2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Evet doktor söyledi tedaviye başlayınca kesersin dedi ama işte ne bileyim insan kendini suçluyo ya bazen ondan.
Bizde tek sorun o canım benim iki tüpümde kapalı ilk denememde düşük yaptım bu ikincisi olacak sağ tarafta enfeksiyon olduğu için alırsak daha iyi bir sonuç olabilir dediler bakalım kısmet hepimiz için :)
 
umuda yolculuk23 canım benim kalbini karartma dur bakalım gün doğmadan neler doğar evi alanlar çıkın demezler belki kim bilir. Buda bizim dünya sınavlarımız be kuzum kendini strese sokma sakın sen artık üç canlısın tatlım :)
 
Canım senin sonucun çıktı mı?
 
Canim sen anlatmadinmi.. Bole bole kesyi gorsuk. Kalb atisni duymak icin geldik diye bn ole dedim. Kalp atisni duydugunu sanmistr. Ondan. Tup bebk doktrumami gittin.. Bebgin iyimis cok sukur..
 

İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alacağına inanıyorum, kendinide bu kadar yıpratma bizim için en önemlisi stres yapmamak, sigarayı bıraktığım için çok stres yapıp kafaya taktığım için doktorum günde 2-3 tane içmeme izin verdi düşün yani, bende ilk denemede düşük yaptım ikinci tutmadı inşallah bu sefer hepimizin tutar
 
E="antalya2011, post: 37151025, member: 257005"]ben şimdi ikide evdede olmıycam.nasıl öğrenirsem artık.[/QUOTE]
Valla beni de aradılar.bekleyemedim hastanede.sonuç kagıdmı göremedim daha
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…