2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Aynen öyle canım yeter ki bebişimiz olsun kilo falan hiç önemli değil))Eşime diyorum top gibi yuvarlanmaya razıyım))Oyyy kuzum bi de senin ki ikiz valla keyfini çıkart canım,canın ne istiyorsa ye))
valla pek o lüksüm yok benim.kilom var çünkü:))
şimdiden endişe ediyorum kaç kilo alırım diye.tabi takıntı boyutunda değil de.gebeliğin sonlarına doğru ödem oluyor istemeden de olsa.
sen de ye canının istediğini,güzelce dinlen,stressiz sakin huzurlu günler geçir ki bebişlerin de rahatca tutunsunlar sana.
bu arada bebişler dedim aça kaç tane transfer edildi rüya cım.
 

canım allah sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah 10 gün sonra gel dedi 12. gün değerim 478 di ama bence 10 gün cok gec ben perşembe günü gitmeyi düşünüyorum ya cok sabırsızm yarın tekrar kan vercem heralde degerim 1000 falan olur.
 

valla canım o korku hepimizde var, elimizde değil. bazen korkuyorum, bazen bu defa oldu diyorum. pozitif olursa cok sevineceğim, negatif olursa çok üzüleceğim. hayırlısı insallah.

arkadaşlar,
kalp atışı muayenesi de alttan mı oluyor .aranızda geçirenler nasıl yaptı.
bi de ilaçlardan kilo alan oldu mu aranızda.
kilolar ne durumda:))

ben ilaçlardan biraz şiştim canım, sanırım ödem yapıyor, su topluyor vucut. aşılamalarda da şişmişt vucudum ama bir sonraki adete kadar geçmişti canım.
kalp atışı muayenesi alttan diye biliyorum.

Inşallah canım rabbim nasp etsin.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
 
Ben ilk iki gün kılmadım sonra normal kıldım ve hiç hamile gibi hissetmiyorum
 
Günaydın arkadaşlar dün yazdıklarınız sadece okuyabildim ama yazamadım pazar olunca malum düğün,nikah dolaştık durduk.
Herkes de bir belirti bir kasılma bir kanama ,bende ufak tefek ağrılar kasılmalar vardı ama bıçak gibi kesildi ,hiç birşey hissetmiyorum ve aksine eşim " bebekler annelerine tutundu evelallah geliyorlar" desede ben içim buruk dinliyorum.Çok erken olacak belki ama bebekler bana tutunmadılar,ne annelik nede gebelik hissindeyim,nasıl ki tedaviye başladığımda içim bomboş tu şimdi de öyle hissediyorum.Öyleki kan tahlilinin yapılacağı günü beklemiyorum bile....
Hatta bayram için hazırlıklara başlıyayım diye düşünüyorum ALLAH içimdeki düşünceleri hayra çıkarsın...
 

canım valla öyle garip bir beklemeki bu, inişli çıkışlı, hepimiz aynı ruh halindeyiz. adet öncesi belirtilerle gebelik belirtilerini kimse ayırt edemiyor. belirtisi olan hamile çıkmadı, belirtisi olmayan hamile çıktı, tam tersi de oldu. benim iki aşılamada her türlü belirti vardı, ama negatif sonuclandı. çok zor bir psikoloji, inişli çıkışlı. sen yinede tedbirli ol canım, ne olur ne olmaz, belki tutunmuşlardır. gönlümüzü ferah tutalım. kaçıncı günündesin?
 

canim k.bakma ama cok kizdim sana bunlari okurken.ben ilk tedavimde hamile kaldim ben tedavnn en basindan beri cok umutluydum transfer gunu dedim hemsirelerde vardi bakin dedim olcak gorceksiniz bakin hemde oglum olcak dedim tra sferden sonra hep elim karnimda kendmi hamilr moduna soktum hep Allahmada cok dua ettim duydu sesimi ve oldu canim beyne gonderdigmz sinyaller cok önemli ne kadar olumlu ve guzel dusunursen o kadar guzel seyler olur canim nedrn bukadar olumsuz oldunki.ama yinede insallah dusuncelerinn tam tersi olur ve Allah sana al kulum bidahada olumsuz dusunme der insallah ben once Allaha sonra kendime inandim canim insallah kucagmzada aliriz.
 
mrb arkadaşlar. Bende tüp bebek yaptıracağım. Adetime 12 gün var ve adetimle başlayacağız. Aynen dediğiniz gibi bi türlü adapte olamadım. İlkinde çok adapteydim ama sonuç negatifti. Bu defa hiçbişey yok içimde. Şimdiden doktorum bir sürü ilaç verdi onları kullanıyorum. İçerken çok zorlanıyorum. İğnelere adetle birlikte başlayacağım bakalım o zaman konuya adapte olurum heralde. İğneyi batırdıkça ne oluyo anlarım. Çok farklı bişey hissediyorum ama ne olduğunu anlamıyorum..... İnşallah bu defa olur. Ama en kötüsü namazını kılan ben artık namaz falan kılmıyorum, hiç dua etmiyorum. Kendimi işe verdim uğraşıp duruyorum. Allah yardımcım olsun yaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…