Cok tsk bi de kanda gorsem o zaman tadini cikarcam allahim isteye herkese nasip eder insBugünnn çok güzel haberler alıyoruzz ya, maşallahh topiğimize maşallahhh o çizgi herşeyin göstergesi vala,2 yıl her ay denemiş biri olarak uzman oldum, hayırlı uğurlu olsun kuzularım tadını çıkarınnnRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Ohaaaaa kipkirmizzjji bariz bn burdayimmm diyrr ayyy cokk sevindimm cnmm bnmm hayrlii olsunnn allhim tammina erdirsinnn cok mutlu oldummmmm
ayy ne güzel bi haber bu,kanda kesin çıkacaktır canım.senin transferin 8 i miydi 9 u mu?Slm kizlar bugun benim 10. Gunum transferle beraber idrar testi yaptim hatta 2 kere yapim silikte olsa ikisindede çift çıktı gozme inanamadim arkadasimi cagirdim o da bakti 8 aylık çocuğu var onunda ayni cikmis. Dr ardim olumlu gorunuyor ama kan testi yap dedi 5. Gun emiryosu oldugu icin cikar dedi. Agustos eylul bereketli olacak inş ne olur allahim yarin kanda da ciksin
Kardesim çooook sevindim hadi hayırlı olsun inşallah darısı başımıza hayirlisiyla
Canim lutfen olumsux olma benim kanamam bile azicik olmustu ama bugun cizgiyi gorunce çok mutlu oldum allhim ne olur sonunu getirins canim ins mutlu haberler alirsin. ben adet olacakmisim gibi hissediyyrm sirtim cok agriyor bugun cok olumsuzum yine de allaha kalmis.
cnm test yapacaktin ne oldu
Tsk ederim ins yarin belli olur hayirlisi ileAyyyyy ne güzel bi haberAllah tamamını erdirsin inşallah
Amin canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinYa ama bilemedim ben tarifi yok şuan ki hislerimin
Canım hiç merak etme bence kesinlikle doğruÇok ama çok uzun yıllar önce bende doğal yoldan bi hamilelik yaşamıştımevde test yaptığımda aynı seninki gibi çıkmıştı.Ve inanırmısın o testteki çizgiler hala ilk gündeki gibi duruyorAmin canım benim teşekkür ederim inşallah ama bilmiyorum ki doğru mu şimdi bu bilemedim ya
canim.hayirli olsun inan ben kalmis gibi cok cok sevindim.. allahim sana bagislasin. bu idrar testleri markette bulunurmu ya bende gidip alsam. gerci cok umutsuzum ama. mevlam neylerse guzel eyler..
Evet sekeriimmm gorusemiyoruz bayadir bende bi degisiklik yok 2 adet beklicem. Sabirsizlaniyorum yaaa
Ya bitanem Allah binkere milyonkere razı olsunAllah hepimize güzel mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah ya ben hala inanamıyorum gerçek mi şimdi bu tereddütteyim ya şaştım kaldım
Tsk ederim canim kanda gorup rahatlsmak istiyorum transferim 9 agus. Cumartesi ydiayshn .!.:ayy ne güzel bi haber bu,kanda kesin çıkacaktır canım.senin transferin 8 i miydi 9 u mu?
Sen yenede cookk sabrlisin ben ciftt cizgi gorsem hemen hastaneda bulurum kendimii.....Alllah hayerli evlat versin..insalllah dualarimiz seninlaa...Cok tsk bi de kanda gorsem o zaman tadini cikarcam allahim isteye herkese nasip eder ins
Hayirli olsun bence hamilesin bende yarin alip yapmayi dusunuyorumEki Görüntüle 1220865 Kızlarrrrrrrrr beni dinleyin yavvvv az önce yine test aldım alıştım artık test yapmaya bi bakın bakalım mutlu olmak için mi erken mi dersiniz
Tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Çok net pozitif bu.Eki Görüntüle 1220865 Kızlarrrrrrrrr beni dinleyin yavvvv az önce yine test aldım alıştım artık test yapmaya bi bakın bakalım mutlu olmak için mi erken mi dersiniz
Kesildi çok şükür canım ya, ağrım falanda yok darısı transfere inşallahh sonra bebeklerimize inşallahh
ben de öyle hatırlamıştım canım,benim de 9 ağustos.bugün 9.günümüz.valla ben bi türlü cesaret edemiyorum test yapmaya,birileri beni gaza getirse keşke.evde de bir sürü test var ama elim gitmiyo ama sizleri gördükçe de umutlanıyorum,çok kararsızımTsk ederim canim kanda gorup rahatlsmak istiyorum transferim 9 agus. Cumartesi ydi
Tebrikler allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin bizlrde yssariz bu duyguyu insallahh.Eki Görüntüle 1220865 Kızlarrrrrrrrr beni dinleyin yavvvv az önce yine test aldım alıştım artık test yapmaya bi bakın bakalım mutlu olmak için mi erken mi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?