2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


evet, iyi ki varsınız, evdeyim temizlik de yapamıyorum öyle... kitap okuyorum, ancak bu kadar dağıtıyor kafamı... elimden geldiğince düşünememeya çalışacağım.... Allah bize bağışlar inşallah...
 
nutez sen pro üyesin galiba link verebiliyorsan verir misin burada canım.. ya da netten anlıyorsan kızlara bir şekilde ulaştıralım
 
kızlar önce bir gruba katılma isteği gönderin ve henüz paylaşımda bulunmayın. önce grubu genişletelim sonra akşama sosyolog gelince grubu gizliye çevirsin. grup açıkken yazılanların hepsini bizim arkadaş listesi görüyor da :)
 
Son düzenleme:
kızlar facebookta aramaya 2014 ağustos anneleri yazınca çıkıyor artık aramada. grubu bulduktan sonra gruba üye olmanız gerekiyor. sonra da paylaşım için akşamı bekliyoruz. sosyoloğun gelip grubu gizliye çevirmesini. merak etmeyin gizliye çevrilince de aramalarda çıkıyor grup ama yazılanları başkaları göremiyor :)
 
ben üyelik isteği yolladım ,ama benim facimde çıkacakmı 2014 ağustos anneleri grubuna üye oldu diye ,benim hamile olduğumu kimse bilmiyor daha :26:
 
ben üyelik isteği yolladım ,ama benim facimde çıkacakmı 2014 ağustos anneleri grubuna üye oldu diye ,benim hamile olduğumu kimse bilmiyor daha :26:

akşama sosyoloktan rica ederiz canım onaylamadan önce grubu gizli yapabilir :)
benim de bilen biliyor, gerçi kim bilmiyor diye düşünüyorum şuan. ayy galiba bilmeyen kalmadı gibi ben de hala gizliyorum gibi dolanıyorum
 

eee sosyolog sürekli aktif değilmi ,akşamları mı geliyor ,e madem isteği iptal edeyim ben .üyeliğimi onaylayacak kimse yok çünkü şu an ..:26:
 
yok o sanırım 3. üniversitesini okuyor ve dün yazmıştı canım bugün sınavları varmış yanılmıyorsam. bugün giremeyeceğini söylediğini hatırlıyorum.
 
offf tatlı bişeyler yiyeyim diyorum hiç cezbetmiyo beni ama şalgam falan götürüyom maşallah :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…