- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
Bende cuma yaptiracam ins canim simdi de onu bekliyrm ins yukselir. Artk asamalari bekliycez.
Evet ben bugün çok bişey hissetmiyorum korkuyoruz biraz acaba mı diyorum sabahtan beri sen nasıl hissediyosun kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cuma yaptiracam ins canim simdi de onu bekliyrm ins yukselir. Artk asamalari bekliycez.
Kizlar bende bu gun doktorumla gorusmeye gittim bakalim 2-3 aya basliycam bende nasipse bebeklerimi kaybettigim icin tahliller biraz uzun allqhim insaalllah bu defa sag saim hayirlisiyla nasip eder rabbim isteyen herkese nasip etsin
Arkadadslar ben dun gece catlatma ignemi yarim saat gec yaptim birsey olur mu lutfen yardimci olunnn ?????????
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin arayip soliycembence birşey olmaz dr. a belirt bunu oda yarım saat geç yapsın opuyu
Ben varim cnm. Vucudun hormonlardan arinip ondan sonra embiryo ile tanisiyor. Daha saglikli bir yontem. Hatta bana transferden once hic bisey vermedi dogal olsun dedi. Ben arastirdim yeni ve etkili bir yontem .hayirlisi cnm.
Ben bu mesajınızı görmeden soru sormuştum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Herşeyin zamanı vardır. Lütfen üzülmeyin. Kaçıncı gün yaptırdınız testi? Belki daha giderek artacaktır.Kizlar 2.73 cikti bu seruven burda biter. Allah hepinizin yardimcisi olsun
Canım Allah sabır versin... sözün bittiği yer............................Kizlar 2.73 cikti bu seruven burda biter. Allah hepinizin yardimcisi olsun
Canm senle degerlerimz birbirine cok yakin. Benim sirt kasik agrisi devam ediyor bide cok tuvalete gidiyorum.Evet ben bugün çok bişey hissetmiyorum korkuyoruz biraz acaba mı diyorum sabahtan beri sen nasıl hissediyosun kendini
Canim benim ya allah sabir versin.Kizlar 2.73 cikti bu seruven burda biter. Allah hepinizin yardimcisi olsun
Kizlar 2.73 cikti bu seruven burda biter. Allah hepinizin yardimcisi olsun
Evet ben bugün çok bişey hissetmiyorum korkuyoruz biraz acaba mı diyorum sabahtan beri sen nasıl hissediyosun kendini
Canimmm biseyy hissetmemen normalll hicc korkmaa. Bende hissetmemistimmm. Sadece elini karnina koy ve surekli konus bebisinle. Bu guzel hissin tadini cikartt
İnşallah güzel sonuçlar alırız.bende agrı fln yok hiçbir belirti yok açıkcası test tarihlerimizde aynımı ozaman?
canım benim 12.günüm dündü ama ben 11.gün test yaptım değerim 170 çıktı şimdi ise 2.testi yapıcam o da yarın sen de durum ne transferin ne zaman yapıldı??
Bugunlerinin acısını cikaracaksin hic merak etme canım benim.
16. Da transferim oldu bugün 6.günüm daha çok vaktim varcanım benim 12.günüm dündü ama ben 11.gün test yaptım değerim 170 çıktı şimdi ise 2.testi yapıcam o da yarın sen de durum ne transferin ne zaman yapıldı??