Yaa cok heycanlandimmn hadi git hastaneye haddiiiiiiiiiEki Görüntüle 1220865 Kızlarrrrrrrrr beni dinleyin yavvvv az önce yine test aldım alıştım artık test yapmaya bi bakın bakalım mutlu olmak için mi erken mi dersiniz
Bendede olmuştu ama benim sol kasigimda olmuştu, yatarken görüyorsun kasiginin orda kalbin varmış gibi atiyoBende de oluyodu canım aynen evet
Nasilsin kuzum oglusun nasilllcanim evet ama sennki daha belirgin benim telfndan cemttigmde gorunmemsti ark gostrmk icin sennki besbelli insallah test sonucnda guzel olur canim benim . kan vercktin bugun yaptrdinmi.
Ya bariz. Çıkmış işte çok sevindim ya hayırlı olsun bebişin canımmEki Görüntüle 1220865 Kızlarrrrrrrrr beni dinleyin yavvvv az önce yine test aldım alıştım artık test yapmaya bi bakın bakalım mutlu olmak için mi erken mi dersiniz
Kuzuuuummmmmmmm ne rkeni acik bariz hamilesiiiinnnn.... sukurler olsunnn... okadar sevindim anlatamam. Hadi biran once belgelendir su bebiside ara emre beyi hadi hadiiiiiiaaaayyyyyy cok mutlu oldum valllaaa yasasiiinnnnnnn
Ya bariz. Çıkmış işte çok sevindim ya hayırlı olsun bebişin canımm
Aminnn amiinnn aminnnn.... gercek tabiiii yanimda olsan kocaman kocaman sarilirdim sanaaaAllahım bakıyorum bakıyorum gerçek mibu ya salak oldum şuan canım Allahım seni de mutlu etsin inşallah yürekten kalpten diliyorum emin olmaya çalışıyorum gerçek mi bu ya
Gerçek gerçek niye olmasın:)) ya kan tahlili yapsana biram önce emin olalım.yanlız biz daha heyecan yaptık hale bak:)))dünden beri İnan senin sonucun ne oldu diye nete girip dürüyorum çok sevindim...Allahım bakıyorum bakıyorum gerçek mibu ya salak oldum şuan canım Allahım seni de mutlu etsin inşallah yürekten kalpten diliyorum emin olmaya çalışıyorum gerçek mi bu ya
Bendede olmuştu ama benim sol kasigimda olmuştu, yatarken görüyorsun kasiginin orda kalbin varmış gibi atiyo
Gerçek gerçek niye olmasın:)) ya kan tahlili yapsana biram önce emin olalım.yanlız biz daha heyecan yaptık hale bak:)))dünden beri İnan senin sonucun ne oldu diye nete girip dürüyorum çok sevindim...
Aminnn amiinnn aminnnn.... gercek tabiiii yanimda olsan kocaman kocaman sarilirdim sanaaahadi gitt kan verrr
Yaa ne 20 agustosu catlaticanmi biziiiInşallah ya yok canım şurada az kaldı 20 Ağustos yapıcam ya nasıl olsa alıştım yapmaya ahaha deliriyorum galiba
Emra beyi ara deki dun test yaptim az silik cikti bugun yaptim cizgi ben burdayim diye bagiriyooo..... hadi ara.... dicekki git kan testi yap beklemeCanım ya bitanesin ben şuan hala bakıyorumCanımsın ya ben sana kocaman sarılıyorum bile
Yaninda olsam seni ceke ceke goturmustum valla hastaneyeCanım ya bitanesin ben şuan hala bakıyorumCanımsın ya ben sana kocaman sarılıyorum bile
görünen köy kılavuz istemez,herşey apaçık ortada canım,bebişşşşşşşş geliyoooooooooAllahım bakıyorum bakıyorum gerçek mibu ya salak oldum şuan canım Allahım seni de mutlu etsin inşallah yürekten kalpten diliyorum emin olmaya çalışıyorum gerçek mi bu ya
canim.hayirli olsun inan ben kalmis gibi cok cok sevindim.. allahim sana bagislasin. bu idrar testleri markette bulunurmu ya bende gidip alsam. gerci cok umutsuzum ama. mevlam neylerse guzel eyler..Allahım bakıyorum bakıyorum gerçek mibu ya salak oldum şuan canım Allahım seni de mutlu etsin inşallah yürekten kalpten diliyorum emin olmaya çalışıyorum gerçek mi bu ya
ins canim ins mutlu haberler alirsin. ben adet olacakmisim gibi hissediyyrm sirtim cok agriyor bugun cok olumsuzum yine de allaha kalmis.Slm kizlar bugun benim 10. Gunum transferle beraber idrar testi yaptim hatta 2 kere yapim silikte olsa ikisindede çift çıktı gozme inanamadim arkadasimi cagirdim o da bakti 8 aylık çocuğu var onunda ayni cikmis. Dr ardim olumlu gorunuyor ama kan testi yap dedi 5. Gun emiryosu oldugu icin cikar dedi. Agustos eylul bereketli olacak inş ne olur allahim yarin kanda da ciksin
Ayyyyy ne güzel bi haberAllah tamamını erdirsin inşallahSlm kizlar bugun benim 10. Gunum transferle beraber idrar testi yaptim hatta 2 kere yapim silikte olsa ikisindede çift çıktı gozme inanamadim arkadasimi cagirdim o da bakti 8 aylık çocuğu var onunda ayni cikmis. Dr ardim olumlu gorunuyor ama kan testi yap dedi 5. Gun emiryosu oldugu icin cikar dedi. Agustos eylul bereketli olacak inş ne olur allahim yarin kanda da ciksin