- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.921
Kizlarr merhaba :)
Ozlemisim sizi
Kendimi igrenc hissetmem sebebi ile giremedim okuyamadim cokta meraktayim
Konulara hakim olan bir arkadasim kisaca neler oldu topikte yazarsa sevinirim vallahi :)
Ben dun kacamak yaptim dr kontrolum ayin 10 unda ama ben burda bir tip merkezine gittim dun veee bebisimin pit pit larini gordun
Cok midem bulaniyor surekli kaziniyor
Biliyosunuz hemoroitim tavan yapti wc izdirap oldu ; (
Dr um duchalak verdi duzelmeye calisiyorum bende durumlar bu guzeller.
Zeytin yagini yapiyorum gulum kantoronda suruyorummerhaba canım geçmiş olsun bende de oğlumun doğumundan sonra olmuştu hemoroid,küçük bi operasyonla iyileştim çok şükür.Sende daha önce var mıydı? Hamileliğe uygun mu bilmiyorum ama "günlük" diye bişey var aktarlarda,onu defne yaprağıyla birlikte kaynatıp içiyosun bişeyciin kalmıyo pek çok kez yakınen tanık oldum tatlım.ne çektiğini biliyorumbir de ufak bir pamuğa saf zeytinyağı döküp tam oraya bastır ayağa kalk ve çamaşırını çek..çok rahatlatır.
Herkese merhaba,
5. Haftadan başlayan bulantılarım hafifledi çok şükğr, şu an 10. Haftadayız.
Cok aralıklı bulanıyor, az az ve 2 gundur bazı yemekleri yiyebildim, çok şükür...
Mide kazınmalarım fena, çok sık acıkıyorum, birde yanmalarım var, ama bulantılarım geçiyor çok şükür, Allah'ım herkese şifa versin...
Sizler de nasıl 9-10. Haftada olanlar özellikle değişme var mı
Herkese merhaba,
Cok aralıklı bulanıyor, az az ve 2 gundur bazı yemekleri yiyebildim, çok şükür...
Mide kazınmalarım fena, çok sık acıkıyorum, birde yanmalarım var, ama bulantılarım geçiyor çok şükür, Allah'ım herkese şifa versin...
Merhaba canım, benimde bulantılarım çok erken başladı, geçenlerde 1-2 gün çok iyiydim tamam geçiyor galiba dedim ertesi günü berbattım ne yediysem çıkardım, akşamıda zaten hastaneye gidip serum yedim. şimdi yine iyi gibiyim, inşallah böyle devam eder. yani geçiyor dediğim an sanki yeniden başlıyor, nazarmı ediyoruz kendimizi bilmembende 10. haftamın içindeyim. midemi boş bırakmamaya çalışıyorum, aralarda çubuk kraker, yoğurt, ayva yiyorumki tamamen midem boş kalmasın. özellikle yoğurt bana çok iyi geldi denemenizi tavsiye ederim. umarım kısa zamanda atlatırız bu bulantıları, Rabbim yardımcımız olsun..
Bana da ayran ve yogurt çok iyi geliyor canım ama senin bulantıların daha fena sanırım çok şükür benimki çok şiddetli değil..
Herkese merhaba,
Maşallah ne güzelBen sansli kesimdenim sanirim sukurler olsun hic bulantim olmadi. 6.haftamda bazi yemekleri icim kaldirmiyordu sadece o kadar.
mide kazinmasi bende de var, 2-3 saatte bir sanki hicbir sey yememisim gibi acikiyorum..
benim cok az karnim da cikti, belim kalinlasti. Pantolonlarim sikmaya basladi. Sizde de oluyor mu?
Herkese merhaba,
Maşallah ne güzel
Canım benimde birazcık karnım çıktı, hadi üst kısmı mide, şişkinlik diyekim ama alt kısımdan bariz bi çıkıntı oldu
Ben sansli kesimdenim sanirim sukurler olsun hic bulantim olmadi. 6.haftamda bazi yemekleri icim kaldirmiyordu sadece o kadar.
mide kazinmasi bende de var, 2-3 saatte bir sanki hicbir sey yememisim gibi acikiyorum..
benim cok az karnim da cikti, belim kalinlasti. Pantolonlarim sikmaya basladi. Sizde de oluyor mu?
Ben sansli kesimdenim sanirim sukurler olsun hic bulantim olmadi. 6.haftamda bazi yemekleri icim kaldirmiyordu sadece o kadar.
kızlar ya bu sabah öyle bir hapşurdum ki ....karnımın içi acayip acıdı ...çok fenaydı....bebeğime birşey olmamıştır dimi yaaa....çok korktum....
bence de çok şanslısın canım, inşallah hep böyle sorunsuz tamamlarsın hamileliğini.benim ilk hamileliğimde de bulantım çok olmuştu bunda da öyle. annem ve teyzelerimde çok çekmişler bulantıdan, kaçışım yok yani benim elim mahkum bebişim sağlıklı olsun yeter ki razıyım hepsine, elbet geçecek.
ben şimdiye kadar kilo almadım aksine 4 kilo verdim ama benimde karnım belirginleşmeye başladı sayılır, bu ay sonunda iyice belli olur diye tahmin ediyorum..
Benim de hiççç olmamıştı..düne kadar! dünden beri hafif sürekli bir bulantı var,pantolonlarım sıkıyor düğmelemeden tokayla tutturuyorum.biliyorumki hamile kıyafetleri için çok erkek şimdi alınan 2 ay sonra olmuyo.uzun kazakla idare ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?