- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.281
kız olurmu duzgun konussa ayaklarının altını opecem ama azından hayırlı tek bı laf cıkmıyo kı ya el hareketı yapıo ya kalkıo a.q dıyo eve gelenın yanındada bole ar damarı çatlamıs yutamıyo ınsan hadı kendımı gectım aıleme soledıgı anda evden kovdum kocamla bereber yettınız be dedım 4 yıldır agzımı acmadı ıste kapı mutlu degılsenız sızı burda tutan yok geldıgınız yere haydııı dedım sen mı dogurdun sen mı emek verdın bana bu lafları sayıyosun kımsın sen dedımbide insan nefret edince her lafı batar, bana öyle oluyor..
allah kolaylıklar versin
merak etme doktorun bıle pısman olcak o lafı dedıgıne zayıflar daha cok kg alıyo gebelıkte dedıgım gıbı 20 hafta ortalarında hıssetcen ılk bebeklerde gobekler gec sısıyo ben sımdıden 3 aylıktan buyuk duruyo gobegımİnşallah artık hissetmek görmek istiyorum yaa
dr um ilk muayeneye gittiğimde onu ye bunu yeme demiycem canın ne isterse ne kadar isterse ye
istediğin kadar da kilo al sende pek kapasite yok zaten sorun olmaz fazla kilo almazsın diye dalga geçmişti
kız olurmu duzgun konussa ayaklarının altını opecem ama azından hayırlı tek bı laf cıkmıyo kı ya el hareketı yapıo ya kalkıo a.q dıyo eve gelenın yanındada bole ar damarı çatlamıs yutamıyo ınsan hadı kendımı gectım aıleme soledıgı anda evden kovdum kocamla bereber yettınız be dedım 4 yıldır agzımı acmadı ıste kapı mutlu degılsenız sızı burda tutan yok geldıgınız yere haydııı dedım sen mı dogurdun sen mı emek verdın bana bu lafları sayıyosun kımsın sen dedım
kız olurmu duzgun konussa ayaklarının altını opecem ama azından hayırlı tek bı laf cıkmıyo kı ya el hareketı yapıo ya kalkıo a.q dıyo eve gelenın yanındada bole ar damarı çatlamıs yutamıyo ınsan hadı kendımı gectım aıleme soledıgı anda evden kovdum kocamla bereber yettınız be dedım 4 yıldır agzımı acmadı ıste kapı mutlu degılsenız sızı burda tutan yok geldıgınız yere haydııı dedım sen mı dogurdun sen mı emek verdın bana bu lafları sayıyosun kımsın sen dedım
Şifremi kaybettim kaç gündür yazamıyorum :)))) sonunda buldum hallettim. Geri dönemedim çok sayfa vardı valla yeni gelenlere merhaba diyeyim topluca :)) Ben şu gripten kaçmak için elimden geleni yapıyorum inşallah yakalanmam. Okulda öğretmenlerden öğrencilere herkes hasta( Minik fasulyeme ciciler aldım dün. Buradan reklam gibi olacak ama Panço'da 35. yıla özel panço kart alan hamile bayanlara 0-12 ay bölümünden yaptıkları her alışverişte %35 indirim var hemde 9 ay boyunca ve doğumdan sonra :)))) bende oradan unisex birkaç bir şey aldım. Tahlil sonuçlarımı aldım toxoplasma negatif çıktı (((( zaten eşim herşeyime dikkat ediyordu şimdi daha çok dikkat edecek :26:
güle güle sağlıkla giysin inşallah canım :) aldıklarını eklesene ciciler sayfasına
ecmelimm vallahi sende pek hoşsun hiç böyle hayal etmemiştim kız :) dahada kızdım şimdi eşşek adama
35 yaşındayım ablanızım sanırım en yaşlınız benim :)
desene yarın panço nun yolları taştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?