2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Hadi canım önemli olan bundan sonrası Allah yardımcın olsun :) sonu güzel olsun

inşallah inşallah anneme gidicem zaten eyüp le yatması dinlemesi zor olmasın diye teyzesi bakacak bende de bacaklarımı uzatıp 10 gün geçiricem:)
pazartesi toplanmıştı 3.gn embriyosu mu oluyor?
 
Canim benim amin insallah ah ah bende kuruyorum adinida koydum kime benzeyeceginide neler neler insallah bosa degildir hic birimizin hayalleri Rabbim yuzumuzu guldursun insallahhh
 
arkadaslar kafam çok karışık sizinde fikrinizi almak isterim.birinci yaptırdığım tüp bebek tutmadı tek embriyo verildi.iki tane dondurulmuşlarım var.birincisi: dondurulmuş embriyoların tutma olasılığı nedir aranızda yaptıran varmı?ikincisi: ne kadar süre sonra yaptırsam daha iyi olur?dr.um seminerde olduğu için henüz görüşemedim.sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.tüp bebek tedavisi malum ilk yaptırdığım için bir fikre sahip değilim dr.un yanınada giderken fikir sahibi olup öyle gitmek istiyorum.şimdiden teşekkürler..
 
arkadaşlar tekrar merhaba,rabbim transferi olan herkese hayırlısıyla tutnan bebişler versin.bişey sorsam,transfer anımdan sonra çok şiddetli başlayan öksürük nöbetleri geçiriyorum.benim astımım var zaten.stresle beraber ortaya çıkıyor.şimdi 3 gündür çok yoğun öksürüp derin nefesler alıyorum.doktoruma soramam bişey olurmu diye çünkü güler.bize normal hayatınıza geri döneceksiniz.kendinizi sakınmanızı istemiyoruz dedi.amerikada kadınlar tüp bebek merkezinden transferden çıkıp arabalarına binip kendileri sürerek doğal hayata geri gidiyor,ve ekstra hiçbişey yapmıyolar dedi.şimdi arayıpta ben deli gibi öksürüyorum,tutunmayı etkilermi diye sorulmazki....sizce neyapıyım,su içiyorum habire,bal,ananas,arısütü falan...herşey iyiyken bi bu öksürük çıktı ,valla deli etti beni.kasılmadan hafifçe öksiriyim diyorum olmuyo,illa şiddetli geliyor.korkmaya başladım.
 
Allaha emanet et canım inşaallah birşey olmayacak
 
Cnm için rahat olsun suan dondurulmuslarla hamileyim cok şüKür Rabbime benim yumurtalar toplandı temmuzda agustosun 28 i de transferim oldu sen ilkini ne zaman yaptırdın
 
Cnm bende nezleydim transferde eve geldim hapsırık öksürük görmen lazımdıöyle cok hapsırdımki:) ama nasipten öte köy koy nasip olduysa tutar benimki tuttu:)
 
Cnm için rahat olsun suan dondurulmuslarla hamileyim cok şüKür Rabbime benim yumurtalar toplandı temmuzda agustosun 28 i de transferim oldu sen ilkini ne zaman yaptırdın
benimde 28 ağustosta transferim oldu.bu p.teside tutmadığını öğrendim.kaç embriyo verildi sana.ben dr.a desemki iki embriyoyu verin desem ne olur?çokmu saçma olur böyle bişi desem :)
 
Allah yardımcın olsun canım.inşallah başarıyla hayırlısıyla atlatacaksın işlemini.güzel düşün,güzel sonuçlansın tabi.umut etmekten vazgeçme.
 


Canim,
Benim dondurulmus transferimin 9. Gunu. Ve galiba tuttu simdi bir idrar testi daha yaptim simdi daha belirgin bi cizgi var. Sukurler olsun. Ben de senin gibi cok arastirdim. Ve hep olumlu yorumlar okudum tutma olasiligi daha yuksek. Iki neden sayiliyo. Birincisi daha dayanikli bi embriyo transfer edilmis oluyo . Ikincisi de rahim daha uygun oluyo az ilac kullanildigi icin. Tereddut etme bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…