- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.341
nerden bıldın tezlerın bırebır aynıkendı yaptıkları bunlar bıze reva gorulene bakk
nerden bıldın tezlerın bırebır aynıkendı yaptıkları bunlar bıze reva gorulene bakk
kadının biri oğlunu kızını evlendirmiş akrabaları sormuş nasıl geçimleri gelinle oğlunun damatla kızının die
kaynana demiş bir damadım var dostlar başına bir iyi bir iyi kızımın elini sıcak sudan soğuk suya değdirmez. her işi yapar yemeğini temizliği ni her istediği yere götürür.
ya gelininle oğlu nasıl aman sorma gelinim bir tembel bir tembel her işi oğlum yapar karısının ağzına bakar nerye istesede götürsem diye çok zülüyorum oğlumun haline
demiş ya böyle insanlar hep bana hep bana sanki kendileri zembille inmiş başkasının evladı ağaç koğuğundan çıkmış. hele ecmelcim seninkilere söyleyecek söz bile bukamıyorum
merhaba bende ağustos annesi olacak.inşallah.
11 yaşında bir kızım var.bunun cinsiyeti ne olacak merakla beklıyorum.04.08.bebişimi kucağıma alıcam.
Oleeeeeey bulantım başladı bunada seviniliyor kızlar gülmeyin :)
evet diyorum ya kafa başka çalışıyo
neyin kafası nan buuuğğ
supersın cnm tecrubene hayranım ıstanbulum benım şaşı gozlerde gordugum arkadasımbeş kardeşin en küçüğüyüm bentecrübe ettim azıcık gün olur devran döner balım
bende resim koycam geri kalırılıyo dimi bunnar
heh ısteee aynenn bole yemın bıllah edıyorum kendılerı damat tarafına ne zulumler yapıyolar kızlarıda olekadının biri oğlunu kızını evlendirmiş akrabaları sormuş nasıl geçimleri gelinle oğlunun damatla kızının die
kaynana demiş bir damadım var dostlar başına bir iyi bir iyi kızımın elini sıcak sudan soğuk suya değdirmez. her işi yapar yemeğini temizliği ni her istediği yere götürür.
ya gelininle oğlu nasıl aman sorma gelinim bir tembel bir tembel her işi oğlum yapar karısının ağzına bakar nerye istesede götürsem diye çok zülüyorum oğlumun haline
demiş ya böyle insanlar hep bana hep bana sanki kendileri zembille inmiş başkasının evladı ağaç koğuğundan çıkmış. hele ecmelcim seninkilere söyleyecek söz bile bukamıyorum
canım nasıl oldun bebiş nasıl annesi
ah balım lekelenmem bitti şükür gelmez inşallah
mide kazıntısı dışında iyiyim, yemek yiyemediğim için zayıfladım bide
sende nasıl gidiyo ?
beş kardeşin en küçüğüyüm bentecrübe ettim azıcık gün olur devran döner balım
bende resim koycam geri kalırılıyo dimi bunnar
bendede aynı guzum ya bulantılar tam gaz devam:2::2::2::2: sevindim ii olmana dikkat et kendine
koy koy bende kaldırdımmm avatarı değiştirince bütün mesajdakilerde gidio tatlım :)
bnm kv internet kurdu çünkü girer mirer görür uğraşamıcamm onunlaa ama biri demişti facebookta grup açabiliriz gizli die
o olabilir bak ahahhhaaa
bulantı bir kez mi uğrar insana, şikayet edenlere şaşırıyorum benim hep mi böyle devam edecek ki :44:
sende dikkat et canım, çok çalışıyosun bu aralar
ben seni gördümküüsaç rengine bayıldım
benim kv telefonu zor kullanıyo, denk gelemez,
ama en iyi olduğu alan oğlunu kullanma, ayarlarıyla oynma, format atma gibi şeylerde iyi
kızlar bebeklerimiz yaklaşık 8 -11haftalık hepimizin ...bu süreçte kaç kez doktora gittiniz ? ben 2 kez gittim ikisi de farklı doktorlardı çünkü farklı illerdeydim mecburen ..şimdi 3 ay olmasını bekliyorum .yine de endişeleniyorum doktora gitsem mi bu hafta aceba.
bir de 2 li tarama diyosunuz ya benim ankarada gittiğim doktor sakın yaptırma dedi gereksiz ...ben hastalarıma hiç yaptırmam ama illa isteyen olursa yaptrıyorum dedi .100 kişiden 3 kişi yaptırır ancak dedi .ben de yaptırmayı düşünmüyorum ...Allah buyuktur
yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?