2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benimki epeydir günde 1defa yapıyor ve cok yapıyor o tek yapmada benimkide dün az yaptı bi kere ama azdo ikindi. .d vitamini marivit bizim ki bebekler 4 güne kadar kaka yapmamasi normal

Iyi bari annenin geliyor olmasina sevindim. Mamayi almamasi kötü olmus, o zaman uyumuyorlar cidden. Benimki de sadece anne sütünü alinca uyumuyor. 120ml anne sütü icti ona ragmen 1 saat sonra cin gibiydi. Mamayi 50 60 icse hemen agirlasip uyuyor. Bizimki de bazen mamayi almamazlik ediyor henüz cözebilmis degilim neden bazen icip bazen icmeyi reddediyor. Umarim misafirlerinle güzel vakit gecirirsin ve hersey yavas yavas rayina oturur.

Daha varmis da kontrole bebek huysuz olunca cok zor geciyor zaman ya.. Benim sütüm az oldugu icin ben iki memeyi de veriyorum ama sütüm cokken bir memede 30dk tutup sonra digerine geciyordum doymadiysa. Genelde doyuyordu o ilk zamanlar, bir sonraki icisine diger memeyi veriyordum dedigin gibi. Ama simdi sütüm az, saginca bile 10dk da bir meme bosaliyor neredeyse.

Gayet iyi görünüyor kilosu. Ben napiyorum biliyor musun, dijital tartinin üzerine tepsi koyuyorum icine de yumusak bir havlu koyuyorum icine kizimi koyup tartiyorum. Tepsiyle de havlunun farkini aliyorum tabi. Bir de öyle dene istersen. Hala yüksekse rakam ufak oynamalar olsa da kilosu yerindedir.

Eger öyleyse huzursuzlugunun baska bir nedeni var demek ki..

inşallah canım.mama almiyor bu aralar ışte oğürüyor.birde anne sütünden sonra da çok kusuyor midesinde birşey kalmıyor herhalde

Tamam canım deneyeceğim emerken gaz oluyor aslında emmeyi reddediyor ilk emip ağzından çıkarınca gaz alıyorum cok şiddetli gaz çıkarıp kusuyor.sonra memeyi almıyor dik durunca ağlama yok memeye yatınca var uyuyor 1 saat olunca uyanıyor ama gece öyle değil..dün en son aksam 8 Buck gibi emdi huyusuz oldu filan sonra uykuya daldı kalkmadi 1i geçerken uyandırdim iki gibi emdi uyudu 6 da uyandı anlamıyorum ac olsa o şeyle uyur mu yinede derin derin. .aslında emer uyurdu hep çok gazlı olmasına rağmen cok huysuz değildi uyandırmak zordu şimdi böyle olunca insan anlamakts güçlük çekiyor

Canim benimki epeydir günde 1defa yapıyor ve cok yapıyor o tek yapmada benimkide dün az yaptı bi kere ama azdo ikindi. .d vitamini marivit bizim ki bebekler 4 güne kadar kaka yapmamasi normal
Anladim canim cok sagol icimi rahatlattin benimki de tek seferde baya yapiyodu hatta cogu zaman bezden tasiyodu ama dunden beri tik yok bekliyorum bakalim...

Kızlar benim kızım bir buçuk aylık. Doğum kilosu 2650. Şimdiki kilosu 4300. Aslında zayıf doğdu demişti doktor şimdiki kilosuda iyi dedi ama hani birşey diyorlardı ya 6 aylıkken doğum kilosunun iki katı olmalı. Acaba benimkinin durumu nasıl bi fikir verebilirmisiniz? sma mama kullanıyorum az az bilmiyorum ki bıraksam mı?

Anladim canim cok sagol icimi rahatlattin benimki de tek seferde baya yapiyodu hatta cogu zaman bezden tasiyodu ama dunden beri tik yok bekliyorum bakalim...
aynı sorun bızdede var 1.5 gun oldu yapmadı ıkınıyor habıre..mama verıyorum gunde bır defa ondan sanırım..

aynı sorun bızdede var 1.5 gun oldu yapmadı ıkınıyor habıre..mama verıyorum gunde bır defa ondan sanırım..

Mamadan olduğunu sanmıyorum canım benim bebis sadece anne sütü alıyor geçen hafta 5. günde çıktı kaka, ama öyle boyle bi kaka değildi içinde mi biriktirmiş anlamadım. Tuvalete çıkamayınca doktoru aramistik, büyüme atağı oluyormuş bağırsakları uyum sağlamaya çalışıyormuş falan bir şeyler anlattı, kızım iki aylık olacak bu arada. Normalmis yani kızlar, 6 7 günü bulursa getirin demişti.

Kizlar aranizda calismaya baslayan oldu mu ben bayram sonrasi baslamayi dusunuyorum isyeri kendi isyerimiz o yuzden oglumuda alacam yanima yine de stres oldum ev bebek icin daha rahat diye ama isler bekler mecbur yanii,bu arada gazi olmayan bebek olmaz sanirim size tavsiyem kimyonu sofradan eksik etmeyin buyuklerin yöntemleri, bide 100 gr rezene 100gr anason ve 100 gr kimyonu (hepsi tohum toz degil) karistirip bir bucuk mama kasigi sicaksuda demleyip icin hatta ben bebege de veriyorum faydasi olur diye

ah kızlar ah tuvalet meselesi sohbetinizi duyunca kayıtsız kalamadım.bizimki doktorun talimatıyla günde 3defa aguline şurup 50cc rezene,mama içine zeytinyağı ve 3 defadadebridat şurup içtiği halde 3 günde anca bizim zorlamalarımızla çıkıyor bi görseniz oturup ağlarsınız.inanın gece 4den önce asla uyumuyoruz bi iki defa acilde lavman yaptılar.bizimki kolik bi bebek çoook yoruluyor ve yoruyor bunu böyle kv lere söylüyorduk inanmıyorlardı.dün misafirliğe geldiler kalabalık bir ekip dedim ben işimi yaparken bebişime onlar bakacağı için görürler ağlamadan durmayan oğlumu. vayarkadaşşşş yakapıdan onlar girer girmez bizimki ağlamayı kıpp kesti.eşimle birbirimize bakakaldık benim uyumayan oğlum bi uyumalar bi gülücükler.onlar gitti kapıyı kapattıkkkk içeri bi girdik ağlamaya hazır bir çehre yok anam ben pes ettim oğlumla uğraşılmayacakya o babannesini çok seviyor.yada benle kafa yapıyor

Ah canim ya biz de gecen hafta bi kavga ettik ki, nerdeyse ayrilacaktik, simdi dusununce sasiyorum yasadiklarima, stresten hep, geciyo zamanla, ama yipraniyo insan,,

Canım dediğin gibi dijital tartiya tepsi koyup tarttim 5.7 çıktı peki bu tepsi ve üzerindeki örtünun farkı nasıl alacağız tartida bunların ağırlığı çıkmıyor ..15 eylülde 5 kilo 40 gr. Çıkmışti..

Kizlar bebeginize gunde 3 kere 3 er cay kasigi ihlamur verebilirskniz, uykuya tuvaletine ok iyi geliyo, 6 aydan kucuklere bole veriliormus, 6 aydan sonra bi cay bardagi icebiliomus, dr soledi, bi de kakasini 7 gune kadar yapmamasi normal dedi, sabak aksam bi ay kasii saf zeyinyagi icir dedi, kakasi icin ,

Ah canim ya biz de gecen hafta bi kavga ettik ki, nerdeyse ayrilacaktik, simdi dusununce sasiyorum yasadiklarima, stresten hep, geciyo zamanla, ama yipraniyo insan,,
Canım oluyor bizde daha bebek 10 günlükken öyle olmuştu..insanın hayatı tamamen değişiyor Üstüm temiz gezmiyorum hep gaz çıkarken kusuyor azda olsa, iki güne Bir bazen hergün bebeğin çamaşırı yıkanıyor.annem gitti afalladim hayırlısı olsun. .

Kendikendine kalmak iyi geldi bana da, bebek bile sakinlesdi, benimki de daha 22 gunluk, q

Merhaba arkadaslar ctesi gunu gogsumun icinde sertlik ve beze hissettimm biraz sagiyim dedimm ve resmenn damla damla sut cikiyor gogsum sertlesti sicak havlu sicak dus care olmadi dun doktora gittik sagicaksim ve sicak su dediler.. umudum bitmisti gogus kaldi boyle diye ve bu sabah internette arastirirken ekteki yaziyi gordum ve bi baktim gogsumun ucunde beyaz igne ucu gibi iki tane sivri bisi var biraz zorlayip sıktım ve sonucc 10 dk sonra gogusum yumusadi ve bebegim sapur supur emmeye basladi.. sizin de basiniza gelebilir bnm hic aklima gelmemisti herkese yardimci olur umarim..

Eklentiler

• 2014-09-29-08-44-56.png
    837,3 KB · Görüntüleme: 151
Durdurabildigim kadar emzirmemeye calisiyorum ama bazen o kadar agliyorki durduramayinca 1saat sonra veriyorum
Nurse harvey veriyorum iki gundur. Bakalim ise yaricakmi :)

Canim iki gun once bizimki de saat basi emdi, emdikce gazdan öldü, simdi 2-3 satte emziriom gaz azaldi

Ben hic kontrole bile gitmedim sezeryandan sonra. Sezeryanin ertesi gunu ciktim, cikis o cikis normalmi ki

Kızlar benim dikiş yerimin sonunda aczık iltihap oldu

Ben bunu hemen denerim ki :) biraz uyku icin hereeyi denerim aslinda :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…