- 11 Kasım 2011
- 806
- 781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm o almasi gerekni alio merak etme bnmde gelio birazHadi
Hadi gözün aydın kuzumm inşallah herşey yolunda gider bu güzel duyguyu yaşarızzz, rabbim bizide sevindirir inşallahhh, bende alttan progestan kullanıyorum bu sabah geri gelmiş ama bişi olmaz herhal
Canım acaba 5. Günemi beklitiyolar bana öyle oldu 5. Gün aradılar bu arada pazartesi transferim var nasipsee bende temizliğe başlıcam hadi sendende güzel haberler bekliyoz canımmmKızlar arayayım mı ben ya nie arayıp bilgi vermiyolar merkezden aa kıl oldum bak
Canım ben şahsen hic yatmadim, transferin oldu 10 dk bacaklarını uzatıp o masada yaptırdılar sonra odaya çıktım hemen tuvalete gittim hazır gitmisken ustumude giyineyim dedim giyindim, hemşire geldi yapmam gerekenleri anlattı ve dediki istediğin kadar dinlwnebilirsin ama ben hemen çıktım eve geldim yemek yedim, oturdum biraz uzandim ertesi gün kahvaltıyı hazırladık kayinvalidemle, sonra o evi süpürdü ben paspas yaptım, sonraki gün aileye gittim akşamında da bi güzel bahçede düştüm bakkala giderken vs. Vs. Burada hic kalkmadan yatiyorum diyenleri gördükçe yanlismi yaptım acaba diye çok üzüldüm ama oldu, Allah ol desin yeter ki, binlerce kez şükürler olsun Allahima ve isteyen herkese nasip etsin Allahimkızlar merhabaaaa çok güzel haberler gördüm topikte Rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hepiniz için çok sevindim dualarınız bizimle olsun inşallah darısıda bize olsun kızlar ben size ne sorcam ben transferden sonra sadece 3 gün yattım ve sonra işe gelmek zorundaydım işe devam ettim yani sürekli yatamadım veya istirahat halinde değildim tutan arkadaşlar sürekli yattınız mı evdemiydiniz sürekli istirahat halindemiydiniz bi daha yaptırmayı Rabbim nasip ederse ona göre davranacağım çünkü
Dusunme oyle arkadasim umudunu kaybetme. Rabbim yardimcimiz olsuniyi aksam lar herkese benimde test sonucumu 27 agustosta ogrenicem cok heyecanliyim ama bugun nedense agrilarim hafifledi ya acaba bebegim beni biraktimi ne bilim bugun pek bisi hissetmiyorum ya arkadaslar bu benim 2.denemem artik dayanacak gucum yok ya:-(
Dusunme oyle arkadasim umudunu kaybetme. Rabbim yardimcimiz olsun
bugün kontrolüm vardı, folikül gelişimi ile ilgili. 4 bi tarafta 4 bir tarafta toplam 8 adet dedi. Fakat biri diğerlerinde önde gidiyormuş 15 mm olmuş. diğerleri 10 mm altında. Senkronizasyon bozukluğu diye tanımladı. Aynı siklus döneminde 2 defa yumurta toplama işlemi yapacağını söyledi. Ben gerekiyorsa erteleyelim tedaviyi dedim ama ileri yaş ve rezerv azlığı söz konusu olunca mutlaka devam etmek istiyor doktor. Bu yola çıktık neticede doktoruma güvenmek istiyorum ama aynı ay içerisinde 2 defa yumurta toplama işlemi biraz şüpheli geldi bana. Bu şekilde olup da başarı sağlayan arkadaşlar varsa lütfen yazın. Aynı siklus döneminde 2 defa yumurtaları toplanan var mı?Canim benimde operasyona bir kac gun kala agrim oldu heralde 15 yumurtanin ustu toplanirsa oluyor genede dr danis bi
Oyyy kurban olurum ben o oğluşa , bende oğlan hastasıyım hep bi oğlum olsun istemişimdir ama hiç farkı yok yeterki benim olsun, kuzum tek mi tarnsfer edildi sana
İnşallah canım kesinlikle doğru söylüyosun önemli olan yarın birgün büyüdüğünde seni hayal kırıklığına uğratmayan bi evlat yetiştirebilmek bugün embriyoloğumla görüştüm güzel şeyler söyledi ikiz olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti ama bakalım ben sadece üzdüm kendimi biraz bebişlerime zarar verdim diye vicdan yaptım o yüzdendi aslında kaygım... Allah'ın takdiri neyse o benim için en güzel hediye hayırlısı olsun ya canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşım benimde transferim c.tesi aynı gün hayırlı haberler alırız inşallahİyi aksamlar kızlar bende c.tesi transfer olmuş 28 agustos test gününü bekleyenlerdenim hepsini okuyamadım sayfaların ama hamiş haberlerini gördüm çok sevindim rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.
ayyy benimde c.tesiydi. inş olur ALLAHIM.benim karnım ağrıyo sizde de varmı böyle rahatsızlıklarMerhaba arkadaşım benimde transferim c.tesi aynı gün hayırlı haberler alırız inşallah
Hayirlisi olsun canım benim bugün akıntım arttı birazda belim agrhayırlısı allahtan senin kaçıncı gün embriyo suydu kaçta tane yerleştirildi. ..ayyy benimde cağrıyorsiydi. inş olur ALLAHIM.benim karnım ağrıyo sizde de varmı böyle rahatsızlıklar
sağol canım :) benim 3.gün embriyosu 2tane bırakıldı.ama benimde acaip gezdiğim zaman adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ve çok aferdrsşn su gibi akıntım oluyor sennde karnın ağrıyormuHayirlisi olsun canım benim bugün akıntım arttı birazda belim agrhayırlısı allahtan senin kaçıncı gün embriyo suydu kaçta tane yerleştirildi. ..
iyi aksam lar herkese benimde test sonucumu 27 agustosta ogrenicem cok heyecanliyim ama bugun nedense agrilarim hafifledi ya acaba bebegim beni biraktimi ne bilim bugun pek bisi hissetmiyorum ya arkadaslar bu benim 2.denemem artik dayanacak gucum yok ya:-(
Biraz ağrıyor ama sabahları tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yuzden olabilir baska ne gibi değişiklikler oldu sendesağol canım :) benim 3.gün embriyosu 2tane bırakıldı.ama benimde acaip gezdiğim zaman adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ve çok aferdrsşn su gibi akıntım oluyor sennde karnın ağrıyormu
gaz sancısı çok fazla oluyorBiraz ağrıyor ama sabahları tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yuzden olabilir baska ne gibi değişiklikler oldu sende
Ayyy evet benimde çok oluyor. ...insallah allahımmm benim 2.gun embriyo su 2 adet .senin kaçıncı deneme n...gaz sancısı çok fazla oluyor