- 8 Ağustos 2014
- 81
- 29
0.1 ciktiKac cikti degerin caim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.1 ciktiKac cikti degerin caim
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, desteğiniz için sonsuz teşekkürlerdualarımız seninle bebişlerin harikalar inşallah sonunda hayırlı ve güzellikle sonuçlanır
Canım septum ameliyatı mı yani rahimde perde mi vardı alındı yoksa başka bişey mi tabiki etkisi olmuştur inşallah hamilesindir canım yorma üzme kendini
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin arayip soliycem
canım embriyoloğum cuma yaptır dedi değerlerim çok iyi olduğunu riskli gördükleri değerin çok çok üstünde olduğu için bekle cuma yaptır o zaman ki değeri görmek istiyoruz dediler ben de o yüzden cuma yaptırayım dedim nasıl olsa sonucu biliyorum artık tek isteğim hayırlı bi şekilde yükselsin biliyosun canım transfer sürecimi kursağımda geçirdim sonucu aldığımda o sevinci bile yaşayamadım o yüzden yormıcam artık kendimi o 12 gün bana yetti de arttı bile hala ve hala eşimin ailesi durumu değersiz görüp yıpratıcı davranıyolar Allah'a havale ettim kendilerini eşimin annesi transferim 4.günüydü sanırım aradığında ben eşimle tartışmış ağlıyodum ben de kalkıp dedim eşim üzdü beni diye, sonrasında bi kere bile aramadılar 12.gün boyunca bi tek kere bile aramayan insanlar kalkmış sonucu öğrenmek için arıyolar eşimin ailesi bunu yapan cevap vermedim telefonlara şu sürecimin bile içine ettiler onlar yüzünden tadını bile çıkaramadım o kadar duyarsızlar ki sadece ararlar ve sadece hayırlı olsun, geçmiş olsun derler yabancılar gibi sormazlar yapabilieceğimiz bişey var mı yok mu gerçi çok önemsemiyorum ama hem arama sorma sonra kalk yabancı gibi test günü ara sadece hamile olup olmadığımı öğrenmek için ara sinirlerimi bozuyolar onlar yüzünden sevincimi bile tam anlamıyla yaşayamadım bi yararınız bak bari zararınız olmasın uzak durun benden
gunaydin cnm rahimde hic bir problemim yoktuda ilk tup bebek denemem nedense dis gebelik oldu doktor un yuzunden nerdeyse Ölecektim kendim kanamam gelince farkettim hastaneye gittihimizde hamile oldugumu ama bebegin gozukmedigini soylediler buyuk ultrasonda bakinca embriyo sol tupume yerlesmis onun icin laparoskopi oldum bu ay transfer yapildi ancak
Aminnn inşallahh canlarım ya inşallahh bu pozitif enerjiniz beni çok mutlu ediyo güçlendiriyoNegüzel herşey böyle yolunda gitmeye devam eder inş..
canim hic uzme kendini seni o kadar iyi anliyorumki ben oyuzden esimle karar aldim hic kimseye soylemeyelim dedim tedavimizi ama bizim ne yasadiklarim umrularinda bile degil sen tadini cikar rabbim bak sana ne guzel o umudu verdi biliyorum bugunlerde insan destek ariyo ama sunu unutmaki rabbim sana en guzel duyguyu yasattiriyo bilki rabbim seni dusunuyo sabret sen dimdik ayakta ol gerisi kendiliginden gelir inan yasadiklarini ben yasiyorum gibi hissediyorum
, post: 36583303, member: 543553"]Çok geçmiş olsun zor bi süreç atlamışsın bugün 6.günün dimi inşallah güzel olacak herşey ama bu etkileseydi doktorun mutlaka bilgi verirdi o yüzden geçmişte kaldı sen bugününe odaklan canım
kızlarrrr günler geçsin bir an önce buz bebeklerimi transfer etseler 01 eylül de lucrin başlıo adetin 21.günü eylül de transfer donmuşlarla deneyen arkadaşlar süreç nasıl işeyecek meraktan ölücem bugün sanki karnım agrıo bir ay önce ameliyat oldum kist yoktur dimi....
Canim inşallah senin yüzün güler hayirlu sonuçlar alirsin dun beni de oyaladilar çokKızlar canım o kadar sıkkın ki anlatamam.sabah acil gittim kan vereyim diye, burda yapmıyoruz dediler.poliklinikten sıra aldım, saat 3 bucağa verdiler.hemşireye rica ettim bekleyin dediler.eşim telefonla sağlık ocağı aradı kan versek sonuç bugün çıkar mı diye.çıkar demişler kalktım gittim yarın alırsınız sonucu dediler.çıktım ordan sizinle mi ugrasicam diye özele.bastım 55 lirayı verdim kanı, âletlerden biri bozuk yarına kalabilir sonuç dediler.sinirler lacka başladım ağlamaya. Ben kaç gündür bugünü bekliyorum, yarın öğrenmek isteseydim bedavaya sağlık ocağında yaptırırdim diye.sanki hersey bana karşı. Zaten olumlu sonuç beklemiyorum ve bunu öğrenmek için bile yaşadığım üzüntüye bakar misiniz.her isimizde bir terslik, ALLAH sonumuzu hayreylesin
teşekkür ederim canım geçiyo zamanla herşey evet ben de karar aldım artık beni hayata bağlayacak çok güzel tatlı mı tatlı bi umudum var o yüzden kendime yoluma bakıcam onlar üzdükleriyle kalsınlar.... hayır çok önemli deil fakat zararları da olmasın çok bişey istemiyorm geçicek sonuçta ve üzüldüğümle kalıcam
Kızlar canım o kadar sıkkın ki anlatamam.sabah acil gittim kan vereyim diye, burda yapmıyoruz dediler.poliklinikten sıra aldım, saat 3 bucağa verdiler.hemşireye rica ettim bekleyin dediler.eşim telefonla sağlık ocağı aradı kan versek sonuç bugün çıkar mı diye.çıkar demişler kalktım gittim yarın alırsınız sonucu dediler.çıktım ordan sizinle mi ugrasicam diye özele.bastım 55 lirayı verdim kanı, âletlerden biri bozuk yarına kalabilir sonuç dediler.sinirler lacka başladım ağlamaya. Ben kaç gündür bugünü bekliyorum, yarın öğrenmek isteseydim bedavaya sağlık ocağında yaptırırdim diye.sanki hersey bana karşı. Zaten olumlu sonuç beklemiyorum ve bunu öğrenmek için bile yaşadığım üzüntüye bakar misiniz.her isimizde bir terslik, ALLAH sonumuzu hayreylesin
Kızlar canım o kadar sıkkın ki anlatamam.sabah acil gittim kan vereyim diye, burda yapmıyoruz dediler.poliklinikten sıra aldım, saat 3 bucağa verdiler.hemşireye rica ettim bekleyin dediler.eşim telefonla sağlık ocağı aradı kan versek sonuç bugün çıkar mı diye.çıkar demişler kalktım gittim yarın alırsınız sonucu dediler.çıktım ordan sizinle mi ugrasicam diye özele.bastım 55 lirayı verdim kanı, âletlerden biri bozuk yarına kalabilir sonuç dediler.sinirler lacka başladım ağlamaya. Ben kaç gündür bugünü bekliyorum, yarın öğrenmek isteseydim bedavaya sağlık ocağında yaptırırdim diye.sanki hersey bana karşı. Zaten olumlu sonuç beklemiyorum ve bunu öğrenmek için bile yaşadığım üzüntüye bakar misiniz.her isimizde bir terslik, ALLAH sonumuzu hayreylesin
Canım benim çok üzüldüm senin için. Diyecek bişey de bulamıyorum vaktini bekliyor demek ki. Rabbim çok bekletmeden muradını verir inşallah. Benim de umudum yok, Allahın takdiri artık. Bize düşen sabri beklemekCa
Canim inşallah senin yüzün güler hayirlu sonuçlar alirsin dun beni de oyaladilar çok