- 5 Mart 2013
- 2.784
- 60
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #3.901
gunyadınlar annişlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canım, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... :))
Kıyafet konusunda haklısın canım. Bizim zayıflar gibi göbüşlerimiz olmayacak. Ben kendiliğiden kalamadım malesef ama çok şükür allahıma çok bekletmedide.Benim doktorumda hiç takılmıyor. Bende takmıyorum hamileliğin keyfini çıkarıyorum. Şimdiden hamile kıyafeti giyip ay uy yapabiliriz :)))))) kimse farkı anlamıyor :))))
Ne güzel o zaman. Bende kendiliğinden hamile kaldım. Kilolu hamile kalınması zordur düşüncesi bence o bir ön yargı. Ohhhh tombiş tombiş pırlantalarımızı bekleyelim
Hani bu haftalarda yapılması gereken tahliller var çok geç gibi geldi bana. Neredeyese ikili tarama zamanın gelecek o tarihe. En azından randevu zamanına kadar imkanında varsa tıp merkezine falan giyseydin.haklisin geç ama maalesef daha erken tarihe randewu bulamadim..
Darısı tüm merakla bekleyen arkadaşlara
gunaydınlar annişlerr
Kızlar doktora gidiyorız inşallah pıtpıtları duyarızzzz
Kızlar doktora gidiyorız inşallah pıtpıtları duyarızzzz
yaaa şöyle nispet yapmasak :26: içim gitti bende çalışıyorum ama 1 gun ıznım var bu aksam 7 ye kadar burdayım her calsan 2 gun ızın yapmıyor kıskandım dogrusuGünaydın Hamişler haftasonlarını çok seviyorum çalışan bir anne olarak aheste aheste kahvaltı yapmak evde vakit geçirmek harika bir duygu...
yaaa şöyle nispet yapmasak :26: içim gitti bende çalışıyorum ama 1 gun ıznım var bu aksam 7 ye kadar burdayım her calsan 2 gun ızın yapmıyor kıskandım dogrusu
bende canım aynı şekilde eve kapatmıştım kendimi miğde bulantılarım beni esir almıştı şimdi artık insan içine girebiliyorum... miğdem bulansa bile beşka şeylerle ilgileniyorum geçiyor...kontrolün ne zaman canım ...ya da en son ne zaman gittin...ben duramıyorum ... çok soru soruyorsam kusura bakma lütfen...dualarım hepimiz için....canım...
günaydın hamişler haftasonlarını çok seviyorum çalışan bir anne olarak aheste aheste kahvaltı yapmak evde vakit geçirmek harika bir duygu...