2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


merhaba canım geçmiş olsun bende de oğlumun doğumundan sonra olmuştu hemoroid,küçük bi operasyonla iyileştim çok şükür.Sende daha önce var mıydı? Hamileliğe uygun mu bilmiyorum ama "günlük" diye bişey var aktarlarda,onu defne yaprağıyla birlikte kaynatıp içiyosun bişeyciin kalmıyo pek çok kez yakınen tanık oldum tatlım.ne çektiğini biliyorum bir de ufak bir pamuğa saf zeytinyağı döküp tam oraya bastır ayağa kalk ve çamaşırını çek..çok rahatlatır.
 
selam canlarım .
nutez bene senin yaptığını yapmak istiyorum ya çok sabırsızım ,dr bana keseyi gördükten 15 gün sonra gel dedi ama 3 gün oldu acaba hafta ortası gitsem bi yerde kalbine baktırsammı ya ölcem meraktan ...:18::18:
 
Zeytin yagini yapiyorum gulum kantoronda suruyorum evet daha oncede vardi gecen yil kronik olarak yasadim aktarda medine diye bir kavonozda karisim var bunun icin onu kullanmistim gecmisti dogum esnasinda aldiricam vallahi kuzenim oyle yapti.sagol canim cvp ic8n
 
Herkese merhaba,

5. Haftadan başlayan bulantılarım hafifledi çok şükğr, şu an 10. Haftadayız.
Cok aralıklı bulanıyor, az az ve 2 gundur bazı yemekleri yiyebildim, çok şükür...
Mide kazınmalarım fena, çok sık acıkıyorum, birde yanmalarım var, ama bulantılarım geçiyor çok şükür, Allah'ım herkese şifa versin...
Sizler de nasıl 9-10. Haftada olanlar özellikle değişme var mı
 

iyi sen atlatmışsın
ben 9. haftamdayım bugun biraz az bulantım oldu ama benim bulantılarım devam ediyor hiç bişey yemek istemiyorum ama karnımda acıkıyor .dr bulantı hapı verdi çok bulantım olursa onu içiyorum.
 

Merhaba canım, benimde bulantılarım çok erken başladı, geçenlerde 1-2 gün çok iyiydim tamam geçiyor galiba dedim ertesi günü berbattım ne yediysem çıkardım, akşamıda zaten hastaneye gidip serum yedim. şimdi yine iyi gibiyim, inşallah böyle devam eder. yani geçiyor dediğim an sanki yeniden başlıyor, nazarmı ediyoruz kendimizi bilmem bende 10. haftamın içindeyim. midemi boş bırakmamaya çalışıyorum, aralarda çubuk kraker, yoğurt, ayva yiyorumki tamamen midem boş kalmasın. özellikle yoğurt bana çok iyi geldi denemenizi tavsiye ederim. umarım kısa zamanda atlatırız bu bulantıları, Rabbim yardımcımız olsun..
 
Kizlar aklima geldikce yaziyorum endisesi olanlar rahat etsin diye.. Benim bebisimin kalbi durduktan bir kac saat sonra benim adet kanamasi gibi kanamam basladi.. Yani aranizda acaba bebisimin kalbi atiyo mu diye endise edenler varsa endiselenmeyin cunku allah korusun oyle bisey olunca kanama oldu bende.. İnsallah hepinizin bebisi iyidir..
 

Bana da ayran ve yogurt çok iyi geliyor canım ama senin bulantıların daha fena sanırım çok şükür benimki çok şiddetli değil..
 
Bana da ayran ve yogurt çok iyi geliyor canım ama senin bulantıların daha fena sanırım çok şükür benimki çok şiddetli değil..

evet canım epey şiddetli benim, 2 kez serum yedim. ilk zamanlar yattığım yerden kalkamıyordum bile elim ayağım tutmuyordu, çok şükür o günlerim geçti daha iyiyim şimdi. doktorum dramamine diye bir ilaç verdi, çok bulantım olduğunda onu kullanıyorum, uyku yapıyor ama biraz rahatlatıyor. zamanla daha da geçeceğine inanıyorum.
 

Ben sansli kesimdenim sanirim sukurler olsun hic bulantim olmadi. 6.haftamda bazi yemekleri icim kaldirmiyordu sadece o kadar.
mide kazinmasi bende de var, 2-3 saatte bir sanki hicbir sey yememisim gibi acikiyorum..
benim cok az karnim da cikti, belim kalinlasti. Pantolonlarim sikmaya basladi. Sizde de oluyor mu?
 
Maşallah ne güzel

Canım benimde birazcık karnım çıktı, hadi üst kısmı mide, şişkinlik diyekim ama alt kısımdan bariz bi çıkıntı oldu
 

Merhaba,benim de mide kazınmalarım çok fena.Sanki içerden tırnaklarıyla kazıyor bebik yaa,iki saatte bir kurt gibi acıkıyorum.ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım korkuyorum bu yüzden yemek yemeye
 
Maşallah ne güzel

Canım benimde birazcık karnım çıktı, hadi üst kısmı mide, şişkinlik diyekim ama alt kısımdan bariz bi çıkıntı oldu

Esim dun aksam soruyor "bu siskinlik bebekten mi gercekten" diye :) inanamiyor hala, daha erken degil mi diyor. Ama 3.ayin icindeyiz artik normal heralde yavas yavas buyumesi :)
 

bence de çok şanslısın canım, inşallah hep böyle sorunsuz tamamlarsın hamileliğini. benim ilk hamileliğimde de bulantım çok olmuştu bunda da öyle. annem ve teyzelerimde çok çekmişler bulantıdan, kaçışım yok yani benim elim mahkum bebişim sağlıklı olsun yeter ki razıyım hepsine, elbet geçecek.
ben şimdiye kadar kilo almadım aksine 4 kilo verdim ama benimde karnım belirginleşmeye başladı sayılır, bu ay sonunda iyice belli olur diye tahmin ediyorum..
 

Benim de hiççç olmamıştı..düne kadar! dünden beri hafif sürekli bir bulantı var,pantolonlarım sıkıyor düğmelemeden tokayla tutturuyorum.biliyorumki hamile kıyafetleri için çok erkek şimdi alınan 2 ay sonra olmuyo.uzun kazakla idare ediyorum.
 
kızlar ya bu sabah öyle bir hapşurdum ki ....karnımın içi acayip acıdı ...çok fenaydı....bebeğime birşey olmamıştır dimi yaaa....çok korktum....
 
kızlar ya bu sabah öyle bir hapşurdum ki ....karnımın içi acayip acıdı ...çok fenaydı....bebeğime birşey olmamıştır dimi yaaa....çok korktum....

Aynı şey bana da oldu bende çok korkmuştum doktorum bişey olmaz merak etme rahim kasılmıştır sadece dedi şükür bi sorun çıkmadı üzme kendini
 

Benim annemin de hic bulantisi olmamis sanirim ona cekmisim, masallah diyeyim kendime nazarim degecek :)
Ben de hic kilo almadim hala ayni kilomdayim sadece belim kalinlasti ve kucuk bir gobek cikti :) ben sanirim bir sure daha taytla idare edip lastikli pantolon alicam...
 

Benim de o haftalarda icim bi fenaydi ama gecti sonra. 1 hafta aksamlari yemek yiyememistim tost ve peynir ekmek yedim. Gecti cok sukur bulantiya donusmeden..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…