- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.321
Kızlar bişey sorcam size,
Diş eti kanamalarım var son 1 haftadır, diş fırçalarken kanıyor. Bu durumda daha iyi bakmam lazım dişlere, fırçalama gargara ama zorlanıyorum.
Macun midemi bulandırıyor, fırça ağzımda olunca midem yine bulanıyor, o yüzden çok az macunla hızlıca fırçalıyorum.
Ne yapmak gerek, doktora da gitmedim ki o da şimdilik temizliğe dikkat et diyecek.
Başına gelen var mı yoksa tek bende mi var..
yok kız ne bılsın o whatsappı esımden bahsetmıstım konusuyomusunuz dıyın esımı soruyo sandım
yok kız ne bılsın o whatsappı esımden bahsetmıstım konusuyomusunuz dıyın esımı soruyo sandım
Kızlar bişey sorcam size,
Diş eti kanamalarım var son 1 haftadır, diş fırçalarken kanıyor. Bu durumda daha iyi bakmam lazım dişlere, fırçalama gargara ama zorlanıyorum.
Macun midemi bulandırıyor, fırça ağzımda olunca midem yine bulanıyor, o yüzden çok az macunla hızlıca fırçalıyorum.
Ne yapmak gerek, doktora da gitmedim ki o da şimdilik temizliğe dikkat et diyecek.
Başına gelen var mı yoksa tek bende mi var..
aynı seyler buraya gel benım derdım sızsıznız vs vs .... nasıl gecınıcez dıyınce tık yok!!!aaa esinle konusuyo musunuz? ben onunla da baydir hic konusmuyosunuz saniodum...ee ne diyo mesela sana? ailesini mi koruyor?
benimde kanıyo canım diş etlerim. Aynı benimde öle macunun kokusu kötü geliyo eşime mentollü güzel geliyo bana tuhaf tuhaf kokuyo ama mecbur fırçalıyorum diş fırçalamadan dışarı çıkamıyorum
aynı seyler buraya gel benım derdım sızsıznız vs vs .... nasıl gecınıcez dıyınce tık yok!!!
aılesını savunuyo kı hala ızmır ıcın dıretıyo orda onu tutan hıcbısı yok orda çalıştıgı fırmadan burayada cekebılır kendnını merkezı burda ama ... 3 gundur konusmuyo ben zaten oraya gıttıgınden berı soguk konusuyorum
aynı seyler buraya gel benım derdım sızsıznız vs vs .... nasıl gecınıcez dıyınce tık yok!!!
aılesını savunuyo kı hala ızmır ıcın dıretıyo orda onu tutan hıcbısı yok orda çalıştıgı fırmadan burayada cekebılır kendnını merkezı burda ama ... 3 gundur konusmuyo ben zaten oraya gıttıgınden berı soguk konusuyorum
güselim laf ebesi bunlar ne konusursan konus verılcek cevapları var hıc duyma ugrasma bulasma en gselı kafam rahatBizi nasıl huzursuz ettiklerinin farkına varman için, karını ezdirmekten vazgeçmen için daha ne olması lazımdı desen, of ne bilimm
kaynananın saçını başını yolasım geldi
güselim laf ebesi bunlar ne konusursan konus verılcek cevapları var hıc duyma ugrasma bulasma en gselı kafam rahat
canım hamilelikte dişeti problemlerini hep arkadaşlarımdan duydum... ve biliyorsunki çok önemli diş fırçalamaktan başka çağre yok hemde günde en az 2 kere birde tabi diş ipi ve gargaraama eğer çok fenaysan bulantın oluyorsa diş eti taş ve plaklarını temizletebilirsin doktorda.. zaten bi iğne falan yapılmıyor ama problem büyükse lokal anestezi için doktor 3 aydan sonra gel diyecektir.
genel olarak ama endişelenme 3 aydan sora diş eti problemleri ortadan kalkıyormuş yani anlıyacağın canım ilk 3 ay başımıza gelmeyen kalmıyor
ya bu ne yaaa yiyorum yiyorum doymuyorum bu gün .... sabah bi kalktım 7 buçuktan kurt gibi açım...o saatten beri doyamıyorummmm...tövbe tövbeee
yok cnm yenmedıler merak etme yenselerdı su anda ıst.da degıl ızmırde onun boyundurugu altına gırmeyı kabul ederdım ama ozgurlugumu ve evlatlarımın gelecegını dusundugum ıcın burdayım kuzular uzmayın kendınızı ya benı kaybedıcek yada gelcek baska kacarı yok
Benim diş doktorum bana gargaraların hamileler için zararlı olduğunu söylediği için ben kullanmıyorum.
nerden bıldın tezlerın bırebır aynıbu ailelerin oğulları üzerindeki haklarının sınırsız olduğu anlayışına anlam veremiyorum zaten
biz kız evlatları olarak daha el bebek gül bebek büyüyoruz ama bizim anne babalarımız karışmıyor hiç bir şeye
bu kayınvalideler bize bunları yapıyor ya Allah bilir kendileride ya çok dayak yemişlerdir ya da kayınvalidelerini alt etmiş insanlardır
şöyle bi bakarsınız etrafınıza, kendileri bizim ailemizle görüşmelerimize bile mırın kırın yaparlar( benimkiler öyle)
ama kayınvalidelerimiz kayınpederlerinin ailelerini bi güzel uzaklaştırmışlar, rahat hayat sürüyolardır
Allah vicdan sahibi yapsın kızlar... bunların kafa başka türlü çalışıyo hep
Evet bendedeuçtu kuşum
Sanırım sitede bi bakım çalışması var ondan olabilir, beğen butonuda kayboldu
1 saat sonra filan tekrar dene
bende de yok kizlar :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?