- 4 Nisan 2014
- 634
- 80
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.141
Canım sagol normalde memelerde sertlik var sag memem daha fazla şişiyor böyle bezelye yada nohut gibi sertlik oluyor ama emzirince iniyor. .uykuda bugün iyi uyudu 3.bucuk saat
kendi kalktı benim doktorum kan şekeri artık düşmez öyle ilk doğdugu gibi dedi ama bilmiyorum..ya reflü için şurup verdi doktor her gazdan sonra kusuyor yine bilmiyorum 2 aylık kontrolünde bakacaz ama suda var huyuda değişebilir uyanık kalma zamanı uzun olacak bilmiyorum. Birde sizinki nasıl ac olduğunu belli ediyor mesela benimkni kucağa alınca yavaş yavaş aşağıya kayiyor kafayı memeye yatırıyor çok tatlı oluyor. Ya da nere denk gelirse yüz filan emmeye çalışıyor..
Canım yeşil kaka fazla beslendiğime işaret diye biliyorım ama köpüklü kaka hakkında çok bişey bilmiyorum bide günde 4-5 kere kaka yapıyorua çok sulumu hepsi eğer öyleyse allah korusun üşütmüş olabilir bol bol emzir ve kaka yaptığında yarım saat içerisinde tahlile götür baksınlar bence ben böyle yazdı. Diyede panik olma
Canım meteokids bizim gaz damlasıda...ya az önce emzirmeye çalıştım memenin ucunu yaliyor bırakıyor ay zorla emzirdim çekip kaşıkla verdim buna alısmasin birde. .reflü olduğunu düşünmüyordum ama geçenlerde memede kustu emerken şurubu almamıştim şimdi devam ediyorum...o Pıtır pitir olan şeyleri acarsam demek daha iyi ,emzirirken mücadele ederken başım ağrıyor canım sigara istiyor içemiyorumBenim de o sertliklerden var ve emzirince iniyor gibi oluyor ama süt doldugunda yine sert o kisimlar, birini geciriyorum masajla baska yerden cikiyor. Iste o sertlikler süt akisini bozuyor. Cünkü benim sag memede cok var. Sagdigim zaman sagdan 20cc cikiyorsa, soldan 40-50 cikiyor. Reflü oldugunu biliyormussun sen zaten :) Bana da gazi icin damla verdiler ama hicbir ise yaradigi yok.
uyanik kalma zamanlari uzayacak evet dogrudur. Bir de bebekler uykuya dalamadiklarinda cok huzursuz olup iyice uyumamaya baslarmis. Benim kizimda da öyle, döngüsü bir bozuldu mu, güzel uyumuyor o gün ve cok huzursuz oluyor.
Ac oldugunu dedigin gibi her yere saldiriyor emmek icin ordan anliyorum ya da agzini sapirdatmaya basliyor dilini disari cikariyor sürekli, ve cok gec kalmissam agliyor deli gibi :) Normalde 3 saatte bir süt veriyorum.
Canım meteokids bizim gaz damlasıda...ya az önce emzirmeye çalıştım memenin ucunu yaliyor bırakıyor ay zorla emzirdim çekip kaşıkla verdim buna alısmasin birde. .reflü olduğunu düşünmüyordum ama geçenlerde memede kustu emerken şurubu almamıştim şimdi devam ediyorum...o Pıtır pitir olan şeyleri acarsam demek daha iyi ,emzirirken mücadele ederken başım ağrıyor canım sigara istiyor içemiyorumBenim de o sertliklerden var ve emzirince iniyor gibi oluyor ama süt doldugunda yine sert o kisimlar, birini geciriyorum masajla baska yerden cikiyor. Iste o sertlikler süt akisini bozuyor. Cünkü benim sag memede cok var. Sagdigim zaman sagdan 20cc cikiyorsa, soldan 40-50 cikiyor. Reflü oldugunu biliyormussun sen zaten :) Bana da gazi icin damla verdiler ama hicbir ise yaradigi yok.
uyanik kalma zamanlari uzayacak evet dogrudur. Bir de bebekler uykuya dalamadiklarinda cok huzursuz olup iyice uyumamaya baslarmis. Benim kizimda da öyle, döngüsü bir bozuldu mu, güzel uyumuyor o gün ve cok huzursuz oluyor.
Ac oldugunu dedigin gibi her yere saldiriyor emmek icin ordan anliyorum ya da agzini sapirdatmaya basliyor dilini disari cikariyor sürekli, ve cok gec kalmissam agliyor deli gibi :) Normalde 3 saatte bir süt veriyorum.
Evet...annee sutude kbiz yapabiliyormus..benimkide gaz cikrtiyorHmm ben mama vermiyorum da isin tuhaf tarafi ikinmiyor da benim oglum. Bi de gaz cikariyo ama kaka yok seninki gaz cikariyor mu?
Tatlim benimde kabiz 3 gun bekledim bugun mudahle ettim.uyardim popoyu yaptiYa benim oğlumda dün azıcık yaptı tam batmamisti şimdi her açtığımda azıcık gazla bulaşmış bazen öyle bir ikiniyor ki kuzuma üzülüyorum birde öyle bakışı var ki. .neden olur ki bu kabızlık
Canım meteokids bizim gaz damlasıda...ya az önce emzirmeye çalıştım memenin ucunu yaliyor bırakıyor ay zorla emzirdim çekip kaşıkla verdim buna alısmasin birde. .reflü olduğunu düşünmüyordum ama geçenlerde memede kustu emerken şurubu almamıştim şimdi devam ediyorum...o Pıtır pitir olan şeyleri acarsam demek daha iyi ,emzirirken mücadele ederken başım ağrıyor canım sigara istiyor içemiyorum
cok zorlaniyo bu gaz yuzunden ya cok agliyo cok fazla ikiniyo uykuya dalamiyo bi turlu ne yapcaz boyle bilmiyorumkiCanim maşallah kilosu çok güzel. .benim bebeğimde de var hemde. Doğdugundan beri ilk damla kullandık şimdi birinde var..
cok zorlaniyo bu gaz yuzunden ya cok agliyo cok fazla ikiniyo uykuya dalamiyo bi turlu ne yapcaz boyle bilmiyorumki
goz damlasina basladm bende bugun gecer cabucak umarim bebislerin gozleri ve gazlari :)Canım gözünde çapaklanma var demek istedim gazda var tabiki
Hadi gozunuz aydin canim cok sevindim yapsin yapsin da biz degisiriz ustunuCanim sana yazdıktan sonra memedeyken yaptı ay nasıl sevindim yeni üstünü değişmiştim hep batmis.
Bjr insan büyütmek ne kadar zormuş. ..
Canım yazdıkların çok doğru pişik kremi sadece pişik olduğunda kullanılmalı ben marka olarak ailemdede kendimdede bitek bepenthol kullanıyorum çok memnunum bide sudocrem iyi diye biliyorumkızlar bir kitapta bu pişik kremlerinin bez ortamını yağlı yaptığı için bezin kakayı ve idrarı iyi emmesini engellediğini ve ortamın daha da nemli kalmasına neden olduğunu ve daha çok pişiğe davetiye çıkardığını yazıyordu herhangi bir şey kullanılmamasını öneriyordu ...aslında mantıklı zeytinyağı bile sürülse orasını yağlı yapıyor ve bez kakayı idrarı ememiyor e popoyla sürekli temas eden idrar da pişik yapıyor ben hiç birşey kullanmıyordum. büyük kare pamuklar var onları çeşmeden sıcak suya tutuyorum onunla altını siliyorum bi tane kuruyla da siliyorum kapatıyorum ama dün bir deneyeyim dedim sürdüm krem ve kakasını temizleyemedim krem yüzünden valla hiç bir şey kullanmayacağım ben. bu arada unibaby sürdüm çok kalın yoğun bi krem ve içinde talk var bu zararlı olduğu söylenen madde değil mi??
BEBEĞİN PİŞİĞİ YOKKEN PİŞİK KREMİ KULLANMASAK DAHA MANTIKLI DEĞİL Mİ??
günde 4-5 cisli bez aliyorsan bebeğinCanım her altini açtığımda Çişli oluyor..meseka uyanıyor altını açıyorum sonra emdikten sonra kontrol ediyorum o zamanda cis var ..mesela baya mücadele ediyorum emzik ver ver sonra derin uykuya geçiyor üç saat uyuyor çok aç olsa uyumaz değil mi
anne sütü alan bebekler yalancıKizlar bebegim dunden beridir kakasini yapmadi. Yemesi iyi cisi de guzel yapiyo ama kaka yok bi kac gundur de gunde sadece 1 defa yapiyordu neden olabilir acaba. Su d vitaminini uzun zamandir duzenli kullanmiyordum dr kizinca son bikac gundur duzenli veriyorum o yapmis olabilir mi. Bizimkinin adi monovit sizler neler kullaniyorsunuz var mi boyle bi sorunu olan? Dr a goturmeli miyim sizce?
Bende veriyorum o surubu, etkilimi anlayamadim, ama ihlamur cok iyi, zeytinyagi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?