- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
Yasin ve fetih canim. Insirahta oku kalbini ferahlatir. Rabbim yardimcin olsunnn....
Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin bizede yasatsin bu duygulari insallah kacinci denemendi canim
Canim benim 9 agustostu transfer im dr aradin idrar testinde cikti hem de 2 tane yaptim dedim ysrin kan ver dedi demek ki kanda da cikar ya senin bendende once git ver icin rahat etsin ben dun vermedim bugun dahs tedirginimtransfer 8 ağustosda oldu. bugün 11. günüm. kanda gebelik testi yarın ama bugünden gidesim var.....
İyi haberleri gördükçe ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.
Birazdan bende kan vermeye gidiyorummm. İnşallah iyi haberle dönerim. Dua edin kızlarr heyecan çok yüksek. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar.
Hadi amin hayirlisi bugun guzel haberlerle actik ve devam edecezİyi haberleri gördükçe ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.
Birazdan bende kan vermeye gidiyorummm. İnşallah iyi haberle dönerim. Dua edin kızlarr heyecan çok yüksek. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar.
Canim hayirli olsun cok cok sevindim. Rabbim kanda da gosterir ins. Bi bakmayan ben kaldim heralde.canım fotoyu yükledim görmedin mi :)
kızlaaaaaaaaaaaaaar öncelikle güzel sonuç alan herkesi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin bayağıdır yazamıyorum ama beni hatırlayanlar olacaktır sanırım bu kez oldu arkadaşlar test sonuçlarım 11.gün 34 13.gün 52 16.gün 64 19.gün 152 23.gün yani bugün 510 hala inanamıyorum ama çok mutluyum çok şükür allahıma isteyen herkese verir inşaallah
Canlarım hele bana bi yardım edin, ben bugün cronejele başladım 16.00 da progesteron alıcaktım alttan yazmış,sabah 8.00 akşam 24.00 yazıyodu,ben yanlıklışla akşam 8 de koydum vajinadan 2 tane acaba saatler çok yakınya i problem olurmu ya pıhtılaşma falan yaparmıki , vala fazla paniğim ama siz veni anlarsınız anca siz yardımcı olursunuz bacılarım
Canim hayirli olsun cok cok sevindim. Rabbim kanda da gosterir ins. Bi bakmayan ben kaldim heralde.
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda yaşatsın Allah'ım
Amin canim hepimizinkini
hazirancım sendemi hamilesinnn emre beyin hastasıydın değilmiiii
ayyy sen ve yesilinci sayesinde bende mutlaka kendisine gidicemmmm