- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.501
merhaba hamişleeer,
bebeşinin kalp atışlarını duyanlar olmuş, ne güzeel:) Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin.
çin takvimine göre bizim kız, rus takvimine göre ise erkek çıkıyor. gerçi bizim ilk olduğu için herhalde hiç farketmiyor, sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter...
kızlar 10+4. günümüz bugün ve ben yaklaşık 6 gündür yaşadıklarımdan delirmeye başladım herhalde.... geceleri kabus görüyorum, ter su içinde uyanıyorum... karnımdaki şişlik inmiş gibi, göğüslerimdeki sertlik azalıyor gibi hissediyorum... 20.01 de randevu... 9 gün kaldı...
ilk bebeğimde olduğu gibi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum... nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum... eşimden habersiz doktora gitmeyi düşündüm, ancak sık sık ultrasona girmenin zararı oluyormuş. 9 gün daha sabretmem gerekiyor, ancak çoook zor. mide bulantısı yaşamıyorum, hamileliğime dair tek belirtim göğüslerimin hafif dolgunluğu artık.... dualarınızı eksik etmeyin olur mu? sanırım ilk bebeğimi 10. haftada kaybetmiştim, o yüzden bu kadar korkuyor olmalıyım.... Allahım sen bize bağışla, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eyle....
kuzum hiiiç tasalanma durduk yere evham yapma. benim böyle belirsiz durumlarda hep bir taktiğim vardır."sonucu bekle öyle üzül." taktiği. bekleme sırasında çıkar aklından kötü şeyleri. hiiç getirme. hatta unut. sonrasında eğer sonuç kötü çıkarsa bol bol üzüleceksin ama ya iyiyse ki iyidir inşallah, üzüldüğünle kalıyorsun. bebeciğini de üzmüş oluyosun bir de..
benim de pek belirtim yok canım. ağzımın metalik tadı, koku hassaslığım ve göğsümün şişkinliği harici geçti hepsi.. bizim randevumuz da ayın 18i için. bizim araya üç hafta girmiş oluyor. beklemek çok fena. biliyorum ama aklından çıkar canım olumsuzlukları.
ayy gozun aydın canım benım darısı basımıza hayırlısı olur ınsallahSlm guzel annelerr :)
Dr a gittim bu sabah gordum bebisimi nasil hareketliydi neler yapti gormeliydinizz :) bu aradaaaaa dr emin olmamakla beraber kiz gibi gozukuo dediii :)) bakalimmm dogru muu, hayrlisi artik kismet
ecmel ekle benimkini de erkek diye listeye o zaman hüsooom geliyo
valla yafrum öyle bir anlattın ki şuracıkta doğurasım geldi normal normaleee bu normal öyle de ben neden şimdiye kadar kadınların yaptığı tüm kıyaslamalarda acıların en büyüğü olarak doğum sancısını duydum?? diş ağrısının bile doğum sancısından daha az acılı olduğunu söylerlerdi hep
önümüzde altı buçuk ay var artık ben burada alıştırırım kendimi doğum çeşitlerine
nutezcım sanırım ben o sanslı kısılerdenım bırazda doktordan kaynaklanıyo ıslerıne nasıl gelırse ole yapıyolar
benım dıkıssız ve kesısız bır dogumum olduı kı ılk cocuklar erkekse genelde kesı olur dıye duydum annemde ve cevremdekı tum kadınlarda bu olmus ama benım olmadı elhamdullıllah ben o bıtkıye cok ınanıyorum ben onun sayesınde kolaycık dogurdum
diyetisyene gidiyorum ben. Şeker yüzünden kontollü ilerlememiz gerekiyor. Doktorum çok iyi vermen. Almada vermesende olur bizim için dedi. Bu nedenlede normalde aylık cagırıyorum hastalarımı ama senın ozellikli durumun nedeniyle iki hafta sonra görüşelim dedi. İnşallah böyle devam eder. Tahliller 1118 lira tutuyormuş dedim dısarda yaptırayım cidden çok pahalıymış.yarında rahlılımı veırırm. Onlarda temiz cıkarsa tamamdır...harika gözün aydın guselım cok sevındım kg kaybınada senın ıcın rahat bır dogum olması ıcın gerıden baslaman rahat olucak mınnagın kalbını yerımm benn maratona kosuyor kuzucuk maşallah
Sukurler olsun canım gozun aydın olsun.İnsallah bu boyleee dogurana kadar devam ederrr
Slm guzel annelerr :)
Dr a gittim bu sabah gordum bebisimi nasil hareketliydi neler yapti gormeliydinizz :) bu aradaaaaa dr emin olmamakla beraber kiz gibi gozukuo dediii :)) bakalimmm dogru muu, hayrlisi artik kismet
Bende bulamadım. Kapalı grupmuki acaba..
ayy gozun aydın canım benım darısı basımıza hayırlısı olur ınsallah
cıne gore doktorun dedıgı ne alemde bakmısmıydın sen hayatım
Ayy ne güzel hadi hayırlısı gönlünden geçiyordu bilmiyorum ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
https://www(nokta)facebook(nokta)com/groups/450081485093669/
nokta yazdığım yerlere siz . koyun kızlar :)
sanırım buldum ama bi sorayım bu genç ve güzel hatun senmisin kapak resmin eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?