Oyyyy oy oyyy bi bebek daha geliyor))tebrikler canim))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çok net pozitif :) tebrikler. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Gunaydin guzel anneee..... bisey sorucam transferden sonra vakit namazlarini nasil kildin? Ben sadece farzlari kilarim diye dusunuyorum ama sunnetleri terketme dusunc3si icimi cizlatiyo....
Gidersen çok büyük bir ihtimalle çıkar :) inşallahöyle mi dersin ben hala inanamıyorum. bugün 11. gün. test günüm yarın ama acaba bugün gitsem mi diye düşünüyorum.... bilemedim canım....
Okursun tatlim adet kanamasi diil ozur o ama yine de icin rahat etsin kuran alma eline ezberindekileri oku rabbim gonlune ferahlik versin insallahhhh.., tesbih cek salavat getir bunlarda cok rahatlatir seniÇ
Çok sağol canım benim iyiki varsınız , ya dün opu oldumya biraz kanamam oldu gusül abdest almam lazım dr bugün öğleden sonra al dedi benim içim çok sıkılıyo okuyamam dimi yaa abdest almadan
Cik soktan kuzummmm ksrninda bebis var cok sukurrrçok sağol canım benim hala inanamıyorum...... şoktayım yani..... kan testim yarın bakalım onda ne çıkacak sonuç....
Canım kağıda çıktı almıştım yusuf suresi ve meryem suresi onları okusam bişi olmaz inşallahOkursun tatlim adet kanamasi diil ozur o ama yine de icin rahat etsin kuran alma eline ezberindekileri oku rabbim gonlune ferahlik versin insallahhhh.., tesbih cek salavat getir bunlarda cok rahatlatir seni
Cik soktan kuzummmm ksrninda bebis var cok sukurrr
Umutlanma bence canımın içi bildiğin sevinNe güzel haberler bunlar ya uğurlu geldi topiğimizzz yaşasın nBarizz çıkmış çok şükür rabbime[/QUOTE]QUOTE="kelebekelif, post: 36552661, member: 575758"]Eki Görüntüle 1221204
kızlar sizce umutlanmalı mıyım?
Gunaydin guzel anneee..... bisey sorucam transferden sonra vakit namazlarini nasil kildin? Ben sadece farzlari kilarim diye dusunuyorum ama sunnetleri terketme dusunc3si icimi cizlatiyo....
canım inanamıyorum...... sanki yanılıyorum bilmiyorum......... fotoğraf nasıl yükleniyor bulamadım bi türlü.....
Gidersen çok büyük bir ihtimalle çıkar :) inşallah
altta cevapla yanında dosya yükle var oradan seç gönder merakla bekliyorum kuzum hadi
Umutlanma bence canımın içi bildiğin sevinNe güzel haberler bunlar ya uğurlu geldi topiğimizzz yaşasın nBarizz çıkmış çok şükür rabbime
Canim hayirli olsun net gorunuyor sira kan testine cesarette transferin ayin kaciydi senin hadi bakalim bugun bereketli basladi gelsin test sonuclariiiiii
Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin bizede yasatsin bu duygulari insallah kacinci denemendi canim
Allahım ne güzel şeyler söylüyorsunuz..... ben hala inanamazken hepiniz bana cesaret veriyorsunuz.... ben yarına kadar nasıl dayancam Allahım sen yardım et hepimize......
Canim hayirli olsun net gorunuyor sira kan testine cesarette transferin ayin kaciydi senin hadi bakalim bugun bereketli basladi gelsin test sonuclariiiiii