- 8 Ağustos 2014
- 81
- 29
Canim benim negatif cikti olmadicanım var mı bi haber lütfen güzel bi haberle gel seni bekliyorum merakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim negatif cikti olmadicanım var mı bi haber lütfen güzel bi haberle gel seni bekliyorum merakla
Ins degerler artar yarin bende kan testine baktiracam deger ne durumda diye gene heyecan dorukta olcakcanım merak etme. benim hiç ama hiç ağrım olmadı. ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne de adet ağrısı.... hatta yazılanları okudukça korkuyordum kendi kendime tutunmadı bebeklerim diye.... ama dün 11. günümde kan verdim. sonucum 564 çıktı. korkma yani herkeste farklı olabiliyor...... yarın yine kan vercem bakalım değerim artmış mı.... inşallah yükselir....
canım merak etme. benim hiç ama hiç ağrım olmadı. ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne de adet ağrısı.... hatta yazılanları okudukça korkuyordum kendi kendime tutunmadı bebeklerim diye.... ama dün 11. günümde kan verdim. sonucum 564 çıktı. korkma yani herkeste farklı olabiliyor...... yarın yine kan vercem bakalım değerim artmış mı.... inşallah yükselir....
Canımın içi inan ne desek boş rabbim ol derse olur ve biz o günü bekliyoruz, inan duygularını anlayabiliyorum bende bu korkuyu çok yaşıyorum, ne olur üzülme desemde ateş düştüğü yeri yakarAma umudumuz devam ediyo napalım dualarımıza devamCanim benim negatif cikti olmadi
Canim benim negatif cikti olmadi
Canımın içi inan ne desek boş rabbim ol derse olur ve biz o günü bekliyoruz, inan duygularını anlayabiliyorum bende bu korkuyu çok yaşıyorum, ne olur üzülme desemde ateş düştüğü yeri yakarAma umudumuz devam ediyo napalım dualarımıza devamCanim benim negatif cikti olmadi
cok tesekkurler cnm guzel msjin icin ya cok karisik duygular ilki dis gebelik oldu bundada hem korku hem ümit hepsi bi arada benimki dondurulmus 3.gun tek embriyo konuldu seninki 2 embriyomu transfer edildi
Sanırım hastaya göre ve doktora göre farklı uygulamalar yapıyorlar)Bakalım benim yumurcakları nasıl transfer edecekler)Keşke 5. Güne gitselerde tutunma şansları artsa.canim benimkide dondurulmustu 3.gun embriyosydu tra dferden iki gun once cozduler benmkini 5.gune gotrduler 5.gun embriyosu transfer edildi banada tabi gitmeyebilir 5.gune embriyolarn kalitesne bagli birazda cok sukur benmki gitmisti.
Ins degerler artar yarin bende kan testine baktiracam deger ne durumda diye gene heyecan dorukta olcak
benim iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi. 8 hücreliydi ikisi de....
Canim benim negatif cikti olmadi
benim ilk 3-4 gun acayip bel agrisi kasik agrisi hassasiyet akinti coktu bide arkadaslar ilkdis gebeligimde laparoskopi oldum acaba onun bi faydasi olurmu yaa???
Canım ben şahsen hic yatmadim, transferin oldu 10 dk bacaklarını uzatıp o masada yaptırdılar sonra odaya çıktım hemen tuvalete gittim hazır gitmisken ustumude giyineyim dedim giyindim, hemşire geldi yapmam gerekenleri anlattı ve dediki istediğin kadar dinlwnebilirsin ama ben hemen çıktım eve geldim yemek yedim, oturdum biraz uzandim ertesi gün kahvaltıyı hazırladık kayinvalidemle, sonra o evi süpürdü ben paspas yaptım, sonraki gün aileye gittim akşamında da bi güzel bahçede düştüm bakkala giderken vs. Vs. Burada hic kalkmadan yatiyorum diyenleri gördükçe yanlismi yaptım acaba diye çok üzüldüm ama oldu, Allah ol desin yeter ki, binlerce kez şükürler olsun Allahima ve isteyen herkese nasip etsin Allahim
Canmmm ya negatif derkenn kac cikti? Birakma kendini sakin dr la konustunmu.allah en doğru zamani bilir cnm biz bilemeyiz sakin unutma..allah yardimcin olsun.Canim benim negatif cikti olmadi
Canim herjesin bunyesi ayri o yuzden transferdn sonra dikkat etmk en iyisi. Canim 2.tahlilini bugunmu yapacaksin. İns deger yukselirAmin canım inşallah isteyen herkese nasip Allah sanırım tam anlamıyla Allah'a tevekkül de eksiklik yaşıyoruz bıraksak kendimizi vesveseler olmasa sonuçta şunu bilmeliyiz ki Allah Ol Derse Olur nihayetinde çok karşılaşıyoruz biri çok yatıp dinleniyor biri kalkıp dolaşıyor onunla hiçbir alakası yok somut örneklerle de görüyoruz Rabbim bebek isteyen herkese sabrını ve dayanma gücünü versin inşallah
Canim herjesin bunyesi ayri o yuzden transferdn sonra dikkat etmk en iyisi. Canim 2.tahlilini bugunmu yapacaksin. İns deger yukselir
Bende cuma yaptiracam ins canim simdi de onu bekliyrm ins yukselir. Artk asamalari bekliycez.yok canım cuma istediler sen ne zaman yaptırıcaksın inşallah o ikinci değeri de görürsek inşallah biraz rahatlarız