2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

Gunaydinnnnn cnlarimmm bebislerimize hergun gun gectikce daha cok.. yklasiyoruz.. sonumuz aydin ve mubarek olsun.. rabbim hepicimize hyrli ewlatlar nasip etsin yuce mewlam ol desin.. ve olsun onlar secilmis bebklerimiz.. bunada.. hamd sukur olsun.. allh hepimizin yar ve yardimcisi olsun..
 
Gunaydinnnn canim allahim dualarini kabul etdin amin amin aminn
 
Günaydın canım âmin ne güzel dua ermişsin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin yumoşlardan haber var mı bugün seni mutlaka bilgilendireceklerdir.
 
Gûnaydin hanimlarr nasilsiniz
Bnm transferimin 3.gûnu bugun
Ben bisi merak ediorum dun biraz yoruldum
Acaba rahime konan embrio ole akinti gibi dusermi yokSa adetle beraber mi atilir
Netten arastirioRum da bi turlu aklima yatan bir cvp bulamadim
 
Embriyo rahim boşluğuna bırakıldığında bir çok tutucu faktörler ile boşlukta durur, bu tıpkı doğal yoldan oluşan gebelikteki gibidir. Doğal olarak döllenen yumurta da rahim boşluğuna embryo safhasında düşer ve vücut embriyoyu kendi yaptığı ön testlerden sonra rahime tutunmasına izin verir. Nasıl normal yoldan hamile kalan bir kadın gebeliği için bir dinlenme yapmıyor ise tüp bebek hastasının da ek bir dinlenme yapması gerekmez.

Fakat bu gerçekleri hastalarımıza anlatsak da embriyo transferi sonrası hastalarımız bir kaç gün dinlenmek istemektedirler. Psikolojik olarak bu şekilde rahat edeceklerini söylemektedirler. İşte bu nokta da bende hastalarıma hak veririm ve transfer sonrası sırf kendilerini duygusal olarak rahat hissetmeleri için dinlenmelerini haklı bulurum.
 


biraz rahatla bi kaç ay düşün sonra karar ver canım benim. yaşın kaç bilmiyorum ama biraz kendine zaman ver. ben öyle yapıyorum. İlk bir hafta gerçekten zor geçti ama şu an iyiyim. Çalışınca unutuyorum. sende biraz zaman ver kendine. İnşallah bi mucize olur bi bakarsın burdasın tedavin burda oluyor.
 
Gercekten insanin ici rahat etmiyo yatmayinca biraz dolasiyorum evde sonra uzaniyorum benimde 3.gun canim
 
Gercekten insanin ici rahat etmiyo yatmayinca biraz dolasiyorum evde sonra uzaniyorum benimde 3.gun canim
Ainen ôle bacim yatamiorum bide ilkinde yattim yattim yine olmadi dustu yani
Hem burdaki dktorum da demisti embrio ole koyuldugu yerden akip geri cikmaz die :)
Annelik yuregi iste
Nasil hissediorsun cnm
Bide sen benden once ogrenicen dimi bana 15gun sonRaya test verdi cunku
Bnm ara ara adet sancisina benzer agrilarim oluo normaldir die dusunuyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…