2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Merhaba canım
Bence çok iyi canını sıkacak birşey yok. Nasip olduktan sonra bir tek yumurtadan bile oluyor. Gereksiz stresten uzak dur kendini bebeğine hazırla ve umutla düşün. Şu dönemde sıkıntı seni etkiler bol bol dua et Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah hamile haberinide burdan alırız artık :)
Allah razı olsun..amin inşallah. cümlemizin Rabbim kucağını boş bırakmasın..
 
am
Aaaaaaa neyine uzgunsunn sen.yaa kiIyrum bakk bnm 5tane yumurtam oldu. Ve 3taneai dollndi.. 2.gun.. 2tane embryom vardi ve.. iyi kalitedeydi orda birakip heba etmk istemediler.. ve suan bebiklerim icimde.. bnmde cok yumurtam.olsaydi riake girip 5.gune bile gider bu yumurtalarin dedi..bugun 6huvreliydi.. yarinda 8olcakki icimde olcak.. 3.gun. olcak.. bn pamuklarimi bugun aldimmm.. korkma.. guvennn canimm bak..bole yapma.. 2.gun.olmus 3.5. Allh istesinnn insallh..
amin inşallah canım benimmmm
 
önümüzdeki hafta salı günü 2 eylül çok heyecanlıyım yaaaaaa şimdi pazartesi ben sağlık ocağından pazartesi sonuçlarımı alıcam ya ilk günkü heyecan var acaba değerlerim kaç oldu ne durumdayım diye
Canım ben bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük. Sende görürsün merak etme. Allah gönlüne göre versin.
 
Arkadaşlar benimde bugün transferim oldu 5.gün embriyosu dondurulmustu % 70 canlılık varmış raporda yazılan Dr donmus olduğu için taze embriyo kadar başarı oranı veremedi amma ben biliyorum ki rabbım ol derse olur gerisi bos daha önce taze 5.gun embriyosu konulmuştu tutmadı Hakkımıza hayırlısı 4 saat yattım ama 4 defa tuvalete gittim hastanede :KK43: evdeyim ve yatıyorum hemşire bu iki gün çok önemli dedi tutunma oluyormuş sonrasında normal hayata dön dedi dikkatli olarak,merak eden olursa diye yazdım ayrıntı ...dualarınızda bana yer verin yalvaririm. Bende hepimiz için dua ediyorum.
 
bu şekilde değildi canım.opu sonrası 1 gün rahatsızlık hissetim şişlik gibi vs.sonra rahatlamıştım.
ama şimdi gezen bi kramp gibi bi ağrı var.bazen kasıkta ama çoğunlukla karnımda.
Doktoruna bi danis canim.ama bana kalirsa kendine yer aciyo bebisin :) kalbini ferah tut.
 
önümüzdeki hafta salı günü 2 eylül çok heyecanlıyım yaaaaaa şimdi pazartesi ben sağlık ocağından pazartesi sonuçlarımı alıcam ya ilk günkü heyecan var acaba değerlerim kaç oldu ne durumdayım diye

Ayy canimm hadi insallahhh. Bakarsin doktor iki kese gorurr gercekten cok heyecanli oluyo insannn. Ben o ultrasona yatinca kalbim kut kut atiyo heyecandann.
 
Merhaba kızlarrrrrr evet sonuç geldi transfer 16 ağustos 2.gun emriyosu 2 adet 9.gun kan testi 16.89...10 gun 35.17 ...13.gun 182 allahım a şükürler olsun cuma günü yüzü suyu hurmetine ehepinize dua ediyorum arkadaşlar alah sonuna kadar gitmeyi nasip eder insallah burdaki herkez bu duygusu yaşasın insallah (amin)
tebrikler canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da görürsün inş darısı bize
 
ama sadece beş tane döllenmiş...
Sukretmelisin ama tatlim hic dollenmeyedebilirdi... umutlarini kaybetme bak 5 tane parcan kendi basina buyumeye calisiyo... bol bol dua et onlara iyi guzel huzurlu enerjini gonderki daha rahat buyusunler... sana ihtiyaclari var tatlim cok minikler:KK68: dollenmeyenlere uzulme elinde olanlara sevin:KK54:
 
progesteronun hafif yan etkilerindenmiş bulantı karın ağrısı.prospektüsünde yazıyordum.muhtemelen de ondandır sanırım.
kan sulandırıcı yapıyormusunuz arkadaşlar göbekten.trasnsferi olanlar arasında yani.
evet ben kullanıyorum pıhtılaşmayı engellemek içinmiş kendim yapıyorum iğneleri. yaptıktan kısa bir süre sonra yanma oluyor allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
 
X