- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.361
ben seni gördümküüsaç rengine bayıldım
benim kv telefonu zor kullanıyo, denk gelemez,
ama en iyi olduğu alan oğlunu kullanma, ayarlarıyla oynma, format atma gibi şeylerde iyi
ya bu ne yaaa yiyorum yiyorum doymuyorum bu gün .... sabah bi kalktım 7 buçuktan kurt gibi açım...o saatten beri doyamıyorummmm...tövbe tövbeee
kızlar bebeklerimiz yaklaşık 8 -11haftalık hepimizin ...bu süreçte kaç kez doktora gittiniz ? ben 2 kez gittim ikisi de farklı doktorlardı çünkü farklı illerdeydim mecburen ..şimdi 3 ay olmasını bekliyorum .yine de endişeleniyorum doktora gitsem mi bu hafta aceba.
bir de 2 li tarama diyosunuz ya benim ankarada gittiğim doktor sakın yaptırma dedi gereksiz ...ben hastalarıma hiç yaptırmam ama illa isteyen olursa yaptrıyorum dedi .100 kişiden 3 kişi yaptırır ancak dedi .ben de yaptırmayı düşünmüyorum ...Allah buyuktur
yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler ...
kızlar sağlık ocaklarına kaydınızı yaptırdınızmı az önce sağlık ocağında tanıdık hemşiremiz vardı annem söylemiş ısrarla beni aradı zorunluymuş sanırım
amiinnnhem iş hem ev hem kız herşey yoruyo beni..bide insan hamileyken hep uyumak hep uzanmak istiyor ama ben yapamıyorum malesef:2::2::2::2::2::2: ama geçecek bugünler inanıyorum ben Rabbim bana güç verir
kızlar sağlık ocaklarına kaydınızı yaptırdınızmı az önce sağlık ocağında tanıdık hemşiremiz vardı annem söylemiş ısrarla beni aradı zorunluymuş sanırım
aha bir guzel anne daha
ıhlamur bal kol ıcıne yada nana lımon az kararbıberlı ballı ıc toparlarsın guselım kendıne dıkkat et ınsallah bısı olmaz cabuk toparlarsınBugün ilk defa sabah midem bulanmadı karnımda ağrımadı ve 10 haftadır ağzıma sürmediğim çikolatayı canım istedi bugün. ilk defa bugün deli gibi çikolata yedim. Yani bugün iyiyim derken son 1 saat içinde boğazım birden yanmaya başladı ve resmeeennnn çöktümmmm.... Bildiğiniz hasta oldum yaaaŞimdi de genzim akıyor burnum akıyor beter oldum eve nasıl gideceğim onu düşünüyorum. İlaçta içemem off mahvoldum yaa tam sırasıydı boğazım resmen batıyor yutkunamıyorum
amiinnn
izne ayrılma durumun nedir canım
eminim zordur, uykuya doyamıyorum bende
hım bende gidiyim bari geç kalmadanben yaptırdım canım, şubat sonunda çağırdılar kontrol için :)
Bugün ilk defa sabah midem bulanmadı karnımda ağrımadı ve 10 haftadır ağzıma sürmediğim çikolatayı canım istedi bugün. ilk defa bugün deli gibi çikolata yedim. Yani bugün iyiyim derken son 1 saat içinde boğazım birden yanmaya başladı ve resmeeennnn çöktümmmm.... Bildiğiniz hasta oldum yaaaŞimdi de genzim akıyor burnum akıyor beter oldum eve nasıl gideceğim onu düşünüyorum. İlaçta içemem off mahvoldum yaa tam sırasıydı boğazım resmen batıyor yutkunamıyorum
ıhlamur bal kol ıcıne yada nana lımon az kararbıberlı ballı ıc toparlarsın guselım kendıne dıkkat et ınsallah bısı olmaz cabuk toparlarsın
ben anlamadım den seviniliyo ki :) benim bulantım olmuyor aglamalımıyım :)
cnm çokta fazla ıcme 1 bardaktaha ıc yat uzan terlemeye bakteşekkürler ecmel. bugün iş yerinde 1 fincan ıhlamur içtim fazla da içmeyin diyorlar ama böyle olunca da başka bir şey yapamıyoruz. mecburen içeceğim şimdi hayırlısıyla bir eve gideyim de hepsini yapacağım ve yatacağım çok halsizim kafam zonkluyor... off yaa hiçççç istemiyorum istemiyorummmm
ayyy canım benim teşekkür ederim maşallah sende çok güzelsin walla topic'in adını Ağustos'un Taş anneleri die değiştirsek mi acaba?
Fındık Kabuğu'na boyatmıştım canım ama şuan görsenn ahhaha biraz renk cümbüşü durumu var
ahahahahaha koparttın beniii heeee :) bnmkisi hep mazlumları oynar oğlu kıyamasın diee ay ben bilmem siz bilirsiniz falan oğlunun yanında sora tekken lafları çatır çatır sokar bnmkisinin en ii olduğu alanlardan ahahahhaha
kızlar kucuklugumden berı hayalım oglum olursa zencı bebeklere benzesın ıstedım hep oca dudaklı esmer bı cocuk olsun
kızım olursada su andakı avatara ekledıgım gıbı bır cocuk olsun hayalını kurdum ınsallah rabbıom saglıklı sıhhatlı hayırlı evladın yanında dıleklerımıde kabul eder
oglum zencı cocukları ararmıyo sutlu cıkolata tenı lokma dudakları var
kızımda sole cımcıme olursa deme keyfıme ye bıtır heryerını
arıyetten bu avatarımdakı kız benım cocuklugumun bıldıgınız kopyasıben sarısınmısım ınanabılıyormsunuz
ya çok kötü olursam rapor almayı düşünüyorum daha çok var önümde aylar doğum sonrasına izinlerimi kullanmak istiyorum bebişime ben bakim istiyorum hemen işe başlama istemiyorum
Benimde diş etimde problem oldu. Diş etim şişti ve dişim ağrıyor sandım sağ tarafımla yemek yiyemedim bir kaç gün bekledim geçmeyince dişçime gittim. Hamile olduğumu söyleyince 16 haftadan önce zaten işlem yapamam ancak hamilelikte diş etleri ve dişler hassaslaşabilir dedi. Sensodyn F kullan dedi. Bir kaç gündür onu kullanmaya başladım ve diş etlerim rahatladı. Sana da tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?