- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #5.521
ne gusel yaa hadı bakayım gozun aydın %kac kız dedı genelde yuzdelık konusur doıktorlarSaol tatlimm,insallahh
Cin takvimi kiz diyodu, dr da kiz dedi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gusel yaa hadı bakayım gozun aydın %kac kız dedı genelde yuzdelık konusur doıktorlarSaol tatlimm,insallahh
kuzum hiiiç tasalanma durduk yere evham yapma. benim böyle belirsiz durumlarda hep bir taktiğim vardır."sonucu bekle öyle üzül." taktiği. bekleme sırasında çıkar aklından kötü şeyleri. hiiç getirme. hatta unut. sonrasında eğer sonuç kötü çıkarsa bol bol üzüleceksin ama ya iyiyse ki iyidir inşallah, üzüldüğünle kalıyorsun. bebeciğini de üzmüş oluyosun bir de..
benim de pek belirtim yok canım. ağzımın metalik tadı, koku hassaslığım ve göğsümün şişkinliği harici geçti hepsi.. bizim randevumuz da ayın 18i için. bizim araya üç hafta girmiş oluyor. beklemek çok fena. biliyorum ama aklından çıkar canım olumsuzlukları.
Saol tatlimm,insallahh
https://www(nokta)facebook(nokta)com/groups/450081485093669/
nokta yazdığım yerlere siz . koyun kızlar :)
hii utanırım deme öyle :) şuan balıklama senin fotoları kurcalıyorum haberin olsun.![]()
canlarım ciğerlerim hele şu facedeki grup adını banada bi verin de bizde girelim olurmu ..
:)) kurcala bakalım :)
bende sana baktım vallahi ahu gibi kızımız maşallah :)) linki atayım hemen olur inşallah :)
https://www...................../450081485093669/
Nutez bende girdim gruba rumuzlarınızı yazın demissin ama nereye yazılıyor bulamadım bi turlusen nasıl yazdın duvara
canım orada gönderi yaz diyor oraya yazıcaksın :)
iste sıkıntı orda o yok bende![]()
ben üyelik isteği yolladım ,ama benim facimde çıkacakmı 2014 ağustos anneleri grubuna üye oldu diye ,benim hamile olduğumu kimse bilmiyor daha :26:
akşama sosyoloktan rica ederiz canım onaylamadan önce grubu gizli yapabilir :)
benim de bilen biliyor, gerçi kim bilmiyor diye düşünüyorum şuan. ayy galiba bilmeyen kalmadı gibiben de hala gizliyorum gibi dolanıyorum
![]()