2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de o sertliklerden var ve emzirince iniyor gibi oluyor ama süt doldugunda yine sert o kisimlar, birini geciriyorum masajla baska yerden cikiyor. Iste o sertlikler süt akisini bozuyor. Cünkü benim sag memede cok var. Sagdigim zaman sagdan 20cc cikiyorsa, soldan 40-50 cikiyor. Reflü oldugunu biliyormussun sen zaten :) Bana da gazi icin damla verdiler ama hicbir ise yaradigi yok.

uyanik kalma zamanlari uzayacak evet dogrudur. Bir de bebekler uykuya dalamadiklarinda cok huzursuz olup iyice uyumamaya baslarmis. Benim kizimda da öyle, döngüsü bir bozuldu mu, güzel uyumuyor o gün ve cok huzursuz oluyor.

Ac oldugunu dedigin gibi her yere saldiriyor emmek icin ordan anliyorum ya da agzini sapirdatmaya basliyor dilini disari cikariyor sürekli, ve cok gec kalmissam agliyor deli gibi :) Normalde 3 saatte bir süt veriyorum.

Arkadaslar bebeklerinize gunde kac ogun mama veriyorsunuz. Bide devam sutu diye bisey var ya ne zaman kullanılıyor. Emziremezsek mi.yani emzirip sut yetersi gelirse her ogun mama versek ne olur

evet sanırım üşüttü.oğlum okuldan hastalık getirdi bir de

teşekkür ederim.

Canım meteokids bizim gaz damlasıda...ya az önce emzirmeye çalıştım memenin ucunu yaliyor bırakıyor ay zorla emzirdim çekip kaşıkla verdim buna alısmasin birde. .reflü olduğunu düşünmüyordum ama geçenlerde memede kustu emerken şurubu almamıştim şimdi devam ediyorum...o Pıtır pitir olan şeyleri acarsam demek daha iyi ,emzirirken mücadele ederken başım ağrıyor canım sigara istiyor içemiyorum

Canım meteokids bizim gaz damlasıda...ya az önce emzirmeye çalıştım memenin ucunu yaliyor bırakıyor ay zorla emzirdim çekip kaşıkla verdim buna alısmasin birde. .reflü olduğunu düşünmüyordum ama geçenlerde memede kustu emerken şurubu almamıştim şimdi devam ediyorum...o Pıtır pitir olan şeyleri acarsam demek daha iyi ,emzirirken mücadele ederken başım ağrıyor canım sigara istiyor içemiyorum

Tatlim benimde kabiz 3 gun bekledim bugun mudahle ettim.uyardim popoyu yapti

Qark peyniri aciyor aslinda Almanca Topfen. Bana Almanya`dan bir arkadasim getirdi dolabim dolu :) Onun disinda sicak su ile masaj yap emzirmeden önce bes dakika... Emzirirken de sürekli gögsüne masaj yapa yapa emzir, özellikle o sert noktalara bastir parmaginla. Acarsan evet daha hizli akar diye tahmin ediyorum sütün. Benim suan felaket durumda kizim resmen savas veriyor emmek icin. Pompalamak daha kolayima geliyor. Kiyamam ya... Valla zor is. Bakalim kac ay emzirebilecegim ben merak ediyorum.

kızlar bir kitapta bu pişik kremlerinin bez ortamını yağlı yaptığı için bezin kakayı ve idrarı iyi emmesini engellediğini ve ortamın daha da nemli kalmasına neden olduğunu ve daha çok pişiğe davetiye çıkardığını yazıyordu herhangi bir şey kullanılmamasını öneriyordu ...aslında mantıklı zeytinyağı bile sürülse orasını yağlı yapıyor ve bez kakayı idrarı ememiyor e popoyla sürekli temas eden idrar da pişik yapıyor ben hiç birşey kullanmıyordum. büyük kare pamuklar var onları çeşmeden sıcak suya tutuyorum onunla altını siliyorum bi tane kuruyla da siliyorum kapatıyorum ama dün bir deneyeyim dedim sürdüm krem ve kakasını temizleyemedim krem yüzünden valla hiç bir şey kullanmayacağım ben. bu arada unibaby sürdüm çok kalın yoğun bi krem ve içinde talk var bu zararlı olduğu söylenen madde değil mi??

BEBEĞİN PİŞİĞİ YOKKEN PİŞİK KREMİ KULLANMASAK DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ??

kızlar bide benimde bi göğsüm tıkalıydı oturdum inat ettim bütün gün sıcak su ve bir havluyla kompres yaptım sonra geniş bir kaba sıcak su doldurdum göğsümü içine daldırdım öyle durrdum sonra sağdım bebeğe de emzirince açıldı çok şükür:))

Canım yazdıkların çok doğru pişik kremi sadece pişik olduğunda kullanılmalı ben marka olarak ailemdede kendimdede bitek bepenthol kullanıyorum çok memnunum bide sudocrem iyi diye biliyorum

Anne sütü ile beslenen bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmamasına mormal bakılıyor kızlar haberiniz olsun hemen kabız sanmayon bide azcık da yapsa yeterliymiş

Geçmişi okudum yeşil kaka muhabbeti geçmiş. Bizim kakamız da buara yeşile çalıyor. Doktor, kimyon tüketmeme bağladı..

Tüm anmişlere bol süt, Bebişlere hayırlı sağlıklı uykular olsun inşallah.. Bebeğimi emzirirken de hep bu cümleyi kullanıyorum dua olarak : )

günde 4-5 cisli bez aliyorsan bebeğin
doyuyor demektir.aç olsa uyumaz
sen kaç cisli bez aldığına bakicaksin.
fark ettiysen sağlık ocaginda yada dr
size kaç cisli bez aldığını soruyor

anne sütü alan bebekler yalancı
kabız olurlar.ben kizimi 9 ay boyunca
sadece anne sutuyle besledim.bazen kızım
3 gün yapmazdı.dr götürmeye gerek yok
eğer kakdi sert ve top top değilse kabızlık
yoktur.ayrıca D vitaminini düzenli 5
damla ver(3 damla derler drlar ama 3
verince faydasi olmaz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…