2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Arkadaslar ya 3. Gun kontrolunde 6 yada 8 tane yumurtan var dedi dr ama az dedi bu kadar ilac takvisyesine ne olcak simdi moralim cok bozuldu
Canım moralini bozma,benim o kadar ilaça rağmen 6 yumurtam oluştu .3'ü döllendi ve şimdi karnımdalar.Önemli olan sayısı değil kaliteleri.Sıkma canını boş yere:KK66:))
 
Hazancimm neden bukadar hirpaladin kndini sen yaa.. Bir saglikliymis hic degilse onu gorsun.. 1hafta daha bekle bazi bebkler gelismlerini 1hafta ya geriden yada oleriden takip edilebiliniyr.. Canimm. 8 ila 9u goruceksin insallh.. Lutfen bole uzulupte.. Kotu dusnupte.. Vesvese verme kndine.. Bebginide etkiliyrsun..
0 Haklısın ama elimde deil kafamdan hersey geçiyo nasip
 
Bende seni merak ediyordum girmeyince inşallah canım ben bu aksam verecem kanı artık sabrim kalmadı gece hiç uyumadan sabah ettim ve içim de oyle bir sıkıntı varki anlatamam
Ah canım hepimiz aynı durumdayız sinirler gevşedi iyice ben dün salak bir film de gülerken ağlamaya başladım sonrada salavat getirdim kalbimi Genişlet Allahim dedim iyi gibiyim ama heyecandan Karnım ağrıyor.geçecek inşaallah güzel haberle sende ferah tut kalbini.
 
Nasılsıniz kızlar ben dün aglamaktan başım catlicak gibi oldu akşam altidan bu saate kadar bi insan uyurmu nasıl geçecek bu bayram eşim üzme kendini sağlıklı olsun yeter dio ama napcam ben yaa çok alismistim ona ya alirlarsa benden :KK43:
Canım hırpalama kendini bu kadar.İyi düşün iyi olsun.
 
Günaydın güzel anne adayları ve anne aday adayları :)Dün hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim ama int. girme fırsatım olmadi eşim sevinçten dışarı yemeğe çıkardı ailemde yanımda mutlu bir kutlama yaptık rabbim devamını da getirsin inşallah!Şimdi benden sonra test yapacak olan tüm arkadaşlarıma transferi yeni gerçekleşen ve hamileliğinin sağlıklı gitmesini dileyen tüm.buradaki arkadaşlarıma bolca dua etme zamanı... sizlere destekleriniz için binlerce teşekkür ederim...ALLAH TÜM İSTEYENLERE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH...sevgiler...:KK15::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Amiiiinnn canım inşallah :KK66:)Dualarla gelicek bebişlerimiz:KK66:))
 
Amin canım inşallah
Buarada kızlar biz bugece yola çıkıyoruz eşimin memleketine bayram için Arefe ve bayramın son gününe kadar aktif olarak topige giremeyebilirim ama güzel haberlerinizi musait oldukça takip edeceğim
Hayırlı yolculuklar arkadaşım şimdiden bayramın mubarek olsun :KK15:
 
Canım arkadaşlarım bugün Kocacigimla temizlik yapıyoruz o yüzden sohbetlerinize katılmıyorum.yarın benim büyük günüm ve diğer arkadaşlarımın da dua etmeyi lütfen unutmayın.sizi tanımadan çok temiz duygularla seviyorum ve hepinizi ayrı ayrı öpüyorum:KK68::KK68:
Kuzucum bizde seni çok seviyoruz merak etme dualarım seninle hayırlı ve güzel haberlerini yarın bekliyorum :)
 
Nasılsıniz kızlar ben dün aglamaktan başım catlicak gibi oldu akşam altidan bu saate kadar bi insan uyurmu nasıl geçecek bu bayram eşim üzme kendini sağlıklı olsun yeter dio ama napcam ben yaa çok alismistim ona ya alirlarsa benden :KK43:
Ama olmuyor ki böyle şimdi daha ne olacağını bile bilmeden üzüyorsun kendini yaptığın doğru birşey değil :stop:
Kendi toplamalısın çünkü stres te kötü etkileyece onları bunu da sakın unutma sen bir annesin artık güçlü ve sağlam olmalısın hayırlısıyla birşey olmayacak bunu asla unutma tatlım :)
 
Arkadaslar ya 3. Gun kontrolunde 6 yada 8 tane yumurtan var dedi dr ama az dedi bu kadar ilac takvisyesine ne olcak simdi moralim cok bozuldu

sayısı hiç önemli değil canım, kalitesi önemli olan. benim de 8 yumurtam büyüdü. 7 tanesi olgun cıktı. 6 tanesi döllendi. 2 tanesi beşinci güne kadar bölündü. transfer ettiler. çok şükür dün pozitif sonucu aldım. gönlünü ferah tut.


Sağolun kızlar. Iyi ki varsınız. Dilerim akşam güzel haberler yazmak nasip olur

güzel haberlerini bekliyoruz canım.
 
Kizlar nasilsiniz iyi misiniz sonuc bekleyenlere pozitif cikmasi hamilelere saglikli bi hamilelik diliyorum kizlar yaa benim transferin 3.gunu ve dunden beri kasiklarimda boyle garip bi sanci var surekli degil ama ara ara geliyo hastalanicam saniyorum boyle aniden geliyo batiyo gibi sizdede oldu mu :KK51:
 
Amiiiinnnnn inşallah canım Pazartesi vericem müjdeyi size:KK66:)Zaten sevinç çığlığım bütün Istanbul 'da duyulur herhalde:KK66:))Bi pozitifi göreyim şu megafonlu seçim otobüslerinden tutup cümle aleme ilan edicem:KK66:))
Inşallah canım sen pozitifi al da otobüs olmasa da olur yine çığlık atarsin


Merhaba Arkadaşlar,
Bu sabah kan verdim, saat 4 de test sonucunu bildirecek. Çok heyecanlı ve meraklıyım :KK17:
Canim insallah güzel haberini aliriz
 
X