Canim az once yaptim.ikinci cizgi cok az gorunuyor olmadi sanirsam benimki. İns iyi sonuclarla donersin canim.canım sıra sen de.... güzel haberi senden de alacağız inşallah... ben az önce kan verdim.
sonucum 1 saat sonra çıkacak bakalım kaç olacak.....
merakla bekliyorum....
o zaman güzel haber bizi bekliyor Allahım inşallah çığlık ata ata yazarsın bize ya lütfen Allahım ben de daha önce öylesine yaptırdığım zamanlarda bembeyazdı geçsin zaman çalışamıyorum sakin olamıyoruz canım öylesine çok yanındayım ki az kaldı
aynen canım benim.... sen nezaman verdin ve kaçıncı günün
Benim ki hic görünmüyor uzulme ama kanda 10 cikti.. kan ver cnmmmCanim az once yaptim.ikinci cizgi cok az gorunuyor olmadi sanirsam benimki. İns iyi sonuclarla donersin canim.
canim sukret bence onemli olan kaliteleri benim sdc 1 tane donlendi bunada sukrediyorum. uzulme sevin bence ins iyi olacak.Canlarım elim ayağım titriyo neolur yardım dün yumurtalarım toplanmıştı ya bugün aradılar 8 tane toplnamıştı,6 tanesine işlem uygulanmış 6 taneden 3ü döllenmiş kızlar nasıl sizce yaaa inan içim titriyo nasıl olcak ya onlara bişi olursa az değilmi tecrübeliler yazabilirmiÇok korkuyorum kızlar
Umarım kuzum umarım rabbim bizide sevindirir inşallah,sayıda çok az değil dimi yaa kızlarrHergün arayacaklar zaten seni. Ne durumda olduğunu bilgi verecekler. Sayısı değil kalitesi önemli. Umarım iyi kalitededir
Kızlarrr ta iyiki varsınız sizleri çok seviyorum yaa,eşimi annemi arıyorum sonra hemen siZle paylaşıyorum Allah sizden razı olsun tüm isteyenlere nasip etsin rabbim. Kelebek tüm heyecanımızla bekliyoruzz neolur güzel haberler ver bize
10.30.da verdim. 10.günüm, 2 adet 1. Kalite transfer edilmişti. İdrar yaptırmadım sabırla bugünü bekledim
Haklısın kuzum haklısın vala arkadaşımın sadece 2 yumurtası vardı ve biri tuttu çok şükür herşey Allahımın elinde, dualarınızı eksik etmeyin kuzumcanim sukret bence onemli olan kaliteleri benim sdc 1 tane donlendi bunada sukrediyorum. uzulme sevin bence ins iyi olacak.
Günaydın kizlarrrrr
Ctesi 7.gunde 1.89 du bugun 10. Gunum 10.08 oldu. Sukurler olsun allahima artuyor simdilik. Allahim hepinize gostersin insallah.
Abla şimdi gördüm çok sevindim. İnşallah olmuştur. Artmaya başlamış. Bende sonuç bekliyorumBenim ki hic görünmüyor uzulme ama kanda 10 cikti.. kan ver cnmmm
Çokkk şükür rabbime artık katlanmasını beklicez hayırlısıyla kuzum içini ferah tut lütfennGünaydın kizlarrrrr
Ctesi 7.gunde 1.89 du bugun 10. Gunum 10.08 oldu. Sukurler olsun allahima artuyor simdilik. Allahim hepinize gostersin insallah.
5. Gün benim evet. Zaman geç geç geç. Hayırlı haber ver hepimizesenin 5. gün embriyosu mu canım
.benim 3. gün embriyosu transfer edildi 2 tane 8 hücreli....
canım seni merak ediyodum naptın diye senden güzel haberler alıcaz buna inanıyorum[/QUOTE
Canim idrar testi yaptim cok silik cikti benimde olmadi sanirsam. artk yarin kan verince ogrenecez hayirlisi allahtan
Dr um 3. Gun embiryosu seninki. Çok iyi cikmis dedi.erken yaptirmussin dedi.ama hemsireler 100gun sonra demişti. Neyse ben yatiyom. BolcaAbla şimdi gördüm çok sevindim. İnşallah olmuştur. Artmaya başlamış. Bende sonuç bekliyorum
sukurler olsun canim gozun aydin ne guzel artiyor iste darisi bize ins.Günaydın kizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?