- 28 Ağustos 2013
- 2.452
- 1.907
- 35
Ewet hem cuma mubarek gundur ttlisi.. insallh allhim umudunu vermistr canm bnmm..Tamam canim cumaya kadar sıkiim disimi.insallah tutunmustur yumimde cikar testte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet hem cuma mubarek gundur ttlisi.. insallh allhim umudunu vermistr canm bnmm..Tamam canim cumaya kadar sıkiim disimi.insallah tutunmustur yumimde cikar testte.
evet ya ben birazda bilerek geç yatıyorum sabah 1-2 saat geç kalkayım diyeUyunmuyor ki sürekli bi düşünce bi düşünce :)
Ben çalışıyorum ama kafam çok dolu bu 3. Denemem hayırlısıyla bu seferkini özelde yaptırıyorum devletten çok farklı krşke başta özele gitseydimevet ya ben birazda bilerek geç yatıyorum sabah 1-2 saat geç kalkayım diye
allah razi olsun cnm destekleriniz bana cok iyi geldi iyiki varsiniz mutlulugum icin esim icin toparlanicam umarim sizler bu uzuntuleri hic yasamazsiniz inanin bunu en icten istiyorum
yani gerçekten zor bir süreç sürekli birşeyleri bekliyoruz bazen yorulduğumu hissediyorumUyunmuyor ki sürekli bi düşünce bi düşünce :)
Bebikimmm allh razii olsunn allh hepimizin gonlundeki minik elleri verainn insallhhhhh..canııııııııııııım çok sevindim hayırlı olsun inşaallah çok güzel sonuçlar alırsın allah gönlüne göre versin inşaallah
Masallh subhanallh.. canm bnmm hafi insallh allhim yar ve yarsimcin olsun..Kızlar her keze iyi geceler benimde cumartesi günü 5. Gün embriyosu trasfer edilcek dualarınızı bekliyorum rabbim inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkartmaz hayırlı sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
Süreçler hem maddi hem manevi yıpratıyor birde kendimi biz sürekli pozitife hazırlıyoz negatif alınca çok büyük yıkım aslında yüzde 50 50 birde kendimizi çok dinliyoruz kafayı nasıl dağıtırız ki dağılmıyoyani gerçekten zor bir süreç sürekli birşeyleri bekliyoruz bazen yorulduğumu hissediyorum
Aminnn cümlemizin inşallahhMasallh subhanallh.. canm bnmm hafi insallh allhim yar ve yarsimcin olsun..
Göbekten iğnelerimi kendim yapıyorum protestan için sormuştum ??
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım 26.08.2014 tarihinde 2 adet dondurulmuş embriyo koyuldu bu 4.denemem inş bu sefer Rabbim yuzumuze guler dilerim her isteyen anne olabilir. Bu arada 2.5 yıllık evliyim yaşım 26
Transferimin 5.gunu bitti.cok rahat olan ben butun bi gun boyunca vucudumda hamilelik belirtisi aradim.neden rahmim kasilmiyor, goguslerimde kararma var mi, o var mi bu var mi?test gunum carsamba ama ctesi gece veya pazartesi sabah yaptircam galiba...offffff
Aminn cnm bnmmm :)Allah razı olsun canım..dualarda olmak dileğiyle
transfer sonrası ilk randevum yarın dr güzel şeyler söylerse çok rahatlayacağım şimdi onun heyecanı ve stresi var üzerimde inşaallah güzel şeyler duyarımSüreçler hem maddi hem manevi yıpratıyor birde kendimi biz sürekli pozitife hazırlıyoz negatif alınca çok büyük yıkım aslında yüzde 50 50 birde kendimizi çok dinliyoruz kafayı nasıl dağıtırız ki dağılmıyo
cumartesi nasıl gelecekse...
bu arada kafamı kurcalayan bi mesele var size bi sorayım....
kanamam yok çok şükür...
lekelenme ne demek bilmiyorum ama bendeki durum şu...
tuvalete gidip silindiğimde akıntının içinde kırmızımsı şeyler geliyor yani tam kırmızı değil doktor normal dedi ama kafama takıldı...
epeydir var bu ama günde 1 kere yada en fazla 2 kere oluyor bzen bi gün olmuyo felan...
ne olabilir???
Rabbim yarın inşallah duymak istediğin herşeyi sana duyurur hayırlara vesile olsun inşallahhhtransfer sonrası ilk randevum yarın dr güzel şeyler söylerse çok rahatlayacağım şimdi onun heyecanı ve stresi var üzerimde inşaallah güzel şeyler duyarım
Ohh canimm masallh.. varmi gelen.giden.. :)Kızlar nasılsınız yine yanlız bi akşamdan merhaba :) kulağım da kulaklık yattığım yerden müzik dinliyorum ..
, insallhhh canm bnmm bizleride hberlndr.lutfwnn :)transfer sonrası ilk randevum yarın dr güzel şeyler söylerse çok rahatlayacağım şimdi onun heyecanı ve stresi var üzerimde inşaallah güzel şeyler duyarım