu.Senin kaçıncı günün dü?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…