Kizlar kimyasal gebelik icin taze skilmis havuc suyu icmek gerekiyomus. Bunu daha oncede defalarca soyledim ama duymayan kalmasin istiyorum. Her aksam yemekten 2saat snra 1bardak taze skilmis havuc suyu icin. Bebegin tutunmasini sagliyormus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir daha ki reglin senin de ay sonuna mı denk geliyor cnm, benim 31 ağustos gösteriyor :sly:
Kızlar bat imi dört gün geçti 4 temmuz da kimyasal düşük yaptım sarkma olabilirmiş diye bekliyorum ama yarın kan testi yaptirsammi
Aman kaynana tepende gondersin bi tepsi :-D işi ne
Öyle olunca alısır bizi bekler diye korkuyorm canım istemiyorm hic menemen yapıyorm sucklu kasarlı karpuz da var daha ne olsn bugünde böyle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hamileligin ilk evrelerinde sucuk ve maydanoz tuketilmemeli diye duymustum. Tuketirken dikkat et tamam mi. Maydanoz kesinlikle tuketme. Ben sucugu 3aydir agzima koymadim :))
Aaa aslında severim ama suan midemi bulandırdı yiyemedm belkide ondandır :) iyice havaya girdim bidaha tüketmiyorm
Aaa aslında severim ama suan midemi bulandırdı yiyemedm belkide ondandır :) iyice havaya girdim bidaha tüketmiyorm
Sonuc ne cikti pozitifmi insalllaaahhh
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Negatif canım tey tey tey